![]() |
Cytuj:
|
Więcej fot, mniej kłótni plx.
|
^^Ja myślę że jak wyjdzie test serv to zrobi się nowy dział tylko dla fot
|
@Up
Nie jeden dzial, lecz 10 ;d |
Cytuj:
|
Mam pytanko:) slyszalem ze pacc bedzie nawed na miesiac za 30zl. czy to jest prawda?? albo tez slyszalem ze pacc bedzie na godziny np dzisiaj grasz 12 i jutro tez 12 godzin to masz dzien. czy to jest prawda??
|
a jak myślisz?
|
Wlasnie sie pytam:) to oczyman odpowiedzi??
|
Update jak kazdy, zmieni sie cos na niekorzysc gracza zeby w nastepnym znow bylo co 'polepszac'
Speed~ |
ale jak bylo by na godziny to bylo by fajnie bo np jedziesz gdzie na weekend i nie tracisz pacc:) I moze wiecej osob mniolo by pacc bo tylko 30zl by kosztowalo:) zobaczymy jak to bedzie. A kiedy jest update??
|
@Libacjan
Jakbyś noobie pomyślał nie szedłbyś na non pvp gdzie żeby kogoś wyjebać z expa musisz pisać leave plx =/. Btw non-pvp są przeludnione ,a na elysi brakuje nam takich jak ty do robienia respa ,inaczej mówiąc. "You're welcome" |
ty do mnie Kur##ko mowisz?
|
Nie będzie nowych serwerów a tym bardziej pacców na godziny, no lol poje...o kogoś?
@Michnik of Celesta Będzie botera (non pvp - ger) hahaah |
Noobera,Botera i Elothia ;P
|
Czy podczas test serva, się padnie i coś wyleci strci się skill itp.itd. to gdy po test servie zalogujemy sie do gry bedzie tak jak bylo przed test servem???
|
lol... test serwer to test... giniesz tylko na test serwerze... logujesz sie na swoj serwer i wszystko jest jest normalnie... nic nie straciles... tak wogole to jest opcja "szukaj", tematy juz takie byly jak twoj post....
EDIT: dziwi mnie najbardziej to, że PACC gania sobie na FACC-terenach, zamiast siedzieć na tych premiowych, które Cipsoft im zrobił, a zwolnić expowiska tym, którzy premium nie mają... |
@UP
Gracze z pacc utrzymują tą gre i mają prawo expic gdzie chcą. Facc ma za darmo gre i niech się cieszy że sie może zalogować;) Kapitalizm kolego |
Cytuj:
Mało jest takich gier jak Tibia ze masz możliwość gry z Free Acc |
@up: Oj mówię ci, trochę jest ;) Nawet nie trochę. Oczywiście mniej niż te "płatne", ale są. I to do wyboru.
@topic: No, test server wkrótce, teraz tylko czekać na update...Ciekawe, czy się wyrobią w czerwcu, czy na lipiec zrobią ( albo sierpień? ). Jeszcze też ciekawe, czy te "piwnice" ( coś tam było na newsie na tibia.pl ) będą dla wszystkich :P |
Jakie piwnice =O?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:46. |