![]() |
@Archtyp
Jakbym dał wszedzie takie same brazowe konie to byscie sie czepiali że są takie same :p Możecie sobie wyobrazić że to są różne rasy :p I co do włosów Sama może to był po prostu bardzo jasny blond albo kur** jest albinosem... Albinos KliK <-- dla niekumatych @X-Zero W końcu ktoś zauważył to nawiązanie do tej głupiej bajki ^^ Brawo :p Co do outa przypomina ci czy jest taki sam? Miałem go w Arsenale Fake'owym od Arashela :p @CytrynowySorbet Wiesz, sam sie teraz zastanawiam po co dałem to "po godzinie" :p Pewnie przez takie obrazki barkuje akcji.. Poprawie to :p @Vindem Season 1, Part 4 (1/3) któryś tam obrazek, dałem tam jakiegoś bachora jak idzie z mamą :p @Vasudanin Ej sory ale może co do fabuły to możecie komentować to co już zrobiłem a nie to co będzie :p Na początku ktoś mi zarzucał, że będzie to fake o "chlopczyku ktoremu zabili rodzicow, on sam przezyl mial pare przygod a potem sie zemscil i byl pro super mastah killah" potem ktoś coś mówił o "superhiroł" a teraz o "zack i kumple vs reszta świata". To troche wkur***.. Jak skończe fake i bedziecie znali już całą fabułę to bedzie mogli po mnie jechać ile chcecie. Tak więc plz komentujcie to co jest a nie to co będzie :p Edit: Tworzę next parta, nie powiem kiedy będzie bo bedziecie mnie poganiac... Ale powiem, że poprzednie party wstawiałem tak często bo byłem chory i siedząc w domu nie miałem co robić.. Teraz już wyzdrowiałem i rzadziej jestem w domu wiec bedzie to trwało dłużej :/ |
To daj mi je, to ci przekoloruje xD
@Edit: Tego to ja nie wiedziałem xD A ten koleś zamieniający się w wilka to ja T.T xD |
Co do tych włosów.. W historii występuje koleś który zmienia się w wilka i jest ok. Ale ktoś białych włosów to już nie może mieć.? Poza tym jak już tak się czepiacie.. Sam ma 30.? Ok. Wiecie, że czasem już wieku 20+ lat włosy siwieją.?: )
@down Widzisz w tym jakiś problem.? To, że nie komentowałam, nie znaczy, iż nie oglądam wcześniej ._. Czuje się wyalienowana.. Czy Wy Fake'owcy jesteście jakąś odrębną grupą ludzi czy jak.? Bo odczuwam coś takiego. |
@Gelt
Joł , kobieto widze ze fejki teraz komentujesz? Nigdy Cie tu niewidzialem. Co do fake jakos niespecjalnie mi sie podoba ale zobaczymy co bedzie dalej ;) |
Mijały godziny... dni... tygodnie... miesiące... lata...
|
Cytuj:
Poczekam na następnego parta, z niecierpliwością, ale poczekam :) @edit Cytuj:
|
Cytuj:
@Fake Fabuła mi się podoba, jest przemyślana i dopracowana. Graficznie dobrze, widać jak poprawiasz się z parta na part, ale do ideału tu jeszcze daleko. Z efektami tak różnie;/ Raz są fajne a raz mniej. |
Niespełnieni artyści których nikt nie rozumie.?xd
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
nie moge sie doczekac nastepnego parta 10/10
|
Ten fake jest super!! 10000000000000000/10 NP!
|
Nikt się nie może doczekać następnego parta.. fake jest zaj****** cąły czas to mówię :)
|
Ale będzie rzeźnia ^^ 9,1/10. Nie chce mi się wypisywać błędów, nie mam czasu i nie widziałem ani 1 xD
@Down Wiem o tym, poprostu lubie ten tekst ^^ |
@up
Rzeźnia? Łots dis? Chyba rzeź. @ Za dużo efektu rozmycia. Brzydki deszcz. Co on, okrążył cały świat i zaszedł ich od tyłu? Rób dalej, zobaczymy co wyjdzie. @down No dobra, nie bulwersuj się tak bo to szkodzi cerze. Te lokacje był ostro podobne, i się pomyliłem. W tym deszczu g*wno widać było... "LoL... -.-" |
@ up
Pokaż lepszy deszcz plx.. Kto okrążył cały świat? Weź się przyjrzyj dwóm ostatnim obrazkom... To nie są te same osoby.. LoL.. -.- Edit: @ up Dobra sorki troche wku**iony dzisiaj jestem :p @down No pokaż lepszy deszczyk prooszę ;) |
No no jakieś napięcie wreszcie :D Tak dalej, ale ten deszcz.... :confused:
|
Cytuj:
@fake Fajny, może dlatego, że sam nie umiem, ale mi deszcz się podoba. |
Mhm. A mi się podoba ;)
Trzymaj garde "rodaku" ^^ pozdro |
Zaj***sty odcinek :)
Od razu znikłem :D jak gdyby nic hahaha Dowiecie się all o mnie w innych częściach tak podejrzewam :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:58. |