![]() |
Cytuj:
W moim przeliczniku jest to 400gp czyli równowartość 5 strong mana potów, co mi daje jakieś 700 many... a mając 700 many można prawie kulkę zrobić więc nie chrzań proszę ja Ciebie xDdddddd |
jakie 400gp? mialem tam 2 plate armory plus w moim bagu mialem jakies 350gp jeszcze!!! za tyle kasy co stracilem to mozna bylo kupic eq nowe!!
|
nie piadrolcie... ziomek na jakim Ty świecie grasz że tak płaczesz o 2 plate'y??
jak tak bardzo chcesz to Ci moge dać 2 pa za 10 kamieni :D niech pisze że są kicki bo przynajmniej wiemy kiedy sie logować... jak nie będzie kickow to znak że już zaczyna wszystko do normy wracać... może jest pod dp zalogowany i nic mu sie nie stanie...ale jak ktos na dragach lub guardach to woli sie upewnic czy mu nie jeb*ie znowu serw...to chyba proste... nie?? |
@up
proste jak konstrukcja cepa ;p |
wyslijcie mi 2 p army plxxx do ankh
|
Nie martfcie sie hłopaki, bendzie dobże jeszcze.
Morzecie ksionzke poczytać czy cos. To nie koniedz sfiata jezt. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
dobra ja mowie wszystkim dobranoc ;];]
dosc zwaly na dzisiaj ;] |
Cytuj:
Tżymajcie się bracia. pis and love |
Na Neranie spokój od jakiejś 1h czyli od około 0:00.
Skończyłem referat ide spac cya all. Cya Kick Soft :) |
Już wiadomo dlaczego były kicki
Cytuj:
|
Hehe chyba znowu kick :P na niemieckich :P odzyskalem mojego dawnego palka szedlem level dobic i j*b kick... xD
|
czyżby znowu kicki ?? nie mogę zalogować sie na Neranę
|
Koorva! A skilliłem na slime, to zara lizne glebe -.- . To to ... all kicklo? o0
|
Tak. Znów mass kicki są. I love cipsoft and I love kick... Ciekawe kiedy będzie można sie zalogować...
|
Cytuj:
|
MasKik..............
|
no psia ich mać >.<
|
Juz Sie Da Lognac !!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:53. |