![]() |
Cytuj:
nie jestemy skonczonymi kretynami jak CO&EM, zgodze sie ze 2 guildie grają nie uczciwie ale my przynajmiej nie w taki sposob, nie dosc ze oddaja prawie wszystkie postacie dla novej, to na dodatek pingują, no prosze zastanow sie co mowisz, widziales kiedys zeby anima pingowala, dobra na*******amy na botach, a kto gra bez botow teraz? I jak jestes taki madry to jak mamy nie dac sie pingowac, jak spingowali caly server ventrilo, nie tylko nasz? |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
znk,nicklas,nicke,heksson from kyra brali udzial w ostatniej opence po stronie CO/EM (o tych wiem napewno bo sami do mnie pisali)
z novej jakies 5 osob na 100% ale latwo sie domyslic ze wiecej na charach animy nigdy nie biegal nikt z seleny badz novej. leaderzy Co/Em wiedza ze Anima ma ich vent,jesli ty tego nie wiesz,to jestes pionkiem. teraz jest was 33, 2 adminow a CO/EM to boty,nie wybiegacie nigdy majac mniej niz 40 osob na vencie taki spliffus wczoraj wysolowal azke bez wniku kiedy nas bylo 15 na vent. CO/EM buchalo na ta demone,napisalismy z noobchara ktory 20 min temu zfragowal zyda do irvinoxa ze Anima ma massloga a obsrane judeny uciekaly gdzie pieprz rosnie ps.Dobrze wiemy ze Tyrrain sprzedal venta za wolnosc swojego bota chara, taki pionek jak ty pewnie tego nie wie xD |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Nom na Datlerze biegł ktos z Seleny albo z Novy (UHASUAhsuhauhsashuaSUAHSUASAHSAHSUASUASHA) :|
|
Regon Darkiem biegłem ja :D
|
Wiec ?
Kto aktualnie wygrywa War bo nie ogarniam ;] |
Z tego co widzę na tibia.com to statystycznie Anima, ale jak w praktyce to nie wiem bo nie gram :P
|
Widze, ze open byl. Anima niezle dowalila teraz EM/CO/Diginity. Wie ktos ile bylo?
|
na przedostatnim openie 26:10 dla Animy chyba a na dzisiejszym 15:3 dla nich bodajże:p
|
widze ze temat umarl a wojna wciaz trwa. Liczba fragow przekorczyla juz 500 :) sam osobiscie gram tam i biore udzial w tej wojnie po stronie Animy.
|
W tej chwili Legendios,Timo Death~~, Maly wizak,elrond tria,strong gohan,friiko druid wyplacili sie Animie ;( :baby: :)
|
Kto teraz gra Wizakiem ?
|
Cytuj:
na ob chodzil pizgal nim Isahias no ale mala pizda w koncu sie wyplacila. Ale jak znam zycie wbije kilka lvl i znowu wroci do em. :) :( |
Nemtor ma dobre pvp ^^ , 23 Fragi !! Potępiam zachowanie Animy ale będą jeszcze długo wymiatać na Aldorze.. :evul:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:31. |