![]() |
Teraz wyzszy lvl nic nie daje bo 200 ek i 300 ek wali prawie tyle samo lecza sie po 750 prawie nic sie nie zmienia sorc to samo z sd tez ten sam hit prawie.
Ale mysle ze ludzie typu paulistinha wbija taki 400 lvl @eshar jezeli mowisz o sesie to ta gra juz dawno stracila ses ;/ |
Spojrz na to z innej strony. Na takim 300lvl mozesz sobie lajtowo botowac i jescze masz zyski. A jezeli masz jakies waste to i tak na takim levelu ci to wielkiej roznicy nie robi. Wlaczasz bota, on ci robi 200k expa/h (na srednim expowisku) i bot sobie bedzie expil 8h (zeby akurat stamina sie odnowila). Wbijasz w dzien 1.5kk expa i jest nawet nice. Botowanie Ci sie raczej nie znudzi, bo jezeli i tak jestes w domu i tylko co kilka godzin musisz zmienic supplisy i odniesc loota to czemu ma sie to znudzic? W sumie na non-pvp moze to nie miec przyszlosci. Ale...
Na swiecie PvP zawsze istnieje perspektywa tego, ze ktos jest lepszy. No i chcesz go przegonic, czyli botujesz dalej. A im wiekszy masz level, tym jestes lepiej cisniesz kolezkow z serwera. I tym bardziej jestes niepokonany (no co prawda po update, dla Knightow level duzej roznicy w trapie nie robi :P). A gdy jestes w wojnie, level robi roznice. :D Taka jest moja opinia na ten temat :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
:baby: <-- więcej komentarza potrzeba? :glupek: Cytuj:
A tutaj się zgodzę. |
@up
Co dzieciak? Nie napisalem prawdy? Popatrz na Lord'Paulistinha ile sobie botuje. Nie wiem jaki robi exp rate (z wiadomych przyczyn), ale musi byc niezle. A ty to jestes pewnie taki 'pro evul honest player' i botow nie uzywasz. Bo to dla cieniasow, ktorzy zamiast siedziec przy Tibii wola sobie wyjsc na dwor, pouczyc sie itp. |
Cytuj:
|
Co do Lorda'Paulistinha to mysle, że raczej sharuje :)
|
bardzo mozliwe..
jestem ciekawy czy MDW lub Seromontis zrezygnuje kiedys z tibi.. znaczy zrobi to na 100% ale kiedy i co zrobi z kontem.. |
@Vil
Tylko jesli wychodze na dwor, a komputer i tak jest wlączony (bo u mnie w domu zawsze ktos go uzywa) to czemu ma mi nie porobic runek, wbic troche levela? Robienie run recznie jest strata czasu dla mnie, a jesli chce sobie poexpic wastujac gfb, to robienie run na bocie jest w sam raz idealne dla mnie. |
Cytuj:
Na poczatku boty sa fajna zabawka. Zaczynasz osiagac duzo wiecej "mniejszym" kosztem. Lecz po jakims czasie zorientujesz sie, ze to tylko iluzja... Nie ma to sensu. Gra powinna byc przyjemnoscia... Moim zdaniem dla wielu graczy Tibia przestala byc tylko gra... Czy naprawde wazne jest posiadanie najwyzszego poziomu? |
Cytuj:
edit. duzy poziom dla mnei znaczy 70~+ :)) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Ci koledzy z gimnazjum zawsze moga nauczyc sie uzywac allegro... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Myślę, że delete dla botterów byłby dobrym rozwiązaniem.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:54. |