![]() |
Kamarro chyba tak Ci ręce drżą z podniecenia, że cytowanie Ci nie wychodzi :/ Wy macie sól a my mamy metro..... nie z soli....
|
Cytuj:
my mamy sól a ty kurwa mózgu niemasz :) a co to piszesz na forum to chyba dziewczyny nie ma ? na wakacje pojechała ? |
nikt nie zrozumial tego przeslania z sola xDDDD sry Szczuru ;p
|
Cytuj:
|
No i po chuj znowu sie wyzywacie? jezeli chcecie cos pokazac to zrobcie cos w grze, bo serio to przestaje byc smieszne. A jezeli juz wam sie baaardzo nudzi, to zrobcie dissy a ja chetnie poslucham i ocenie haha :P.
|
Cytuj:
|
Kamarroo nie wypowiadaj sie ,poposciles to idz podetrzyj i nie rob mi tu kazania co to nie ty :o bo juz normalnie twoje wypowiedzi mnie zenuja i nie wnosza nic nowego tylko nawracaja sie do poprzednich prostych i balnych wypowiedzi .Jesli zrobilem blad ort to popraw mnie bo zapewne od tego zaczniesz :>Polecam Slownik Ortograficzny .
|
Cytuj:
|
Od poprawiania błędów jestem tutaj ja, ale po pierwszym tysiącu musiałem zrezygnować. : <
|
Tak wiec cze.
|
Cytuj:
dixyra ze solą chodziło o to ze ten szczur powiedział zebym sprzedał sół bo w Bochni jest kopalnia i przyjechał do wawy :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
I nie ma czegoś takiego jak "sół" |
Cytuj:
|
Cytuj:
burak to jest twoja stara chyba jebany lamusie |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
wez sie lpeiej ogarnij i dopiero cos mów ;p |
"Dużo gadacie mało robicie" wiecie do jakiej strony się to odnosi.
Btw. Forum fighting niedługo będzie sportem chyba O.o |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:13. |