![]() |
legend...
"Wrzuć niewidkę i uważaj co by Ci nic pz'ta nie zrobiło " Twoje Motto grania w tibie |
Cytuj:
Czarna eLka w kółeczku się mieni, to jest Legii święty znak... : ) vu sobie zmasslogowalo na poiu a naszym nie chce sie wstawac, zeby znow 2h cisnac sie w wilgotnych,ziemnych i nie przyjemnych pomieszczeniach, rzucajac gfb ; / |
Cytuj:
(L)egia ^.^ NAjlepsza jest ;] Pozdro /Fikus |
Cytuj:
Jedyne na co stac wielka inteligencje to wielka wrzutka po "polskiemu" :baby: |
Cytuj:
|
Tak apropo ładna akcja z rana :)
Asanil Sep 01 2008, 08:00:30 CEST Killed at Level 166 by Fajny Ludek and by Tana Max Alkohool Sep 01 2008, 07:59:33 CEST Killed at Level 56 by Fajny Ludek and by Brave Maly |
Cytuj:
Spytaj sie " kolegi " phoenixa, on cos wie na ten temat. |
o jakiej propagandzie mowisz? ja tutaj nie widze zadnej propagandy:)
a tak btw, to spoko chlopaki zbieracie sie raz na tydzien logujecie, zabijacie osobe ktora chce wam pomoc, a jak my dozbieramy sklad wracacie do pztow:) Niezly sport! |
Cytuj:
Exsiliun ;) |
Zgadzam sie.
|
Chyba komus zaraz żyłka pęknie ;D
|
Tak po za tym pozwolę sobie na kilka słów krytyki skierowanej do użytkownika Omfg~.
A więc, proszę pana w moim poście nie zawarłem żadnego sformułowania które by krytykowało zdjęcie, które wstawił jako swój avatar tamten użytkownik wspaniałego forum o wirtualnej grze TIBIA <owacje>. Ponadto poczułem się urażony gdy zostałem obrzucony wyzwiskami przez pana, powinien się pan wstydzić! Myślę że przynosi pan hańbę państwu Polskiemu (na marginesie, to właśnie łączy pana z Kaczyńskimi) jak i mojej skromnej, a za razem dbającej o dobro ojczyzny osobie. Także, APELUJE do pana o niezwłoczną zmianę postawy lub poddanie się utylizacji w miejskim ośrodku GAZOWNIA społka z.o.o w Olecku. _/ Podpisano : Ja |
Cytuj:
|
Cytuj:
wylacz monitor, wyjrzyj za okno i zobacz jak tam pieknie. ptaszki spiewaja i w ogole jest zajebiscie, hejka |
Cytuj:
|
Lomees był, jest i zawsze bedzie :) to samo tyczy sie Vartristara. Dla polowy ludzi z vu, szczegolnie dla tych ktorzy sie przyczynili do kradziezy tych osob liczy sie stan ich konta w tibii oraz jaki maja lvl i sadze to jest najwieksza roznica dzielaca vo od vu ( nie wszystkich ).
Co do Mietka aka wieśniak sadze ze nie jest na tyle bystry zeby stworzyc tutaj konto, zapewne "jara" ze swoimi kolegami intensywnie po 5 gr >.>;( btw: Before 20:56 Maaster Mietek [81]: i tak ciota jestes 20:56 Maaster Mietek [81]: najwieksza na serwie 20:57 Sowqu [165]: taa 20:57 Sowqu [165]: nie przecze After 20:56 Lomees [1]: i tak wiesniak jestes 20:56 Lomees [1]: najwiekszy na serwie 20:57 Maaster Mietek [121]: taa 20:57 Maaster Mietek [121]: nie przecze |
http://tibia.looki.de/forum/attachme...hmentid=274891
Dziadzia xeam postanowił że będzie spał w Kafejce i pilnował porządku ;) |
Cytuj:
Co sie stalo? xD |
Cytuj:
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:58. |