![]() |
@nowi moderatorzy
Który to taki debil, że pokasował połowę postów w temacie Candia-RL photo i zwarnował 3/4 osób, które pisały tam komentarze do zdjęć? Banda Idiotów... Tak tak, warnujcie mnie dalej - Tylko tak potraficie się bronic... |
Widocznie miał powody skoro pokasował, durniu. >_> Pewnie tak spam wAM do głowy uderzył, że zapomnieliście, iż jest coś takiego jak regulamin forum. No i ciekawe jak się bronili zanim dostali modów?
|
Cytuj:
|
Nie, to nie był spam DURNIU, tylko normalne komentarze do zdjęć, które nikomu nie przeszkadzały.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Nie prawda. Były to rozwinięte wypowiedzi, związane z tematem.
|
Nie bądź śmieszny, to nie jest przypuszczenie, tylko pewność, że tak było. Zresztą, mam nadzieję, że dany moderator sam wypowie się w tej kwestii i będziemy wiedzieli, za co te warny.
|
Kto pokasowal posty? Ja i Wieszok.
Dlaczego? Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Memory fajf i wszystko jasne : P.
|
Fotograficzna pamięć? Nie, mają wgląd do archiwum, z tego co mi wiadomo.
|
Zamiast lapac hakerow to daja warny za sygnaturki
|
Nie, oni łapią hackerów i dają warny za sygnaturki.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Miejmy nadzieje, że nowo wybrani moderatorzy skutecznie będą walczyć z uber pro hakierami, zwłaszcza z tymi z działu filmy :)
|
Też dostałem ostrzeżenie na PW, że mam za dużą sygnę z moim pistoletem. Zastosowałem się i zastąpiłem ją kaktusami tym samym nie otrzymując warna : P.
|
Dla wszystkich którzy mówią że starzy modkowie się "opieprzają"
Tak, panowie i panie, ja się prywatnie opieprzam! Już zapomniałem kiedy zostałem wybrany, ale troche wody we wszystkich rzekach upłynęło? I co? Mam swoje życie, swoją pracę, w której notabene użeram się z ludźmi głupszymi od komentarzy Słonika, za to dzieci neostrady mam aż pod dostatkiem. Niby dlaczego mam jeszcze się katować i spędzać noce nad moderowaniem forum? Zapłaci mi ktoś, żebym mógł sobie na wakacje pojechać jak reszta z was? Póki miało się czas, to się moderowało. Każdy z nas ma swoje powody dla których przestał moderować. Tylko WAM się wydaję że śpimy na klawiaturach i nie chce nam się klikać. Ale jest czas na wolontariat, i czas żeby zgasić kompa. Wiem, że do nie których to nie dotrze i tak, ale jak to Zagłada miał w sygnaturce: "Who cares?" Łatwo jest gadać, trudniej pamiętać, prawda? Czuję się rozgoryczony, że poświęciłem tylko czasu na forum, a teraz czytam że się opieprzam. Nikt z was, cwaniaczki, nie wyobraża sobie odpowiedzialności, pewnie nie wiecie nawet co to jest. Dlatego już zawsze będziecie po sobie gadać że coś się nie podoba, karcić jednych za sumienną pracę, i jeździć po innych, że mają swoje życie. Do zobaczenia po drugiej stronie firewall'a, jeśli jeszcze pamiętacie gdzie to jest. Gangrel. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
A co do tematu Wieszok chyba za bardzo wzial sie do roboty Rozumiem ze sa te posty typu Cytuj:
Ale to nei znaczy ze w tematach w dziale Zdjecia trzeba usuwac wszystkie posty co nie maja zdjecia... Kolejna sprawa Cytuj:
Znaczne naruszenie... Przeogromne 5kb? Wieszok http://i234.photobucket.com/albums/e...camerafail.jpg |
dupne zdjencia ;]
założyłem sie o skrzynke piwa ze bede modkiem i wał przez was admini :/ |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:33. |