![]() |
już nie pierwszy raz widze podobny post na forum , a co do cooper shieldki to mogłeś od razu wstawić ją do używanego eq
|
to jest chyba 'najgłupszy' temat na forum.
|
Ja to dzisiaj padłem na orkach bo miałem kick-a i wypadło mi bp z
100 chicken feathers ,10 bear paw ,5 wolf paw i około 500 gp . Wróciłem tam za 2 h i all odzyskałem :D |
@Up
Szkoda tylko, że po 1h dead człowieka zamienia się w kości, których już sie nie da otworzyć... |
Ja ustawiłem postać żeby szła w miejsce gdzie respią się 4 wolfy i zacząłem przeglądać forum, gdy wróciłem postać leżała i widziałem napis "You are dead" xD
|
@Jacek1990
Tfuj stary mnie trapnął... |
ja takiego strasznego aż to nie mialem xD.
Kiedyś mi tylko parę chicken feathers wypadło jak dedlem i to był szok xD :cup::cup::cup: |
Cytuj:
A najgłupsze dedy są wtedy jak ludzie dają noobom truciznę, a ci myślą, że to lemoniada, jako, że ich iloraz (a może w ich przypadku iloczyn) inteligencji jest bardzo mały nie wiedzą jak się uleczyć. |
Trucizna odejmuje po upie 8.0 (chyba) do 10hp. Potem przestaje dzialac. Jej dzialanie jest tez mniej intensywne niz kiedys po wypiciu ;f.
|
A mnie kiedyś tam blokły 2 Rotwormy i nie mogłem ich odsunąc no i YOU ARE DEAD xD
|
ja cie pier.....wszy raz widze takiego spamera -.-
btw najglupszy dead to przez afk ;p |
Lol
Tego nikt nie pobije.Mój kolega już na redzie idzie na orki(3lvl,doublet,buty,czapka,rapier,tarcza1-sza.)Ja mu mówie nie idź,patrze mwrtwy wasp on:"ktos go przyniósł a ja na to "albo i nie".Zaraz przylatuje wasp i co-ded jak sie prawdziwego tibijczyka nie słucha to tak jestX(X(X(X(X(X(X(
|
Noom to był ded ;d
Ja na trapie na Rotach sam się w to wpakowałem , myślałem że wziołem boxa a tu nic nie ma i 3 roty mnie biją i popularny wszytkim znany napis ... :(
|
Byłem młody i głupi. Zginąłem z ręki tego samego Cave Rata. Miałem 1 lvl cluba i jacketa, a gdy poszedłem tam już raz drugi został tylko jacket :P
|
Cytuj:
@topic Dostałem kicka a później miałem. own3d by bug :P |
Gdy zaczynalem grac mialem z 3 razy deda na ratach;)
|
Kamikadze przez MinoHell kickalo mnie co 2sekundy a ja stanowczo chcialem przebiec do zwezenia ,nie udalo sie niestety:P
|
Witajcie !
A ja miałem taką głupią sytuacje. Moim przyszłym palkiem szedłem sobie na trole po speary. Zaznaczyłem to miejsce i piszedłem do tak zwanego miejsca "WC"...Gdy wróciłem ujżałem tibie bez mojej postaci wpisuje pasy, wlogowuje się i patrze a tu nie ma BP oczywiście jak wruciłem to już go nie byłoX( |
Mój pies jest głupi. xD Stara odkużała w domu, pies nie nawidzi tego, i zawsze biegnie mi w nogi. Ja siedze na chickenach, bez eq, tylko katana, uzbierałem 9 feathers.. pies sie cofnąl i ogonem w reseta...
Potem okazało sie ze jestem bez katany..I lvl w dól..xD |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:07. |