Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Co to jest????????? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=17374)

Elvan Darkito 27-06-2005 15:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zehoh
podajze do bazyliszka nie można sie dostać, ale widzialem screena jak ziomus wlazl tam do niego i z nim gadał. A co do tego z tym skarbcem to nie prawda. Otóż kolo bazyliszka jest zejscie w dul i tam podajze sie schodzi do skarbca w kazordon,ale niewiadomo ci jest pod bazyliszkiwem.
nigdy tam jeszcze nie byłem więc tak tylko myśle.

też to widziałem tylko że to był fake :D

PiXik 27-06-2005 15:52

wszyscy którzy się nudzą:weźcie przekopcie CAŁE kazadroon i okolice to napewno znajdziecie :)

Smoczy Druid 27-06-2005 17:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawelekthedruid
wszyscy którzy się nudzą:weźcie przekopcie CAŁE kazadroon i okolice to napewno znajdziecie :)

Po *** odswiezales taki stary temat ? :ban:

Patryk :P 28-06-2005 13:21

Basylisk

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Burakou
Jak nie wiecie to wam coś powiem... wzrok bazyliszka jest zabójczy, pewnie w tej skrzynce jest lustro, które na nim trzeba użyć i gadzina zdechnie, a jego martwe ciało trzeba zanieść do imperatora Kazz.

I znowu pi*******e o tym fake co kolo znalazl lustro w skzyni nie sugerujcie sie tym!!
same nooby pisza tutaj np.
Petersaber
może zobaczyć na okienku Battle....

i jest tam wejście, sam byłem, i wolę juz nie wchodzić...
Ahuahuahauhau chetnie zobacze screena albo pokaz droge

dziku011 28-06-2005 13:42

To poprostu jest npc bo jak klikniesz na takiego to pisze jego imie i cośtam i to niemorze być przemiana bo by pisało lvl itp.

Maximp 28-06-2005 13:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez @diXon KInIan@
o boze przeciez to odrazu widac ze ktos uzyl tego czaruu ze sie zamieniasz w potwora ;=]

Omg ciebie chyba cos ****** to jest quest ty ..... :]

Draconis Dragontooth 28-06-2005 13:46

Fajnie że odświeżacie ponad półroczny temat .. basilisk to npc , krążą plotki o tym ze mówi jak wykonac questa na Dsl , nikt o tym nie wie oprócz Pskonejott'a , on ponoć je ma ..

_aNeptiS_ 28-06-2005 17:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Serfer mati
Mam male pytanko co to jest (cut img) Tak dla rozeznania dodam ze jest to pod kopalnia dvarwow w kazoo

Twoja matka bez nóg :D

Xaziz 28-06-2005 17:01

:/

Chyba miala wiadomo jest ze gdy konaczyla grac w tibie to je w88888 do wody :P Satary ale jary temat :P

Kebes 28-06-2005 17:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _aNeptiS_
Twoja matka bez nóg :D

-.- Strasznie śmieszne. Nie wiesz, że nie cytuje się zdjęć? Poza tym po jaką cholerę na nowo zaczynamy temat o Bazyliszku?? Chyba wszystko już zostało powiedziane i póki co nie zanosi się żeby powiedzieć coś więcej.

Chessterr 28-06-2005 17:17

CO za de BIL!!!!!!!!!!!!!
Koleś się zmienił w snake a ty mało co w gacie nie narobisz. IDIOTA!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:47.