![]() |
Cytuj:
Ta, tak samo jak kazdy moze sie wypowiadac sie na forum o danym temacie Cytuj:
no, osiagnales siedzenie 12h/dziennie na smoczkach poi i lootowanie gp. gz =)))))))) nastepny idiotyczny insólt do xira ze niby farbuje wlosy. jebany idiota omgggggggg xD <dixyra stail>ty, czemu podcierasz dupe reka</dixyra stail> |
Cytuj:
|
Cytuj:
byly wakacje i mialem duzo czasu to gralem, a zreszta chuj ci do tego, przynajmniej nie grzalem pz'ta i nie robilem sobie jakis pojebanych zdjec z kolegami na polach jak chuj wie jaki kozak XDDD. <albert0 stail> gather o 4 rano to dawaj na pola porobimy zdjatka dla tibia.pl </alberto stail> @Xirodan Nie musisz mi sie tlumaczyc :P Zaczynalem grac na non pvp, to gralem dopoki mi sie nie znudzilo. Guardia zeszla na psy, to zmienilem server na Titanie, wiec w czym problem? sracie o non pvp, a sami przegrywacie wojne z ludzmi ktorzy zaczynali od non pvp, wiec troche mi przykro ;< |
Cytuj:
I dobrze o tym wiesz XDDDD Wystarczylo powiedziec ej albert kuwa znow probelm jest a ty wchodziles na vent i zalatwiales sprawe XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDD I to ty do mnie dzwoniles za kazdym razem jak ci neta ucieli hahah |
Cytuj:
|
wy ta wojne juz przegraliscie bo Wulazz wam wszystkim na***** i tak sie to skonczy xDDDD
|
Wymy¶lcie jaki¶ insult na mnie, bo nie mam co pisać:D
|
Cytuj:
no, jak chuj, bo gydby nie ja to by cie wyjebali z 10 razy venta pioneczku =D beze mnie byles gownem i mogles conajwyzej sobie bota puscic pieprzyk, doskonale sobie zdajesz z tego sprawe :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do Dixyry Serio masz najebane w glowie jak mozna grzac pz na Non pvp jesli sadzisz ze wysokosc levela ukazuje ci osiagniecia w tej grze to jestes kompletnym idiota. wole miec 154 rp na Titania i miec zaufana grupe wsparcia skladajaca sie okolo 40 polakow niz byc skur.... ktory nawet swoich ziomkow z vt sprzedaje a pare dni potem wielki ziomek i chwali sie 160 rp an non pvp. Zapewniam cie ze gdyby kazdy znas gral normalnie zamiast walczyc mial bym z jakies 80 lvli wiecej niz ten twoj marny palek na non pvp. I co ty tam mozesz? zabic dla komu¶ ? xD! ja tu przynajmniej moge isc i zapierdolic ktoregos z was na sneaku :). |
Cytuj:
|
wal fame ze macie spy'a u nas vencie, a macie ch**a w dupie co najwyzej lamusie :]
edytuje bo nie chce mi sie nowego konta zakladac =D |
Cytuj:
@ albi mi to juz z 5 kont sie tu odbanowalo :P tylko ich nie pamietam |
szkoda ze rodzynowi sie na tibii nie odbanowuja tylko poffaja ciagle xD
|
Cytuj:
Ale teraz juz Cie wogole nie czaje, moze to Ty wolisz grac 154 rp ktorego niby sprzedawales juz 4 czy 5x, a teraz sie poprostu nie logujesz bo masz bana a kazdemu wmawiasz ze retired. Z Twoich postow wynika, to ze albo jestes w chuj zazdrosny o jakiegos pojebanego chara, albo jestes zly ze Tobie nie wyszlo ; |. To byla moja sprawa ze gralem 160 rp na Guardii i zarobilem na nim zapewne wiecej niz Ty przez cale swoje marne zycie na Titanii. A jezeli wolisz miec grupke 40 polaczkow, ktorzy tylko czekaja na moment zeby cie wyjebac, to Twoja sprawa. A co do ziomkow z vt, nikogo nie sprzedalem, mowilem to co mialem mowic i raczej na tym zakonczymy, bo wy chyba nie za bardzo zrozumieliscie, dobranoc ; ) Ps. z tym "zabic dla komus" to nie po polsku wiec nie wiem o co Ci chodzilo wiec raczej nie odpowiem Cytuj:
|
Patologia panowie, patolka...
|
Cytuj:
|
Sraruman i jak na expiles sie?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:26. |