Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Oficjalny temat o wojnie II (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=172587)

Tk_shakowany 01-05-2008 12:58

od nas padl kuki i filu tylko, ten soulcostam padl, jakis 48 padl i parutam jeszcze aczkolwiek mnie nie bylo nickow nie pamietam tylko ci co mieli fragi na filu/kukim to widzialem ze padli

AlusDavi 01-05-2008 13:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mlodzieniaszek (Post 2030965)
Jezeli uwazcie, ze Damoon strzelal spoza ekranu bo mial elf bota, to za kilka dni bedziecie mowic ze z veno do thais sdki sadzi....

A ty zajebiscie sie leczysz w biegu jak cię bija no ale co tam :)
(gali movie poczatek)

jacke 01-05-2008 17:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AlusDavi (Post 2032824)
A ty zajebiscie sie leczysz w biegu jak cię bija no ale co tam :)
(gali movie poczatek)

szybko myszka rusza poprostu... mlody jest to jeszcze zwinny :D

wojna trwa?

Gidekab 01-05-2008 21:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Filush_ (Post 2032762)
Jak to Ormo dało dupy ? Ja dałem dupy tylko :P No i troche zamieszania sie narobiło bo nie miał kto lidern±ć.

Poza tym to my wygrali¶my ta bitwe, a nie wy xD . No i oczywiscie potem juz znana taktyka stakowania na schodach obtoczeni połow± statystów z Thais, w sumie to jedyne co mogliscie zrobić bo została by po Was tylko plama krwi.

Sam teraz widzisz Interregnum stakuje cały czas na schodach otoczeni statystami (ormo) i zgadzam się z tob± to jedyne co możecie zrobić bo zostałaby po was tylko plama krwi

Filush_ 01-05-2008 21:12

Jak dobrze pamietam to tylko chyba na Edron, pomagali¶my Int~ na schodach, przynajmniej oficjalnie. Reszta to pewno jakies przydupasy, ktorych z Ormo łaczy ich tylko kolor outfitu.

sk1le 01-05-2008 21:27

Zal mi was ludznie...nie wiecie nic na temat ElfBota a sie wypowiadacie...
ElfBota stworzyl Nyalith(dolera player ja rowniez gram na tym servie.) i watpie w to aby ktorys z was (forumowiczow) posiadal takiego bota...raczej to nie mozliwe..

sk1le 01-05-2008 21:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2029216)
Czy ty med jestes az tak głupi czy tylko udajesz? :confused:

Jesli mieli by elf bota to by bylo po was, Jest cos takiego jak spam hotkey, damoon caly czas pierdolil zeby zaznaczy tego i tego i trzymac hotkey czy to az tak ciezko? z jednej strony wiem ze probowalismy ustawic NG combo na damoona , niektorzy byc moze ustawili i wyszlo to combo 1000+ ale to przez NG bot a nie Jakis elf.:)

ElfBota nikt nie posiada...poza guildia Checkmate i Pandemonium z Dolery...o kurde nie pisac mi tu ze ktos ma tego bota...bo to nie mozliwe...jak juz pisalem wczesniej....

to byl BlackD albo NG ..bo Tibiaauto nie ma combo...

Tk_shakowany 01-05-2008 21:37

muj idoleq ju ar ap

Filush_ 01-05-2008 21:42

Co to jest za filozofia napisac takiego bota ? Poza tym chyba mowisz o innym ElfBocie, bo tego o ktorym my mowimy to lezy u mnie na dysku skrakowany ;x

skarabeusz323 01-05-2008 21:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cienki-Bolek (Post 2031754)
http://www.***********.com/251351659.html
/\ spidi szare 0.o a tak ja to widzialem ;/

no dzieks za filmik nie te ludzie co ostatnio grali

Smokuu 02-05-2008 01:12

Fajny dzisiaj dzien , rano boil , pare godzin pozniej wybotowany najt Acroma a teraz Draqe i Alunir ktory zachowal sie jak nóób :] do tego znow na poczatku chcieli opena a potem nie. Oby wiecej takich dni ;D

Btw. jesli chodzi o openy, opcja jest taka ze jesli widza ze jestesmy w dupie jest nas malo to chca opena tak jak to bylo dzisiaj na goromie, bylo LR 10 ? a ich w ciul ( nie liczylem ale sporo) ale jesli teraz byla opcja ze z rashowali ich, alunir sie zlozyl wycofali sie bo nie chcieli popelnic tego samego bledu, poczatkowo chcieli open ale poziej luki strzelil haslo ze bez alunira sie nie rusza :D haha co za typy zal

notop 02-05-2008 03:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sk1le (Post 2033574)
ElfBota nikt nie posiada...poza guildia Checkmate i Pandemonium z Dolery...o kurde nie pisac mi tu ze ktos ma tego bota...bo to nie mozliwe...jak juz pisalem wczesniej....

to byl BlackD albo NG ..bo Tibiaauto nie ma combo...

moj kot nawet posiada ;)

kamsz 02-05-2008 09:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sk1le (Post 2033569)
Zal mi was ludznie...nie wiecie nic na temat ElfBota a sie wypowiadacie...
ElfBota stworzyl Nyalith(dolera player ja rowniez gram na tym servie.) i watpie w to aby ktorys z was (forumowiczow) posiadal takiego bota...raczej to nie mozliwe..

ale ty teraz fajny jestes, popisales sie

won na swoje forum i przestan durnoty gadac

Smokuu 02-05-2008 12:12

Secondy Wiglaseeka i Biteqa padly :)

Medivh Shady 02-05-2008 12:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2033874)
Fajny dzisiaj dzien , rano boil , pare godzin pozniej wybotowany najt Acroma a teraz Draqe i Alunir ktory zachowal sie jak nóób :] do tego znow na poczatku chcieli opena a potem nie. Oby wiecej takich dni ;D

Btw. jesli chodzi o openy, opcja jest taka ze jesli widza ze jestesmy w dupie jest nas malo to chca opena tak jak to bylo dzisiaj na goromie, bylo LR 10 ? a ich w ciul ( nie liczylem ale sporo) ale jesli teraz byla opcja ze z rashowali ich, alunir sie zlozyl wycofali sie bo nie chcieli popelnic tego samego bledu, poczatkowo chcieli open ale poziej luki strzelil haslo ze bez alunira sie nie rusza :D haha co za typy zal

blablabla po pierwsze zal to jestes ty piszac posty anonimowo bo boisz sie ze cie wszyscy wysmieja . po 2 juz wam powiedzialem kiedys ze openow ustawianych nie bedzie a jak beda to tylko w wyniku massa wiec po co ciagle wracasz do tematu openow na ktore nie wychodzimy . po 3 hm... nie bedzie narazie po 3 bo to bedzie niespodzianka dla was ;>

Smokuu 02-05-2008 12:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady (Post 2034322)
blablabla po pierwsze zal to jestes ty piszac posty anonimowo bo boisz sie ze cie wszyscy wysmieja . po 2 juz wam powiedzialem kiedys ze openow ustawianych nie bedzie a jak beda to tylko w wyniku massa wiec po co ciagle wracasz do tematu openow na ktore nie wychodzimy . po 3 hm... nie bedzie narazie po 3 bo to bedzie niespodzianka dla was ;>

Ta boje sie ciebie strasznie, swoim zbanowanym a wkrotce moze i z deletowanym sorcem bedziesz mogl mi naskoczyc :)

Niespodzianka w postaci dolaczena sie jednej gildi d owas? :|
NIe wylazicie bo wiecie ze nie macie szans :)
WOjna trwa!

Medivh Shady 02-05-2008 13:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2034383)
Ta boje sie ciebie strasznie, swoim zbanowanym a wkrotce moze i z deletowanym sorcem bedziesz mogl mi naskoczyc :)

Niespodzianka w postaci dolaczena sie jednej gildi d owas? :|
NIe wylazicie bo wiecie ze nie macie szans :)
WOjna trwa!

jesli chodzi o chara , mam nowego ;P niestety panov nie bedzie w stanie powiedziec kim gram ;> A jesli osoba z ktora rozmawialem dotrzyma slowa i udowodni mi cos to stracicie torche wiecej niz ja 199 ms.

A niespodzianka to niespodzianka nie mozna jej zdradzac ;(

My nie traktujemy tego jeszcze jak wygrana wojne , a wy swoim zachowaniem i pewnoscia siebie na pewno przegracie , zawsze tak jest ;P

Smokuu 02-05-2008 13:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady (Post 2034417)
jesli chodzi o chara , mam nowego ;P niestety panov nie bedzie w stanie powiedziec kim gram ;> A jesli osoba z ktora rozmawialem dotrzyma slowa i udowodni mi cos to stracicie torche wiecej niz ja 199 ms.

Id±c tym tropem :p przychodzi mi jak narazie do glowy delete postaci o wiekszym lvlu niz ty :p
Zreszta sam wiesz ze jesli ktos podczas war ostro expi to zazwyczaj skraca mu sie skrzydla:>

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady (Post 2034417)
A niespodzianka to niespodzianka nie mozna jej zdradzac ;(

My nie traktujemy tego jeszcze jak wygrana wojne , a wy swoim zachowaniem i pewnoscia siebie na pewno przegracie , zawsze tak jest ;P

LR tego tez nie traktuje jak wygrana wojne bo wojna ta bedzie jeeszcze dluga zapewne..... Lepiej byc pewnym siebie i cos dzialac niz miec ciulowe morale i siedziec w pz nawet jesli ma sie polowe gildi na vent :)

Koszyk 02-05-2008 14:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2034437)
Id±c tym tropem :p przychodzi mi jak narazie do glowy delete postaci o wiekszym lvlu niz ty :p

Niekoniecznie wyzszy lvl... :)

@Topic

Wojna trwa!

Picinhoxs 02-05-2008 14:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2034437)
LR tego tez nie traktuje jak wygrana wojne bo wojna ta bedzie jeeszcze dluga zapewne..... Lepiej byc pewnym siebie i cos dzialac niz miec ciulowe morale i siedziec w pz nawet jesli ma sie polowe gildi na vent :)

Ta lr juz od miecha mysli ze juz interregnum przegralo taki pal palus juz trenuje nadgarstek x times :( niewspominajac o malym grubym psie od takiego walenia to juz maly chudy knight....

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:48.