Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Tajemnic Silver Mace tutaj! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=167552)

xXxKaiserxXx 03-03-2008 23:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez silver_mace_secret (Post 1937804)
100 post :cup:
A wiec tak bede musial zrobic noob chara, zainstalowac Tibiacam (czy jakos tak), tylko 1 problem swiat sie ujawni... ale postaram sie dodac wam ten filmik :)

Czekamy cierpliwie. :>

TRIDI 03-03-2008 23:41

jakie lole...

Tego gościa ktoś tak nakitował (myślał ze jak ktoś ma 200lvl to jest uczciwy:D) i probuje nabierać innych, che żeby wszyscy ponieśli stratę takom jakom on poniósł :cup::cup::cup::cup: Po prostu niewyżyte dziecko :D

Vil 03-03-2008 23:48

filmy z tibiacama nie sa dowodem niczego, screenow to juz wogole nie warto brac pod uwage.

xXxKaiserxXx 03-03-2008 23:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vil (Post 1937901)
filmy z tibiacama nie sa dowodem niczego, screenow to juz wogole nie warto brac pod uwage.

Już wole widzieć film z tibicama niż fote którą każdy może zfakować ;>

<.< 04-03-2008 00:03

Film też łatwo sfałszować, wystarczy nagrać go na OTSie.

xXxKaiserxXx 04-03-2008 00:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez <.< (Post 1937938)
Film też łatwo sfałszować, wystarczy nagrać go na OTSie.

Tibicam nie nagrywa filmów na OTS (z tego co wiem) ;>

Kajulec 04-03-2008 01:07

Tak czy srak mozna spokojnie zrobic fake filmu. Problem pojawia sie w momencie gdy dasz 'look' na przedmiot, bo jego opis sie nie zmienia. I tak oto byl juz w necie film jak facet ma łauł silver mace. Biegal z nim na malutkim levelu po Carlin pelnym PK bez AOLa czy czegokolwiek i bil nim rotwormy po 15.

xXxKaiserxXx 04-03-2008 01:10

@up Widziałem ten film.

Już wole mieć film jak da look niż nic

Kashtaniak 04-03-2008 09:22

najwyzej jebnie jakiegos keya na skocz.pl jak inni jego pokroju

Vil 04-03-2008 12:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xXxKaiserxXx (Post 1938013)
Już wole mieć film jak da look niż nic

Bylo juz szczegolowo wyjasniane w jaki sposob tamten film zostal spreparowany.

Tak dlugo jak nie bedzie w stanie jakichkolwiek wskazowek gdzie mozna znalezc wskazowki ktorymi podpieral sie przy robieniu questa, mamy 100% pewnosc ze questa nie zrobil, niezaleznie od tego jak mocno sie bedzie wysilal przy robieniu fake.

Nosferatu_Niedziel 04-03-2008 13:10

A ten "film" gdzie?

mc200 04-03-2008 14:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez silver_mace_secret (Post 1937764)
Zdjecie zrobilem nastepnego dnia po naleganicha forumowiczy...

@tomek_r
Quest zrobilem kolo 3-4 w nocy, dalem loga rankiem zeby sie przespac, lognelem sie po 12, poexpilem i sie wylogowalem... Poznije fotke zrobilem zeby byl dowod ze mam Silver Mace...

No tak zdobyles itemka, ktorego praktycznie nie ma w Tibii i nie chcesz isc zeby sie pochwalic, ze go masz, dac na trade itp. Co ci zalezy na tym, ze nie chcesz ujawnic nicku? Jesli odkryles tego questa to mozesz byc slawny, a filmik na OTSie zdaje sie tez mozna nakrecic, wiec wlaczysz trade channel i pokazesz jak nascie nickow, ktore sa naprawde na RL Tibii pisza na trade, odechciało się?

virrus 04-03-2008 16:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mc200 (Post 1938338)
No tak zdobyles itemka, ktorego praktycznie nie ma w Tibii i nie chcesz isc zeby sie pochwalic, ze go masz, dac na trade itp. Co ci zalezy na tym, ze nie chcesz ujawnic nicku? Jesli odkryles tego questa to mozesz byc slawny, a filmik na OTSie zdaje sie tez mozna nakrecic, wiec wlaczysz trade channel i pokazesz jak nascie nickow, ktore sa naprawde na RL Tibii pisza na trade, odechciało się?

Eee, na jego miejscu mi by się nie odechciało...:baby:
@Topic: Jak nie chcesz nicka żeby było widac to ctrl + n i gotowe i się klika Look na SM i mamy dowód? A nie! Bo do każdego questu musi być jakaś wskazówka, choćby od NPC.

Ufocznik 04-03-2008 16:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Black Warior (Post 1936796)
Questu na Silver Mace niema ! Jest to tylko wymysł jednego z użytkowników tibia.org.

dopóki go nie wykonasz, nigdy nie będziesz miał pewności czy istnieje, czy nie

Vil 04-03-2008 18:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ufocznik (Post 1938577)
dopóki go nie wykonasz, nigdy nie będziesz miał pewności czy istnieje, czy nie

Idac tym tokiem rozumowania, jesli quest nie istnieje to nie bedzie mozliwosci przekonania sie o tym ze nie istnieje.

Dowodem na istnienie questu moga byc jedynie wskazowki do jego wykonania.

Erhion 04-03-2008 18:49

Niektórzy to mają kompleksy i za wszelką (debilną) cenę chcą się pokazać.

Rzal.pe.el

Piastol93 04-03-2008 19:19

@silver_mace_quest
Jestes zalosny gdybys mial naprawde ta macke to bys ujawnil swiat i nick przeciez i tak chcesz ja sprzedac to chociaz moglbys sie ujawnic i ja pokazac.
A po drugie mozesz powiedziec po czym wywnioskowales ze akurat z 1224344443224 itemow w tibi trzeba akurat frozen starlight?

tibianos-95 04-03-2008 19:32

Zrobiłem tego Questa... wynik:
Strata cennego w tibi czasu
Strata 40k~ (podróże, gwiazdka itp.)
Strata psychiki po załamaniu
Połamane kości po spadnięciu z krzesła jak myślałem że go zaraz...X(

Zyski:
BRAK
BRAK
i jeszcze raz brak

Ah te dzieci z przedszkola :baby:

Andrew 04-03-2008 19:32

Ziomek w kulki przycina i widać to od razu.
Na pewno queste nie zorbił, bo opis przedmiotu nie jest takie jak być powinien.

Jedynym dowodem będzie jak komuś człowiek ten poda swój nick i świat na PW i ten ktoś to sprawdzi osobiście.

@Vil
Quest ten najprawdopodobniej istnieje, jakiś koleś z tibia.org.pl chciał sprzedać spoila za chyba 800 zł.

A i nigdzie za magic wallami nie ma tam korytarza a tym bardziej smoków xD

xXxKaiserxXx 04-03-2008 20:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Andrew (Post 1939098)
A i nigdzie za magic wallami nie ma tam korytarza a tym bardziej smoków xD

Skąd wiesz?
Jest jedna osoba która posiada tego mace w domku (thais, kolo dp) nie wiem czy ma go tam dalej ale był tam więc quest może istnieć.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:22.