![]() |
Cytuj:
|
Ja za rok tez zdaje :D
Angielski - piece of cake xD |
Cytuj:
#EDIT OPS... Chemia i mi nie działa. Mój błąd, zwracam honor. Już kasuję ;P #EDIT2 @down No damy damy, musi damy (: |
Za dwa dni egzamin a ja zamiast sie uczyc siedze po nocach i pije ;( Hoj damy rade no nie:D:D:D:D:D:(:)B)B):]:p
|
holi szit ;||
jeszcze mam czas, jutro się pouczę ;x |
Rofl, a moim znajomi beda jutro recytować "Pieśń Świętojańską" Kochanowskiego, polonistka im powtórkę zrobiła.
Nie przejmujcie się tym, to jest proste. Tylko jak pozwolicie, żeby was nerw pożarł to nic nie napiszecie. Uspokoić się, iść na spacerek. Rozsądny, myślący człowiek będzie miał z 80 punktów, jak przypomni sobie wzory z fizyki i nie narobi błędów w pisemnej części humanistycznego to ma 95. Margines błędu musi być. |
Cytuj:
Wynik nie zależy tylko od tego, czego się nauczymy, ale jeszcze od egzaminatora, który sprawdza część humanistyczną. Rozprawka/odpowiedzi pisemne albo się spodobają albo nie. Na moim przykładzie - zawsze z tego typu prac dostawałam 5, na egzaminie 12/25 pkt. Powodzenia wszystkim życzę ;) |
U mnie najgorzej z humanem xD. Z próbnego to miałem tylko 31 ;(. Prawie full z zamkniętych i 3/4 maxa z rozprawki, a z reszty otwartych prawie 0. Hail moja inteligencja. Z matematyki można na spox dostać 45 pktów. A ja mam zajebiście bo 2 dni do testu a ja na angine chory ^^. Hail moje zdrowie :(.
|
Cytuj:
|
To ja mam pytanie do absolwentów gimnazjów, czy n (pi) trzeba przelicza na 3,14 , czy można zostawic przy wyniku?
|
Cytuj:
|
Uff... ja mam nadzieję na jakieś 40 punktów z humanistycznej, czy tam jakiej :P, dostanę, ale powiedzcie mi (tylko nie odpowiadajcie jutro bo będzie za późno :P)...
Czyy.... http://bi.gazeta.pl/im/7/4058/m4058197.pdf tyle starczy? xd @down: Chodzi mi o powtórzenie, bo logiczne, że trzeba logicznie myśleć :P Cytuj:
@edit: Ale o wypowiedzi pisemnej to chyba warto powtórzyć? Bo u mnie z tym słabo (a raczej słabo jak temat jest... no po prostu taki, którego np. nie lubię :P). |
No raczej nie dowolna liczba, zawsze jest podane, że trzeba przyjąć za pi 22/7.
X-Zero: Nie. Możesz mieć wykute wszystko z tej strony na pamieć, a nie potrafisz myśleć logicznie i słabo napiszesz. btw. jeszcze 17 godzin do rozpoczęcia testu :) |
Cytuj:
|
Kurde, zaczynam się tym denerwować. A taki byłem 'na luzie' :S
@kilka 'down-ów' :d Dzięki za otuche, dziwne, ale to, że ludzie z forum piszą ten test, pociesza mnie bardziej, niż to, że piszą go koledzy z rl. |
Cytuj:
|
Blee, przeczytalem pol strony tego co typ dał z polskiego i już mi sie nie chce... Ide grać, w dupie mam.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
już trudniejsze są egzaminy na prawko niż te gimnazjalne :)
Cytuj:
moja rada: spalcie się :) jak nie złapiecie eMula to będziecie mi dziękować:) btw: kto wmyślił Gimnazjum?? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:20. |