![]() |
@osar
zajełeś mi? Na prawdę teraz orki będą dobre |
@Osar_Delving
Jesteś zuy, wiesz? Właśnie skończyłem te trolle... p.s. Mam nadzieję, że będę mógł potem dojść ;p |
Ja tam nic nie mówiłem o "niewypaleniu" że tak to nazwę "Projektu" Mnie się nawet pomysł podoba tylko żebyś albo przez "Wypadek" nie zapomniał o grze albo przez "Niechęć" olał wszystkich graczy ;p
(Cierpliwość+(Gracze-głupotę))*(System-złe strony)= dobra i dłuuuga gra |
A ja sie zgłosiłem zaraz po tataskers :( Czyli ja już nie mam szans? ;(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Edit Miejsc jednak nie odtąpie z powodu tego że przez ludzi nawet mi się to spodobalo... :] @Edit2 Żeby nie robić spamu będe edytowac... Musisz się przyzwyczaic do porażek i zwalczać je jeszcze większą pracą! W sumie to on mnie też nie przyjoł tylko chyba krakora wstawił zamiast mnie :P |
Cytuj:
|
|
Cytuj:
@Down Dobra ogarnij ;p |
Xevo, z łaski swojej zawrzyj paszczę, bo ci much nawpada. To nie jest pieprzony chatbox, więc wyluzuj się. Nie każdy się dostał, ale nie wszyscy muszą spamować jak popieprzeni.
Skracając - masz wała, zamknij się. @2down Ty też. @down Zrobiłem to rano. :P |
Każdy kto gra dostał PW ode mnie? Zatem, niech każdy (kto gra) Wyśle mi co chce robić w dzisiejszej turze.
|
@Osar
Tak,króla,jeźdzca i przy szamanie i generale są dodatki..Wiem że przerwa techniczna,ale jak dobre to mnie dodaj. |
@UP
JESTEŚ UPIERDLIWY I MNIE WKURZASZ! NAPISAŁEM , żę koniec rejestracjii! NAWET JAK BĘDZIE NOWY ZACIĄG DO GRY TO CIEBIE RACZEJ NIE WEZMĘ BO MNIE WKURZASZ :<:<:< KONIEC PRAC TECHNICZNYCH!!!! Cytuj:
http://img208.imageshack.us/img208/5674/hyuu4gw6.png http://img340.imageshack.us/img340/6306/hyuu5gw4.png Ludzie pod dowództwem generała Westerna wracają do miasta. PS: Wiem, że cienkie. |
;| Miałem małe nadzieje co do tego fake'a. To mógł być ciekawy przełom, który jest potrzebny forum.
Więc co mi się nie podoba w tej "strategii turowej"? - mapa - to miał być kontynent, a nie widać go nawet w całości - te statystyki, że jeden żołnierz zabije X żołnierzy - taktyka - przed każdą bitwą powinienieś ustalać z graczami ją i powinna mieć decydujące znaczenie o losie bitwy (mam więcej jednostek czyli wygrałem = nuda) - powinienieś zacząć od wprowadzenia graczy, np. mają kuźnię, mury miejskie, koszary, etc. (system budynków) i mają X surowców, które mogą przeznaczyć na budowę X jednostek lub jakiegoś budynku. Surowce by regularnie przybywały co dzień ;p - powinno być bez goblinów, tylko nacje sterowane przez graczy Powodzenia. Czuję, że zabraknie ci chęci. |
Z graczami dogaduję się na PW. Surowce... ehhh jeszcze nie jest na to pora. Statystyki gówno robią. Logiczne, że Żołnierz szarżujący z lasu zabije więcej ludzi niż tak zmęczony w słońcu.
TEN KONTYNENT JEST CAŁY a to co wykracza poza mapę to małe cypelki. |
Cytuj:
|
@Osar
Nie to nie.. |
To nie on zarządził odwrót... Pomyśl co byś zrobił na miejscu tego generała, kiedy masz tylko 4 konnych łuczników, z czego jeden martwy a wróg ma 28 goblinów. Pomyśl trochę.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:21. |