![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Down: Teraz wszystko idzie na mase a nie na jakość. |
Cytuj:
Co nie zmienia faktu, że i tak Grindej jest raczej słabiutką kapelką grającą smutne pipczenie dla 12-sto latek zachwyconych MTV i Bravo. |
Bo Green Day na początku grał dobry pop-punk a teraz gra lipny pop-punk ;)
Cytuj:
|
Cytuj:
@down: Kolor lakieru do paznokci =) |
Cytuj:
|
Niestety, ale ja raczej pop punka nie zaliczam do punka (punk rocka). Może i pop punk WYWODZI SIĘ z punka, ale w dzisiejszych czasach jest to zupełnie inny rodzaj muzyki, co bez żadnych problemów można zauważyć. Zespoły pop punkowe grają zazwyczaj spokojną muzykę bez tego całego brudu. Wokaliści jak dla mnie wyglądają coraz częściej jak emo. Człon "punk" powinien zniknąć z "pop punk", a cała ta muzyka nazywać się inaczej. Tak więc nazywanie grindejów i ch*j wie czego jeszcze punkiem może najwyżej wywołać śmiech u punków. U mnie także, chociaż do żadnej subkultury się nie zaliczam.
Ogólnie myślę, że punk powoli umiera, głownie przez ten cały pop i kinderpunków słuchających my chemical romance O.o Jednak oby kurwa nie! XD |
Cytuj:
|
Wyrżnąć to całe emo-ścierwo w drobny mak. ;(
|
Cytuj:
|
Podsumował.
@Vil Nie próbuj ukrywac w ten sposób kompleksów.! Jak jesteś naprawdę kiepski to sie nawet potnie ;< |
Nie wiem co wy macie do tego pop-punka ale greenday mi wbija troszke w pop-rock'a
|
Cytuj:
|
Cytuj:
rotfl n' lol ; ))) LMAO xddddddddddddd pozamiatane. |
Cytuj:
|
Wazelina brachu, wazelina...
A jak nie ma to Masełko xD I tyle logiki |
Cytuj:
Nie przesadzajcie, Green Day nie leci na tych "super" kanałach. |
Ja tam do emo nic nie mam, przynajmniej jak sie nanich popatrzy to nie podchodzą i nie pytają "Masz problem!?".
|
Od jakiegos czasu panuje moda na jechanie po emo i ulega jej wlasciwie kazdy, co w ogole mi sie nie podoba. Duzo bardziej mnie wlasnie to drazni niz same emoki.
Mi tam raczej nie przeszkadzaja, niech sobie zyja, tylko niech mi nie wchodza na droge. @up - troo |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:35. |