![]() |
Mój kumpel ma na thorii chary o nickach
Silny Zbysio, Mumja poostrach grobowca Na forterze Poostrach Lasu, opalony johny. |
Inferna
Bociany Startuja Pionowo |
Mateusz Dragon Wielki :baby:
Adam Ziomus :baby: |
Lord'Paulistinha <elera>
@Btw. Do ludzi którzy są Tutoriami Co jest złe w nicku Taki Sobie Nick?? Dostałem name locka z przetłumaczeniem że niby Taki Sobie Nick znaczy Such A Nick Name |
18:43 You see Lubie Kotlety (Level 2). He has no vocation. :D:)
|
Na Morganie :
-Rozgotowany makaron -Dzisiaj rano zjadłem bulke Na Asterze : Uwaga bo jadlem groch |
gejek hehe i wydepilowany krzys poległem jak ich razem ujrzałem...
|
Ja już dawno widziałem te postacie ale:
Lesny Bobek Poszukiwacz swojej kasy i Damian pozdrawia tibie. Esbekunio Jak sobie coś przypomnę to dopiszę. |
Dwusetny Druid
Dwusetna Druidka Oboje na Refugii, ostatnio widziani w Venore :] |
Pradawny Lowca jeleni (obsidia)
sprawdzilem sobie jego konto i mial tam tez takie postacie sir ognisty robal obronca lasow lodowy drucik @heatvich Co jest smiesznego w nicku L'p? Nie jestem tutorem ale chyba zle jest to ze jest bez sensu.. pozatym gdzies tam bylo ze nie moze to byc zdanie ... ;p |
Cytuj:
|
NO I CO W tym glupiego /smiesznego ?
@top Penguin of Darkness (IoD , auera) |
Kiedyś miałem Kali Umiec Mowic :D
|
Masowy Zbieracz Kamieni <- harmonia
Rurzowy Rzulf <- harmonia B) |
Nicki moich uhmekerów z solery (tibia 7.5)
Proszek Wizir Ariel Platinum Akutualne nicki 22:41 Wyhujany chuy [1]: Pozdro Mezcyzna |
Tasuka Maraka
hahahaha^^ |
Widziałem kolesia z nickiem Gothardus kolekcjoner glow na uniterze ktory spamował wszędzie "SELL CROW ARMO MESG MI" (crown armora miał z drop party jak znam życie bo miał wtedy 12 lvl), potem ten koleś pisał wszystkim czy mają jakieś trophy bo on je zbiera xD
Też widziałem dawno temu kolesia z nickiem "buszmen of antika" (już mu chyba konto usunęli) |
Minotaur Leather
Update |
Guma Winterfresh (znam ją osobiście ;-)
a widziałam też kolesia Bez Majtus czy jakoś tak... xD |
ja widzialem na Pacerze goscia Chudy Marek :D:p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:34. |