![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ty się śmiejesz z niego, my się pośmiejemy z Ciebie ;)
|
Cytuj:
Hłe hłe hłe nie mów "hop" zanim nie przeskoczysz . Wracamy na front ;] |
Cytuj:
Jak byście wy wyszli g*** byście zrobili. 02:20 xxxx [xxx]: bo posiadamy najlepszych ludzi z 3 serverow |
Cytuj:
"Hłe hłe hłe nie mów hop bo wyżej pieca nie podskoczysz, nie masz many to do pieca bo już rozgrzany" |
zydopolaczki ladnie po dupie
proponuje zrobic 10 cry me a river theardów na tibia.com jakie to straszne ze przegraliscie i jakie to niesprawiedliwe zajebista odwage pokazujecie, polacy rushuja a wy bez wniku uciekacie, no rzeczywiscie gyzy odwagi. zaraz pewnie ktos z adhd pocisnie ;] |
Cytuj:
ładne to wczoraj było.. nie wierzyłam że Wam sie uda tak małym team'em.. gratki |
Cytuj:
|
Cytuj:
Kicaj, Klosu z Aldory Herman Dark z Solery i Andi z Furory To tak dużo ? :\ Przecież na Waszych charach biega Gurra i Biku. =\ |
Cytuj:
pisałam ze ja już nic na kyrze nie będę robić i nie robie XD że nie chciałam walczyć z ludźmi których lubie i nie walczę ... jakiś problem ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wczoraj przegraliśmy okrutnie ;pp xDD ale kupuje sie blessy i idzie sie dalej ;d |
Cytuj:
Dobra Gedd zamknij jape dajesz passy zeby wygrywac wojny , tak wogole nie udzielaj sie bo g**no wiesz o o pvp deme musi za ciebie grac elo ;] |
Cytuj:
|
Jak nie ma skilla to niech daje passy lepszym
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Chodzi mi o to że skoro war na kyrze to powinni walczyć Ci co normalnie na niej grają a nie poł Tibi ściągnięte bo wielmożne buchamy nie chce znowu war przegrać!. |
Cytuj:
.. jesteście siebie warci.. ja Was obu jednym hotem na glebe bym położyła.. |
Pewnie gdybys pokazala pizde (o ile ja masz):evul:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:35. |