![]() |
No wreście ktoś się odezwał co wiedzieć co zrobić THX WIELKIE DLA NIEGO!!
|
Powiedziałem do niego achievement dostałem 1k expa i znowu musze isc po warplany.
|
Cytuj:
Chodzić musisz ciągle po te plany ale jeżeli wystarczająco dużo razy byłeś i jak powiesz do baxtera achievement to potem za plany będziesz dostawał więcej expa. |
A żadnej nagrody w postaci itemków nie ma?
|
No jak na razie nie ma chyba nikt jeszcze nie zrobił tego questu więc nikt nie wie czy jakieś itemki są jako nagrody.Ale wątpię w to że będą itemki myślę że to quest tylko i wyłącznie za exp.:]:]
|
Jeszcze jedno pytanie:
Jak chcę jeszcze raz powiedzieć do npc achievement to muszę chodzić tylko po te warplany czy też znowu odbudowywać mury? |
Warplany sa co 36h i daja 1k expa - hi war plans.
Outpost - ich odbudowywanie nie daje wogule expa tlyko mozna zbierac orc tuski, z warlorda leca prawie zawsze. Bronie - podalac mozna co 7h a wiec 3 razy na dzien i kazde podpalenie daje 1k expa - hi achievement. THX i tu taka ciekawostka nie wystarczy przynosic np samych planow, trzeba od czasu do czasu plany , achievement. Na poczatku z 20 razy przynioslem sam war plan i nie awansowalem a jak powiedzialem achievement to odrazu bylem range wyzej. |
cały quest skończyłeś? jak tak to ile razy się tak chodzi a jak nie to ile razy ty byleś już?
chyba że chodzi się ile się chce / aż się nie zdobędzie jakiejś tam rangi ? |
tak skonczylem caly.
Baxter: Good news everyone!! Rafx will be promoted to the highest rank, a 'war hero'! Congratulations! a chodzilem z miesiac:P w questlogu napisane jest ze osiagnalem najwyzsza range ale quest niejest completed, moze to bug bo tak samo mam w quescie na sea serpenty. |
a co trzeba robić żeby awansować podpalać balisty i odbudowywać mury czy chodzić po plany ??
|
Przeczytać poradnik.
|
Cytuj:
|
Jaka w końcu jest ta nagroda?
|
Może ktoś napisać jak go zrobić? Chodzi mi głównie o szybki awans bo nie wiem czy tylko podpalać te balisty czy też odbudowywać no i co ile dni tak robić.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:56. |