Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   Diablo 3 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=181698)

Lasooch 30-06-2008 23:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2151698)
A tam, Dungeon Keeper, my chcemy trzecią część tego:

Grałem w toto, tylko nie pamiętam, czy 1 czy 2. Jedyne co mi zapadło w pamięć to to, że ta gra nauczyła mnie słowa 'umbrella'. Jeej, jak to było dawno... nie miałem więcej niż 8 lat.

While I'm wishing:

Ukryty tekst:
http://www.calshop.biz/gol_2005-2006..._pal-front.jpg

Królestwo za trzecią część utrzymaną w tej samej konwencji! Ba, księżniczkę dorzucę!

Yoh Asakura 01-07-2008 00:05

Abe, to była gra. Jak byłem młodszy, to zawsze bałem się tych stworów z karabinami.
No ale zbaczamy z tematu...
Cytuj:

Grałem w toto, tylko nie pamiętam, czy 1 czy 2. Jedyne co mi zapadło w pamięć to to, że ta gra nauczyła mnie słowa 'umbrella'.
To chyba dwójeczka, bo tam była karłowata pani, której trzeba było parasolkę oddać.

Kulikos 01-07-2008 01:52

Jako, że jestem dzieckiem Blizzarda kupię. Ta firma w sumie mnie wychowała xD najpierw Warcraft 2, potem Diablo 2 razem ze Starcraftem... Potem Warcraft 3 no i WoW. Moje dzieciństwo jest kul dzieki nim ;p

Duke Dran 01-07-2008 02:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kulikos (Post 2151988)
Jako, że jestem dzieckiem Blizzarda kupię. Ta firma w sumie mnie wychowała xD najpierw Warcraft 2, potem Diablo 2 razem ze Starcraftem... Potem Warcraft 3 no i WoW. Moje dzieciństwo jest kul dzieki nim ;p

Dokładnie bracie... ja również, ja również.

zoliax 01-07-2008 12:16

Tylko Diablo jedynki wam brakuje, bez tego ani rusz!:P

Vil 01-07-2008 12:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PLague (Post 2150031)
Swoją drogą, Starcraft jakoś nigdy mnie nie porwał, IMO najsłabszy cykl od Blizzarda.

imo jest to jedyny w tym rodzaju rts blizzarda, wiec raczej z reszta nie nalezy go porownywac.

PLague 01-07-2008 13:08

Nie porównuję, tylko dla mnie nie jest aż tak dobry (ogólnie, nie w kwestii gatunku) jak Warcraft, Diablo, WoW. O ile w te trzy zagrywałem się miesiącami, Starcraft poszedł w niepamięć po przejściu misji fabularnych. Tu chodzi o gust.

Wolf 01-07-2008 13:14

Starcraft za tamtych czasów był grą JEDYNA W SWOIM RODZAJU!!!. Szczerze naprawdę nie rozumiem jak komuś mogła się ona nie podobać, ta grafa, dźwięk, fabuła miodzio!! W sumie ja też na sie wychowałem grach blizzarda każdy tytuł miałem i uważam, iż robią oni najlepsze gry ze wszystkich firm na całym świecie (chodzi mi o ilość hitów). Oczywiście poszczególne firmy robiły ciekawe gry "hity" porównywalne do gier Blizzarda, lecz one były jednorazówkami, gdyż później dana firma nic ciekawego nie wydawała.

Vanhelsen 01-07-2008 13:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wolf (Post 2152738)
Starcraft za tamtych czasów był grą JEDYNA W SWOIM RODZAJU!!!. Szczerze naprawdę nie rozumiem jak komuś mogła się ona nie podobać, ta grafa, dźwięk, fabuła miodzio!! W sumie ja też na sie wychowałem grach blizzarda każdy tytuł miałem i uważam, iż robią oni najlepsze gry ze wszystkich firm na całym świecie (chodzi mi o ilość hitów). Oczywiście poszczególne firmy robiły ciekawe gry "hity" porównywalne do gier Blizzarda, lecz one były jednorazówkami, gdyż później dana firma nic ciekawego nie wydawała.

Chodzi o klimat ;) Nie powiem, że SC mi się nie podoba, SC jest dla mnie grą obojętną, a to dla tego, że bliżej mi do klimatów fantasy niż s/f ;) StarCraft jest po prostu taką alternatywą WarCrafta dla fanów s/f ;)

Wolf 01-07-2008 13:28

Wiesz przed Starcraftem był Warcraft 2. Jak wyszedł SC all grali w niego :), ponieważ Warcrafta przebijał w każdym calu.

zoliax 01-07-2008 14:05

Ehh, zmieńmy nazwę tematu na Blizzard. :P A ja ide dalej rozwijać moją zabójczynię w D2LoD. :P

Xendriel 01-07-2008 20:07

Gry Blizzarda mógłbym kupować w ciemno. Nie wydają ich tak często jak np. Electronic Arts, ale jak już coś wypuszczą, to murowany hit. Diabełka 3 nie mogę się już doczekać:)

metiu 01-07-2008 21:29

MAM! Znalazłem płytkę z dodatkiem. Dzisiaj zaczynam gre Pala hammerem msg me /w *metiuq69 .

Relosu 01-07-2008 21:35

No to niezly momecik sobie wybrales bo niedawno byl reset laddera =P A dokladnie 17 czy tamm 18 czerwca chyba.

Duke Dran 01-07-2008 21:58

http://www.gram.pl/news_8gvkHOe6_Nie...iablo_III.html

Co o tym sądzicie? Osobiście uważam, że gracze mają rację i ten drugi przerobiony screen jest o wiele lepszy i bardziej przypominający klimatem D2, który był wręcz satanistyczny i mroczny.

PS:
Chodzą też pogłoski jakoby zapowiedziane D3 było zwykłą mistyfikacją ... w co szczerze nie wierzę.

Relosu 01-07-2008 22:04

I nie ma bata ja sie podpisalem pod ta petycja. Btw blizzard jest raczej na tyle powazna firma ze takiego skurwysynstwa by chyba nie zrobili.

Duke Dran 01-07-2008 22:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Relosu (Post 2153776)
I nie ma bata ja sie podpisalem pod ta petycja. Btw blizzard jest raczej na tyle powazna firma ze takiego skurwysynstwa by chyba nie zrobili.

No ja myślę. Mam nadzieję, że przemyślą sprawę z tą oprawą graficzną bo to naprawdę lepiej by wyglądało.

zoliax 01-07-2008 22:31

A tam, dadzą po prostu możliwość zwiększania kontrastu, zmniejszenia nasycenia kolorów i będze. Heh, próbowałem podpisać ale błąd był, a nie mam czasu na kombinowanie, bo trzeba wyjść z psem na spacer. :D
Ale faktycznie, jak jeszcze człowiek sobie przypomni mrok i gotyk jedynki to trójka wypada blado. I nie lubie serii Warcrafta. :P Nie wiem czemu.

Relosu 02-07-2008 07:01

A ja mysle ze nawet jak wyda bardziej cukierkowy czyli taki jak jest teraz to na bank pojawia sie jakies mody od graczy ktore ingeruja z grafe i bedzie mozna dalej grac goth na bnecie.

Duke Dran 02-07-2008 08:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Relosu (Post 2154209)
A ja mysle ze nawet jak wyda bardziej cukierkowy czyli taki jak jest teraz to na bank pojawia sie jakies mody od graczy ktore ingeruja z grafe i bedzie mozna dalej grac goth na bnecie.

Właśnie czegoś takiego nienawidzę. Nie znoszę po prostu jakichkolwiek wprowadzanych modyfikacji przez inne osoby. Niech mistrzowie po prostu postarają się aby dogodzić wymaganiom graczy i wtedy będzie kul.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:51.