![]() |
Mnie najbardziej cieszy to, ze cipsoft ma dodać questy. Wiem, że po kilku godzinach od update'a już będą spoilery, ale doda to trochę klimatu grze. Zmiana komunikacji z NPC jest również świetnym pomysłem.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ktoś tam pisał, że stał w kolejce 10 minut, ja grając w tibie ponad 2 lata, ani razu nie stałem w kolejce 10 minut, max 2-3, dziwne... osobiście nie bardzo mi się to podoba... już na niektórych ots'ach jest to lepiej zrobione ... |
Opcja spoko ale i tak ten update sux same pierdoły bedą zmieniać roka i kazz żal. mogliby dać fajne nowe wyspy lub jakieś inne tereny a nie idą na łatwizne.
|
Beznadzieja. Gra całkowicie traci na realności i grywalności. Teraz ludzie nawet nie będą musieli czekać w kolejkach żeby coś kupić lub sprzedać. A komu to przeszkadza? Nałogowcom dla których 20 sekund expienia mniej to wielki stres.
|
Cytuj:
"Of course, quests on the main continent will not be spoilt by the new system" No to teraz te wszystkie pochlebne komentarze typu "YEAH ZROBIMY POI W 10 SEKUND !!1ONE" nie mają sensu ;] Pozatym ta trawa na krzaczkach, cipsoft sux ^^ |
Jak to kilka osób juz powiedziało może to sie okazać pokarzko pownieważ expy bedo zajete 24/7 maz npc na paskuku i aby piszesz hi 20 strong heal potion i grasz nastempne 2h i tak az bedzie po kasie mam nadzieje ze to nie bedzie działało na odleglość tylko na jakies 8 sqm
|
@up
Ta jasne... Z demonow bedziesz pisal hi -> 20 mana potions ... Jak narazie na +, nie beda juz noobki blokowaly npc, bedzie mozna szybko sprzedac itemki i w ogole :> A czy mi sie wydaje, czy oni pokazali kawalek nowego rooka? :D |
Cytuj:
|
Nie jest zle, czekamy do nastepnego teasera :P
|
Tibia traci z każdym upem.. Z początku mi sie spodobało ale jak sobie pomyślę dłużej, komu przeszkadzało postać chwilę dłużej u NPC :/ ?
|
@up
Szczegolnie jak Ci neo kidsy stoja 2h i blokuja NPC ;) |
Heyah
Cytuj:
1. Stoje sobie na Mino Hell, mam 10 swordow, wiec pisze do Obi'ego i sprzedaje je nie ruszajac sie z miejsca? 2. Expie sobie na PA, uzbierala mi sie jakas suma gp, wiec pisze do Paulie'go i deponuje je nie ruszajac sie z miejsca? 3. Nikt w tej zapowiedzi nie napisal o tym, by znajdowac sie w poblizu danego NPC. Cytuj:
1. Skoro kazdy moze swobodnie porozmawiac z danym NPC to dobrze by bylo gdyby chociaz 1% byl zainteresowany tym, kto z nim rozmawia ... Podsumowanie pt 1: Zapowiada sie ciekawie, okaze sie po Upie PeZet Dr. =] |
Genialne :DDD I luvv CIP
Cytuj:
|
@Instynkt
właśnie też się nad tym zastanawiam, przecież to bez sensu by bylo .. ;/ |
Cytuj:
|
Fajne toto jest :D
|
No ok, to z tymi NPC akurat mi sie podoba, zobaczymy co bedzie dalej...
|
Cytuj:
Przelec sobie co byo w updatach a potem pierdol |
+ dla Rook(S/L)tayerów. Będzie można szybko selnąć szczury i kupić inne itemsy.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:04. |