![]() |
a ja na to jak na Lato ;)
|
Co to za różnica czy wakacje czy szkoła? I tak się obijam.. ^___^
|
@up
Moge cie dotnkonć? @topic Jeno, może na kółko biologiczne się zapiszę ; o ? |
Cytuj:
|
Teamt.
Co ja na to Hmmm... trzeba średnią poprawić ale ja tak zawsze na początku, mówię a potem nic z tego nie wychodzi.:(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@ DOWN Zanim ja tam przyszedłem,to na lekcjach normalnie jarali sobie zioło i nauczyciele nic na to ; p A przez okna latały krzesła. Na szczęście sporo ziomków zmyło się do ohp zanim ja tam trafiłem ;p Więc miałem lajcik. |
Lol,do jakich szkol wy chodzicie?U mnie jest cacy,sprzatary przed kazda przerwa czyszcza ,zreszta w gimnazjum tez bylo czysto i mozna bylo uzyc wc do tego do czego zostal stworzony.
|
@topic
pojde 1 dnia nauki na labe trzygodzinną, poczekam miesiac na klasowe bd udawal ze mnie glowa boli po czym pod koniec semestru nadrobie wszystkie 1 na 3/4 |
Cytuj:
@down Poprostu uwielbiam dotykać osoby, które są "fajne" =) |
sphinx co ty ku**wa zboczeniec, że dotykać wszystkich chcesz?
up@ a to razem jesteśmy zboczeni bo ja też :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Ja tam nawet jestem zadowolony, postanowilem, ze wezme sie troche za srednia (nic z tego nie wyjdzie ale to sie wytnie) i musze sie przygotowac do egzaminu bo teraz 3 gim ;x. Ogolnie szkola nie przeszkadza mi przez najblizszy tydzien. |
Heh no to ukochana szkoła. DObrze że jest ciepło to panny w mini będą śmigać.
:D A tak pozatym to przeżyć pierwsze 2 tyg. Potem już sie da wkręcić w te kartkówki. <heh ja bede mial przygotowania do matury, więc zaczynajmy ostrą przygode z Polskim, Engliszem, Histą i GeoGRAFją :/> DObra trza sie wyspać rozpoczęcie o 9:00 :p |
Od 15 września rozpoczynam naukę w Londyńskim Collegu.Tak, możecie mnie dotykać, tylko wpierw ustawcie się w kolejkę ; D
|
Jeśli mówimy o urokach szkół to ja dodam, że u mnie to na zimę lecą petardy, na resztę pór roku śmietniki z korytarza.
|
Cytuj:
Mozecie sobie do woli powtarzac frazesy o tym, ze jeszcze w zyciu sie bedzie dobrze szkole wspominac, prawda jest taka ze najlepiej wspomina sie studia. Cytuj:
|
Cytuj:
Wypoczęty i zrelaksowany. |
Cytuj:
Cytuj:
|
A ja napisałem maturę w Anglii i póki co nie zamierzam kontynuować nauki. Mam za to zajebistą satysfakcję z tego, że zarabiam dwa razy tyle co moi nauczyciele , którzy mówili mi, że do niczego sie nie nadaje.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:11. |