![]() |
Cytuj:
tak sie zastanawiam czy za kazdym razem gdy sie zaloguje bede musial sprawdzac na forum kto jest z kim |
niewiem mam nadzieje ze ty niebedziesz zmienial stron !
tak jak np VOLFOE ! to jest czlowiek do ktorego mozna Miec Zaufanie ! HAHAH:cup::cup::D:D:D |
Co do Volfoe to racja jest gosciem bez najmiejszego szacunku na Askarze jest wrecz niczym... Ich smieszne powody zabijania graczy ale pozniejsze wymowki takich osob jak Froozen czy Ganfire zenada normalne dzieci Tibi.
Co do reszty SS to lajcik nic do nich nie mam i musze powiedziec ze maja najlepszego battel lidera... Walka u jego boku nawet nie porownuje sie z tym co Katrila robi. Gosciu naprawde ogarnia szkoda ze akurat przeciwny team :D. Pozdro. |
tez bede neutral (jesli da rade), nie widze sensu w zabijaniu wroga jesli jutro moze byc po "mojej" stronie
|
Morderca ja na twoim miejscu bym sie bil ;] gdybym ja mial taka mozliwosc bez zastanowienia bym szedl sie bic
|
ale z kim ja mam sie bic?:D
SS mi nic nigdy nie zrobilo wiec nie mam powodu. zreszta mam lagi, i mi net chodzi max 1-2h dziennie dobrze wiec ledwo co moge sobie czasem pograc chwile |
to co chcesz zeby jakies chujki z pandori przejely serwa i Pa na askarze by bylo o w chuuuuuuuuuuuuuuuu wieksze? THX Za taki swiat !
|
Cytuj:
nie gadaj o Katrilii jak nawet w grze nie widzialeś tego gracza ;] nuupostwo z Askary oprocz kilku osob niema co sie porownywac :P Zunri Fan 4ever <3;** xd |
Katrila hmm... o jaką Katrile wam chodzi, tą z furory?
SS myśli ze sa zajebisci ze orają askarą, ze każdy sie ich boi wkoncu graja na askarze bo na pandori przegrywaja wojne Askara jeszcze cos odpierdoli i znów będą zmiany, a najbardziej zal mi osób którzy woleli walczyć z rexis mimo tego iż byli Membersami Ambush, ale w końcu trzeba orać Pandori aka PA PA PA PA PA Co do Pa to rexis nie robi w ogóle, na innych serverach trudniej sie wybić,i zdecydowanie askara lepsza była by bez Pandori |
Sienx ty juz niepierdol teraz jest dobrze mi tak pasuje . Jebac Pandorie !
|
Ale co ty myślisz ze taki stan Wara utrzyma sie do końca ?Jestem pewny ze zmiany nadejdą w czesniej czy pozniej
|
niech wy*****a ludzi z pandori i jest ok a potem to polowa zostanie neutral polowa znowu wojna
|
Cytuj:
Haha no widzisz szkoda ze bylem w Vision... Tokso jest bardo dobrym battle liderem, a co do Zunriego nigdy nie slyszalem jak commanderowal i raczej nie uslysze go w akcji ale coz czas pokaze :) Pozdrawiam |
@Tibianosss
Nie gadaj tyle bo bedziesz miał na vencie pogaduszke z Andim |
Jak słyszałem Katrile w akcji to pożal sie boże. On nie jest zajebisty, jest po prostu dobry, a to co daje mu przewagę, to to, że ma ogarniętych ludzi z Furory w teamie. A ogarnięty team daje bardzo dużo.
Moim zdaniem Tokso jest DUŻO lepszym liderem od Katrili. |
http://www.wrzuta.pl/audio/qo7wQWp4o...maru_lirycznie
Katrila aka Andrzej |
Cytuj:
a w ogole co sie dzieje znaczy z wojna jak sprawa wyglada ?? |
A nic jak narazie (Rexy) (Ambush) walczą z Sequel noob charami bo im sie nudzi B)
|
ss przegyrwa ofc i jak nic sie nie zmieni to przegraja.
|
to raczej dobrze że ss przegrywa... same nooby ;/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:57. |