Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Znienawidzony przedmiot w szkole (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=169001)

Myszun 27-03-2008 21:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Reflux (Post 1973948)
Ja najbardziej w liceum nienawidziłem chemii po prostu jej nie czaiłem i tyle. Fizykę i matmę bardzo lubiłem historię też.

A teraz średnio przepadam za Analizą 2 i równaniami różniczkowymi. No i j. angielski nie to że nie lubię ale po prostu ten angielski na uczelni to strata czasu, jeszcze dobrze by było jakbym mógł napisać ten cholerny B2 i mógł mieć ten język gdzieś ale nie jakiś idiota wymyślił że TRZEBA chodzić na język >.>

No, ja mam na angielskim to samo, uczę się dodatkowo, poziom szkoły wyprzedam o dobre pare lat a na lekcji siedze gram na komie/odrabiam inne lekcje. Nawet zeszytu nie założyłem ;( Chodzić trzeba, trudno.

Serious Sam 27-03-2008 21:20

@up

U nas wf na wielu lekcjach wygląda mniej więcej tak:
Zbiórka, koleś od wf-u wyjmuje stoły, daje nam paletki i gramy, a kolo idzie sobie do pokoju z innymi wfistami się opierdziela, kawkę piją, zero zainteresowania, tylko "macie i grajcie"...Szkoda gadać.

- Prodigy - 27-03-2008 21:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Serious Sam (Post 1975132)
@up

Zbiórka, koleś od wf-u wyjmuje stoły, daje nam paletki i gramy, a kolo idzie sobie do pokoju z innymi wfistami się opierdziela, kawkę piją, zero zainteresowania, tylko "macie i grajcie"...Szkoda gadać.

Miałem podobny WF w gimnazjum, z tą różnicą, że zamiast stołów mieliśmy już czekać z halówką ustawieni w drużynach. Teraz zamiast piłki halowej mamy do siatki i na tym się różnice kończą.

Lasooch 27-03-2008 21:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Serious Sam (Post 1975132)
@up

Ta, czasem myślę, że, pomimo iż nieszczególnie lubię się ruszać, dobrze by było zostać wuefistą. Bo można się opieprzać i brać kasę, a i godzin mało, bo nauczyciele długo w pracy nie siedzą (tylko mi nie mówcie o sprawdzaniu czegokolwiek/przygotowywaniu sprawdzianów w domu - wuefista nie musi).

Bambuko 27-03-2008 22:10

U mnie w liceum zwykle facet dawał piłkę, a sam tańczył koło boiska. Ale jedynie dwóch kolesi czasami mówiło, że to nie fair, że czasem powinna być koszykówka (i czasem im się udawało, a poza tym zwykle byle chętni do nogi), a tak cała grupa (faceci z dwóch klas) nie miała pretensji przy takim prowadzeniu zajęć. Widać zależy od podejścia.

Killuminati 27-03-2008 22:50

Powinniście się cieszyć, że możecie sobie pograć, a nie zapierdzielać całą lekcję rozgrzewke i spocić się jak dziki osioł. Mi to nigdy nie przeszkadza, wręcz cieszy, że mogę sobie pokopać.

sphinx123 27-03-2008 23:22

Myślę że wf i fizyka.

Walekifa 27-03-2008 23:54

No a co mają kurwa robić? Po to jest wf żeby się poruszać. Właśnie to że daje wam piłkę i grajcie sobie to chyba dobrze,nie? Nie lubicie pograć w piłkę z chłopakami? ; l Nie czaje.

Undeadzik 28-03-2008 00:02

najlepszy: w-f i infa :p
najgorsze: matma i biologia :D

gyagen 28-03-2008 00:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Walekifa (Post 1975548)
No a co mają kurwa robić? Po to jest wf żeby się poruszać. Właśnie to że daje wam piłkę i grajcie sobie to chyba dobrze,nie? Nie lubicie pograć w piłkę z chłopakami? ; l Nie czaje.

no właśnie taki wf z nauczycielem , który mówimy macie i grajcie nie jest zły. Jeszcze lepiej jeśli zainteresuje go to by wszyscy grali. No i zdarzają się tacy, którzy grają z uczniami w piłkę:).

Chesterkaa 28-03-2008 17:35

Taaa w-f sranie w banie. Zalezy od nauczyciela. Moja babka robi nam PISEMNE sprawdziany z wfu ; p , a tak oprocz chemii to fizyka, matma, geografia no i wf ;p

Duke Dran 28-03-2008 17:56

Jak wam tak te WF'y nie pasują to przenieście się do prywatnych szkół : ) tam nie ma pieprzenia i WF'u.

janek@ 28-03-2008 20:26

Cytuj:

To prosze bardzo pograj z moimi "kolegami" (o ile mogę ich tak nazwać), ciekawe czy chciałbyś po 10 minutach ciągnąć ten szajs. :D
Jak ja nie cierpie grać z moją klasą w jakiekolwiek gry... zero zgrania, zero zrozumienia, jeżeli się w czymś pomylisz to masz przerąbane do końca dnia, bo w końcu to ty miaelś im podać itp. >.> szkoda gadać
Na szczęście WF'ista jest wyrozumiały i pozwala nam czasem opuszczać lekcje.

Ale jeszcze gorsza była muzyka w gimnazjum. Wszyscy robili co chcieli, zero dyscypliny, każdy rzucał papierkami, ba raz nawet baterią dostałem (tą większą) w skutek czego miałem wstrząs mózgu... Dodając do tego, że męczył nas jakimiś durnymi piosenkami ciągnącymi się na kilometry, w których nie było za grosz refrenu. xd

No cóż, było minęło. ;]

ripper 28-03-2008 20:51

Cytuj:

No tak się składa, że nie każdy lubi = )
W sumie do wfów nic nie mam, dopóki nie gramy w piłkę nożną. Z prostej przyczyny - nie umiem grać i nawet nie mam chęci się nauczyć.

Przedmiot, który obecnie lubię najmniej, to matematyka - młoda nauczycielka, ledwo po studiach, średnio umie wprowadzić dyscyplinę, co w mojej klasie owocuje istnym Wietnamem. Pomijam, że jestem humanistą i matematyka sprawia mi trudności sama w sobie, a do tego niemiłosiernie nudzi. Czekam tylko na zmianę nauczyciela (czyli do przyszłego roku szkolnego). A matura bliżej i bliżej... = )

sphinx123 28-03-2008 20:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duke Dran (Post 1976125)
Jak wam tak te WF'y nie pasują to przenieście się do prywatnych szkół : ) tam nie ma pieprzenia i WF'u.

To mi ufunduj prywatną szkołę. Z góry dziękuje :)

Gtyk 28-03-2008 21:13

w LO> matematyka
obecnie> filozofia i ochrona wlasnosci intelektualnej....

Dark Sven 28-03-2008 23:18

Cytuj:

Nie dla wszystkich sport zamyka się na piłce nożnej.

Duke Dran 29-03-2008 10:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sphinx123 (Post 1976442)
To mi ufunduj prywatną szkołę. Z góry dziękuje :)

To do roboty. Dzięki.

sphinx123 29-03-2008 16:12

@up

myślałem że najpierw szkoła, potem robota

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:53.