![]() |
a wie ktoś może czy jak ściągałem klienta tibi z tydzień temu muszę pobierać znowy ze strony tibi bo coś tam jest o kliencie.
PS nie pamiętam jakiego mam klienta :( PS czy mi się wydaje czy tibia.pl przed chwilą zaczęła strasznieeeee muuuulić? X( |
Goblinki na facc będą
|
Ciekawe jaki bedzie loot ? Leather set ?
Ooo goblinki o jak sie ciesze a juz myślalem ze tylko te karaluchy se obejrze ;).
|
Cytuj:
co do zamulania tibi.pl to jest taj już ze 3 godziny |
Cytuj:
PS z tego mojego angielskiego na tibia.com zrozumiałem że prace trwają do 17:00 lub 18:00. czy tak jest? |
Karaluchy beda na rooku wiec bedzie mozna tam sobie z nimi powalczyc :) Na faccu na mainie tez beda!
|
Nie dziw się, jak tylko dział Niusy oblega niespełna 600 osób.
(Użytkownicy aktywni w ostatnich 10 minutach: 1393 (242 zarejestrowanych oraz 1151 gości)). |
nolife normalnie .... wylaczyli servery to na tibia.pl siedza ^^
|
Cytuj:
PS czekam na odpowiedź. czy jak chce mieć wszysko z nowego update to muszę pobierać tego klienta tibia co jest na stronie startowej tibia.com ? |
1) Kiedy będzie wiadomo czy wyjdą nowe serwerki?
2) Czy serwerki startują razem z updatem czy kilka dni po? #) Jaką profesje wybralibyście po update? |
@2UP
Tak musisz pobrac nowego klienta! 8.2 Zeby po upie odpalic Tibie @UP Nie wieadomo do konca czy beda jakies nowe serwery niby tak ale nie potwierdzam zapewne jesli beda jakies nowe to odpala je w tym tygodniu. Jaką profesje? Sorca pewnie |
rowerek, jeziorko , dziewczyna , piwko z kolegami... :D mozna duzo robić :D
tak - musisz pobrac nowego klijenta i zainstalowac... z tibii.com lub z innego źródła... np od kumpla któremu juz udało sie dopchać w tych kolejkach |
U mnie tylko troche sie zamula ;) , wiec nie narzekam szkoda tylko ze jestem w Thais se nawet goblinow nowych nie zobacze :cygaro:.:faceoff:.
|
Cytuj:
tak zapchany server że nie da się sciągnąć , a szkoda :S |
Cytuj:
|
Potwory dla FACC
Potwory dla FACC:
Ja pobrałem go przed tym jak wyświetlili linki na stronie. xP |
@2UP
Tak pobieralem go jako jeden z pierwszych! Zuploadowac go dla kogos? |
Potwory dla FACC
Potwory dla FACC: