Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aldora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=186)
-   -   Statystki Wojenne [Anima (45) Vs. Eternal March & Chosen Ones (61)] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=167174)

Ankel 12-08-2008 17:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony (Post 2225701)
Hahhahaa wez czlowieku bo sie pograzasz, wszyscy doskonale znamy zasady dzialania Animy... nie jestescie święci, zreszta obie ekipy leca niezle w ch.ja pod tym wzgledem wiec po co sie żalisz ?

Tacy pro jestescie a venta dajecie sobie pingowac ? ; )

Wiesz co jak nie znasz sytuacji aldory moze sie nie wypowiadaj, mielismy 1212423 okazji do spingowania ich venta ale dlaczego tego nie zrobilismy, bo
nie jestemy skonczonymi kretynami jak CO&EM, zgodze sie ze 2 guildie grają
nie uczciwie ale my przynajmiej nie w taki sposob, nie dosc ze oddaja prawie wszystkie postacie dla novej, to na dodatek pingują, no prosze zastanow sie co
mowisz, widziales kiedys zeby anima pingowala, dobra na*******amy na botach, a kto gra bez botow teraz? I jak jestes taki madry to jak mamy nie dac sie pingowac, jak spingowali caly server ventrilo, nie tylko nasz?

DuzyPlacekZiemniaczany 13-08-2008 14:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ankel (Post 2225860)
Wiesz co jak nie znasz sytuacji aldory moze sie nie wypowiadaj, mielismy 1212423 okazji do spingowania ich venta ale dlaczego tego nie zrobilismy, bo
nie jestemy skonczonymi kretynami jak CO&EM

Hahaha, nie rozsmieszaj mnie, gdybyscie tylko mogli to byscie nas pingowali, problem w tym ze nie macie ip naszego venta. Co wiecej, pingowaliscie juz naszych ludzi podczas tej wojny tak ze o co wlasciwie placzecie? Nie mowie ze jestem z tego dumny ale smieszycie mnie biadoląc na tych wszystkich forach jak to wam zle za kazdym razem jak dostaniecie w dupsko.

Cytuj:

zgodze sie ze 2 guildie grają nie uczciwie ale my przynajmiej nie w taki sposob,

Ojoj, jakie to przykre.

Cytuj:

nie dosc ze oddaja prawie wszystkie postacie dla novej

I tym stwierdzeniem pokazales wlasnie ze nie wiesz nic. Dla Novej, liczac razem z Isaiahem ida 3-4 chary podczas ob, jezeli to jest dla ciebie caly nasz team to ok. Z drugiej strony, moze sam pochwalisz sie na ilu waszych charach gra Furora, Kyra, Nova, Selena czy kto tam jeszcze.

Cytuj:

to na dodatek pingują, no prosze zastanow sie co
mowisz, widziales kiedys zeby anima pingowala,

Zapytaj sie Klosa czy nigdy nie zpingowal Croya, Scaltorisa, Dex-dera dla przykladu.

Cytuj:

dobra na*******amy na botach, a kto gra bez botow teraz? I jak jestes taki madry to jak mamy nie dac sie pingowac, jak spingowali caly server ventrilo, nie tylko nasz?

Moze po prostu trzeba dopilnowac zeby ip nie wyszlo poza wasza gildie? Jak tego nie potraficie to juz chyba nie nasz problem.

Pit3r 14-08-2008 11:30

znk,nicklas,nicke,heksson from kyra brali udzial w ostatniej opence po stronie CO/EM (o tych wiem napewno bo sami do mnie pisali)

z novej jakies 5 osob na 100% ale latwo sie domyslic ze wiecej

na charach animy nigdy nie biegal nikt z seleny badz novej.

leaderzy Co/Em wiedza ze Anima ma ich vent,jesli ty tego nie wiesz,to jestes pionkiem. teraz jest was 33, 2 adminow

a CO/EM to boty,nie wybiegacie nigdy majac mniej niz 40 osob na vencie

taki spliffus wczoraj wysolowal azke bez wniku kiedy nas bylo 15 na vent. CO/EM buchalo na ta demone,napisalismy z noobchara ktory 20 min temu zfragowal zyda do irvinoxa ze Anima ma massloga a obsrane judeny uciekaly gdzie pieprz rosnie

ps.Dobrze wiemy ze Tyrrain sprzedal venta za wolnosc swojego bota chara, taki pionek jak ty pewnie tego nie wie xD

DuzyPlacekZiemniaczany 14-08-2008 15:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pit3r (Post 2228223)
znk,nicklas,nicke,heksson from kyra brali udzial w ostatniej opence po stronie CO/EM (o tych wiem napewno bo sami do mnie pisali)

4 osoby.

Cytuj:

z novej jakies 5 osob na 100% ale latwo sie domyslic ze wiecej

A domyslasz sie tego na jakiej podstawie, rotfl. Kolejny jasnowidz.

Cytuj:

na charach animy nigdy nie biegal nikt z seleny badz novej.

Datler. Ostatnie ob.

Cytuj:

a CO/EM to boty,nie wybiegacie nigdy majac mniej niz 40 osob na vencie

To samo mozna powiedziec o was.

Cytuj:

taki spliffus wczoraj wysolowal azke bez wniku kiedy nas bylo 15 na vent. CO/EM buchalo na ta demone,napisalismy z noobchara ktory 20 min temu zfragowal zyda do irvinoxa ze Anima ma massloga a obsrane judeny uciekaly gdzie pieprz rosnie

Niestety, nie majac lidera na vent trudno podjac decyzje czy isc czy nie, bo kto niby ma o tym decydowac? Wy pewnie bedac w naszej sytuacji polecielibyscie bez zastanowienia, w sumie rzadko myslicie zanim cos zrobicie (pozdrowienia dla Korixa na ostatnim ob)

Cytuj:

ps.Dobrze wiemy ze Tyrrain sprzedal venta za wolnosc swojego bota chara, taki pionek jak ty pewnie tego nie wie xD

A o czym ja wlasnie pisalem kretynie?

Regusek 14-08-2008 19:54

Nom na Datlerze biegł ktos z Seleny albo z Novy (UHASUAhsuhauhsashuaSUAHSUASAHSAHSUASUASHA) :|

Master Szocik 15-08-2008 02:03

Regon Darkiem biegłem ja :D

Rider41 15-08-2008 17:19

Wiec ?
Kto aktualnie wygrywa War bo nie ogarniam ;]

Master Szocik 15-08-2008 18:10

Z tego co widzę na tibia.com to statystycznie Anima, ale jak w praktyce to nie wiem bo nie gram :P

Sid Domestos 18-08-2008 13:50

Widze, ze open byl. Anima niezle dowalila teraz EM/CO/Diginity. Wie ktos ile bylo?

Exelon 20-08-2008 17:46

na przedostatnim openie 26:10 dla Animy chyba a na dzisiejszym 15:3 dla nich bodajże:p

Zarr Maril 13-09-2008 21:38

widze ze temat umarl a wojna wciaz trwa. Liczba fragow przekorczyla juz 500 :) sam osobiscie gram tam i biore udzial w tej wojnie po stronie Animy.

Roflcopter666 21-09-2008 14:04

W tej chwili Legendios,Timo Death~~, Maly wizak,elrond tria,strong gohan,friiko druid wyplacili sie Animie ;( :baby: :)

wrogonastawiony 21-09-2008 14:30

Kto teraz gra Wizakiem ?

Roflcopter666 23-09-2008 19:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony (Post 2274304)
Kto teraz gra Wizakiem ?

na ob chodzil pizgal nim Isahias no ale mala pizda w koncu sie wyplacila. Ale jak znam zycie wbije kilka lvl i znowu wroci do em. :) :(

Xevis 23-11-2008 11:51

Nemtor ma dobre pvp ^^ , 23 Fragi !! Potępiam zachowanie Animy ale będą jeszcze długo wymiatać na Aldorze.. :evul:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:31.