![]() |
Cytuj:
@ W nadmiarze wszystko szkodzi. Zbędne są dyskusje czy 2cm spódniczki robi różnice. |
@Voon
Te dwa centymetry, to aż dwa centymetry. Jeżeli zakryją bieliznę, robi ogromną różnicę. @Mystchlich Łączę poważność z humorem i sam widzisz co wychodzi. =] |
Kamliss, według mnie, to masz jakieś przykre doświadczenia z tym wszystkim. Jesteś pedałem, że nie lubisz popatrzeć na jakiś fajny tyłek? No dobra, może na 12 latki nie, ale np. 14,15,16 lat? Taka jest moda, każda chce być zpimpowana tak, żeby faceci się za nią oglądali. Jeśli się nie oglądają znaczy, że nie jest atrakcyjna, proste. Mam koleżanke, może nie koleżanke, mieszkała u mnie w bloku, teraz zdała do 1 gim. Szedłem raz z kumplem, mijała mnie i się uśmiechnęła, kumpel do mnie "O człowieku co szprycha!" Ja mówie: "A wiesz do której ona klasy chodzi?" "On: 3 gim?" Chyba Ci o to chodzi, ale ja nie widze, co Ci w tym wszystkim przeszkadza? Nie chcesz mieć dziewczyny, która nie jest dziewicą? Proste, szukaj dziewicy! Nikt Ci nie broni ;-)
|
Cytuj:
@down: tyłek/piersi (/biust) @edit, down: Jeśli będzie więcej takich jak ty to napewno zostanie zgwałcona. |
/up : jak taka kobieta zostanie kiedyś zgwałcona, zrozumie o co mi chodzi.
Cytuj:
/down : z początku też tak myślałem, ale po pewnym czasie rozumie się to innaczej... /2x down : nie bardzo mi się to podoba, jak i nie tylko mi, a celem tego tematu było poznanie opinii użytkowników/czek. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@Mystlich Śmiać mi sie chce xDDD! |
@up
Śmiech to zdrowie ; - ) jak chcesz wystaw mi notke =.= |
@offtop
Mystlich przestań lizać dupę, omg. Najpierw robisz opowiadanie o "sławnych" userach, teraz zgrywasz obrońce kobiet, skończ. |
Po co mam wystawiać Ci notkę? ^^ Nie mam po co, napisze, żeś dzieciak i co Ci to da?
Ej, w pewnym sensie to się go boję, jest taki zmanierowany, brrrrr... |
Cytuj:
|
Wydaje mi się, że autorem samego tematu jest dzieciak, który na owe dziewczyny w spódniczkach tylko i wyłącznie patrzy a z żadna nie miał nigdy odwagi nawet porozmawiać nie wkraczając już w sfery seksualne, które w jego życiu ograniczają się zapewne do wymienianej już wyżej masturbacji podczas oglądania tychże dziewczyn na ekranie monitora bądź TV...
A przyczyn tego, że w naszym kraju zaczyna dziać się to co dostrzegamy(czyli zwiększająca się ilość niepełnoletnich matek w ciąży, pijących, palący i one tylko wiedzą co jeszcze robiących) jest wiele. nie można takich spraw rozpatrywać jedynie na jednej płaszczyźnie ponieważ każda z przyczyn wywołuje pewien skutek który przenoszony jest na inne strefy tworząc swojego rodzaju reakcje łańcuchową, która im dalej pójdzie tym staje się trudniejsza do zatrzymania. Cytuj:
Nie zgadzam się jednak z Tobą, że musimy na siłę gonić resztę Europy pod tym względem ponieważ to nie jest żaden wyścig. Kiedy my biliśmy się o wolność nikt z Europy nie ścigał się, że przyjść nam z pomocą, chodź wcześniej wszczyscy się zobowiązywali, że jej udzielą. Spójrzcie od drugiej strony i popatrzcie jakie kroki już zostały poczynione, a przecież nie mały postęp i tak widać gołym okiem. Poczekajcie trochę a sami zobaczycie, że tolerancja wzrośnie. Muszą jedynie wymrzeć moherowe berety którym cała ta nietolerancja narzucana jest przez drugą największą instytucję korupcyjną w kraju - Kościół. Zmiany już są, a będą jeszcze większe.... |
Cytuj:
Człowieku ty mnie nie znasz w prawdziwym świecie , wiec się nie wypowiadaj:D Ale jak chcesz to zamilczę już SORYY ZA OFFTOP:) |
^up
Cytuj:
Cytuj:
@Kamliss Jak oglądasz pocieracze, to też o boże, o stfu, ale dziwka? ^^ |
Cytuj:
@Mystlich Powinnam się zdenerwować za to nawet... |
Cytuj:
@down Ale przecież zdarza się, że kobiety pracują w kopalniach. A że nie pchają się tam masowo to ich wybór. |
Cytuj:
Co do równouprawnienia, jak to mawiają niektórzy: zapraszamy Panie do kopalń ;) Cytuj:
|
Cytuj:
|
Own3d:)
Ja też takich nie toleruje ale ich życie;] Wiele dziewczyn uświadamia sobie że zrobiło błąd dopiero po;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:58. |