![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@lamu
luz, tutaj nikt nie bierze slow notopa na powaznie, kazdy wie ze on jest zyciowym zerem. :S |
Cytuj:
Ja biore jego slowa bardzo na powaznie . |
Cytuj:
|
Notop na prezydenta!
|
looool wbijam lekko zfazowany po meczu a tu patrze openik...zna ktos frag stats?jak zwykle przegapilem akcje hrml
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Sadzac ze na tibi.com sa wszystkie wypisane fragi to La wygralo 21-9 choc w LA padlo kilka niezlych lvl'i :](Bedu,Carlos Micus,Haalis) w Inter padli m.in.: Luki,Medivh,Krecik,Alunir,Achmed,Acroma,Panov. Czyli jest chyba 48-43 dla Inter (jeszcze). |
Y chyba ktos dostal solidnie na open :P
gz dla calego LR :) dalismy rade :) |
Zapomniałe¶ o mortalsach :d
Troche lipa, że sfragował mnie sua, ale w kazdym razie to nie był notop tylko jaki¶ szwed więc wstydu nie ma. :d |
Z jednej strony nie ma co sie chwalic ze ktos gral na cudzym charze,tylko pokazaliscie ze co poniektorzy nie potrafia walczyc, ale z drugiej strony tez trzeba sobie jakos radzic, wiec + za pomysl
Gratz opena ;] btw. kto to mortals? :| |
Ni hu hu nie oddalbym chara zeby ktos odebral mi zabawe z opena :o
|
chyba pare "bozkow arcanii" zwatpilo w swoje boskie pvp :(
|
Cytuj:
@Bartholomew jezeli ja jestem zerem to wolalbym nieodpowiadac kim a raczej czym ty jestes;) |
Z tego co pisze Bedek bylo 25-11...jesli pamiec mnie nie myli to chyba pierwszy przegrany open przez Dpft od czasow wojny z EZ. Am i right?
|
w sumie dpft nawet nie lognelo w czasie opena:> A tak na powaznie to chyba pierwsza ich wtopa...:>
|
Cytuj:
ja myslalem ze wiecej ludzi z dpft jest w LF niz w inter ...... Ciekawe co czuje ice dark knight ? w koncu jako knight wbil sobie rs i mial full eq szkoda ale w sumie 1kk+ dla LF to zawsze zastrzyk gotowki akorat bedzie na blessy dla tych co padli u nas :D |
Cytuj:
|
Po co padac na wojnie ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:18. |