Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Inne] C-walk ;]] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=193581)

Mazur199 21-11-2008 13:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xr3 (Post 2343909)
Swoją drogą, pijesz Reed'sa, który w moim mniemaniu jest "piwem" dla bab

Ja pije desperadosy i tez jestem inny? bo nie pije tak jak Ty karpackiego?
Jestem przez to gejem? Czy moze technojebcem?

Stary dorosnij,sam slucham/łem rocka/metalu, mialem takie samo pojecie o technie/trance etc jak Ty(gwizdzki,rekawiczki) ale bylem pare razy na dysce i od razu zmienilem zdanie ale w sumie nawet lepiej ze ludzie tacy jak Ty siedza wieczorami w domach. Co do hh, mam respekt ale tylko dla niektorych pfk,ostr,k44, a sram na rap czarnuchow,łancuchy, amerykanskie terenowki i inne gowna lansujace wiesniakow.

@OT

Fajnie sie patrzy na tą plątanine nóg :p

Jucha Furora 21-11-2008 15:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etoric (Post 2343632)
popadanie w skrajności to też troche dupny sposób na odrzucanie argumentów..

Nam chodzi przede wszystkim o skrajności.
Do ludzi,którzy dla odróżnienia słuchają jakiegoś tam techna 'na poziomie',
a nie manieczek nie mam nic.
Acz do takich,którzy nazywają mnie 'zjedzkotem','szatanem' czy 'brudasem'
nie mam chociażby ksz/rzty szacunku i z góry na nich pluję.
Nie odzywam się do nich trzymam się dosc daleko,
nie prowokuje ale,gdy idę przez szkolny korytarz i ktoś krzyczy
jakieś obelgi w moim kierunku nie wytrzymuje.
Już paru takich było jedni starci,drudzy młodsi dostali przysłowiowy wpi.e.rdol
następnego dnia nawet nie popatrzyli.
Nie chodzi mi tu o jakieś poglądy moskiewskich dresiarzy byle pobic,acz
obelg za darmo nie przyjmuje zbyt milo.
pozdroffionka słitaśne kote$hki skomentujecie mi blogaska?

Tensz-in 21-11-2008 15:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartholomew (Post 2341996)
a nie prawda. kiedys sluchalem troche hh, ale znudzila i zirytowala mnie jego pseudoglebia. wystarczy posluchac "+/-" kalibra 44...

nie czytalem wczesniejszych stron odrazu mowie,ale jezeli masz jakies wonty do sensu + i - kalibra bo tak to zrozumialem to chyba kolego nie rozumiesz przeslania ;x

Kijos 21-11-2008 15:48

Film słabo...
Nie kłucić sie...

CzareKing 21-11-2008 16:28

Cytuj:

Swoją drogą, pijesz Reed'sa, który w moim mniemaniu jest "piwem" dla bab, czego mimo wszystko nie traktuję jako wyznacznik tego, czy jesteś babą...

Acha, tzn ze ty jestes lysym pajacem, ktorego glowa przypomina sflaczaly cycek i pijesz jakas oliwe? A pozatym nazywasz dziewczyny babami, to cos o tobie swiadczy, moze miales przykre doswiadczenia wiazace sie z nimi? Btw baby to ty masz w nosie.

paluch89 21-11-2008 16:31

Cytuj:

Swoją drogą, pijesz Reed'sa, który w moim mniemaniu jest "piwem" dla bab, czego mimo wszystko nie traktuję jako wyznacznik tego, czy jesteś babą...

Gówno mnie obchodzi twoje mniemanie, tym bardziej, że jest z kosmosu wzięte.

@edit

To twoje mniemanie jest na podstawie tego co kreują media (strasznie proste) raczej, bo gdyby było na podstawie twoich przemyśleń, doświadczeń, charakteru, uczuc itp. to myśle, że bys tak nie pieprzyl, ze TO piwo jest dla kobiet lub TO piwo jest dla mężczyzn.

thoro 22-11-2008 02:09

Xr3 mysle ze maly wpierdol by Cie nauczyl tolerancji.
Juz Cie denerwuja to podejdz i powiedz im o co chodzi.

Lord Evad 22-11-2008 10:44

Cytuj:

hahaha sure ;]

Szczur_Guardii 26-08-2009 19:50

to jest kozak kawalek

http://onepato.wrzuta.pl/audio/2ecKe..._-_wyrok_ulicy

HG@MOLESTA@WWO@DIXON37@KIRMA@JWP@BC@JLB@
Jeba.c Frajero.w

zero_skillu_szczylu 26-08-2009 20:04

jeb się żydzie z żydzewu

Szczur_Guardii 26-08-2009 20:06

jeb .ac lks
chcialbym zeby wam zerwali umowe i was rozwiazali ;]

nie wiem jak ty mozesz byc za lksem przeciez to taka zydownia jest ze ch.uj

Cihtog 26-08-2009 20:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gucias (Post 2277898)
nienawidzę hiphopu!!!

to uczesz głowe i idz zajebac z grzywy na banany

Deyh 26-08-2009 20:28

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

caveki 26-08-2009 20:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mazur199 (Post 2343944)
Ja pije desperadosy i tez jestem inny? bo nie pije tak jak Ty karpackiego?
Jestem przez to gejem? Czy moze technojebcem?

Stary dorosnij,sam slucham/łem rocka/metalu, mialem takie samo pojecie o technie/trance etc jak Ty(gwizdzki,rekawiczki) ale bylem pare razy na dysce i od razu zmienilem zdanie ale w sumie nawet lepiej ze ludzie tacy jak Ty siedza wieczorami w domach. Co do hh, mam respekt ale tylko dla niektorych pfk,ostr,k44, a sram na rap czarnuchow,łancuchy, amerykanskie terenowki i inne gowna lansujace wiesniakow.

@OT

Fajnie sie patrzy na tą plątanine nóg :p

Biedny głupi rasista z niskim poziomem iq :F

@topic
Ja tam na tym się nie znam to nie będę się wypowiadać :F

Niepozorny 26-08-2009 21:43

Banda dzieci sądzących, że znają się najlepiej. Nie po to człowiek został stworzony, żeby się kłócić z innymi, rozumię wymianę poglądów, ale to co się dzieje na tym forum zamienia się w polityczną łapankę rodem z TV, sprostuję - banda kretynów piszących bezsensowne wypowiedzi, do tego żaden nie ma racji. Metal nie zrozumie Skina, czemu lubi hip-hop, Skin nie zrozumie OI'a który nie lubi skinów, Rastafarianin nie zrozumie człowieka słuchającego Disco. Każdy człowiek ma prawo wyrazić swoje zdanie, ale nie powinno sie kogoś krytykować za to, że słucha takiej muzyki a nie innej, osobiście lubie Rap, Reagge, Metal i jego podgatunki, Rock i jego podgatunki czasem nawet dobrze jest sobie disko posłuchać, ludzie, ogarnijcie sie, jeden słucha Slayera, drugi PDG, trzeci Sabatonu, czwarty Manowar, jeszcze inny Vavamuffina, co poradzisz? Człowiek nie zmieni swoich gustów z tego powodu, że wjeżdżasz na niego, każda muzyka jest godna uwagi, bo każda ma inne przesłanie (OT. dla osób uwielbiających refleksje polecam płytę Romana Kostrzewskiego pt. "Woda"). Pozdrawiam wszystkich słuchaczy wszelkiej muzyki i zacznijcie sie jakoś zachowywać, bo nie macie po 12 lat, żeby kłócić się o takie bzdury jak gusta muzyczne. Każdy dobrze wychowany człowiek przecież wie, że O GUSTACH SIĘ NIE DYSKUTUJE.

Pozdrawiam,
Karej Topyx.

Miszczu 26-08-2009 22:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczur_Guardii (Post 2634385)
jeb .ac lks
chcialbym zeby wam zerwali umowe i was rozwiazali ;]

nie wiem jak ty mozesz byc za lksem przeciez to taka zydownia jest ze ch.uj

Uspokój się kretynie ,piszesz po priv do ludzi którzy są za ŁKSem bo jesteś kolejnym internetowym hoolsem których Widzew ma na pęczki ,a jak już trzeba zrobić coś konkretnego to się nie odzywasz ;).

Vasth 26-08-2009 22:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Co_Sie_Stao (Post 2634458)
smutna prawda jest taka
ze to jest tylko tibijskie forum na ktorym siedza 13-18 latkowie ktorzy (powiedzmy sobie szczerze,przynajmniej w wiekszosci przypadkow) nie maja rl life-tzn
nie mieli nigdy dziewczyny,kolesi maja ale tibijskich,nie wychodza z domu (ewentualnie z psem o ile go maja)
jednym slowiem zaniedbali sprawy zycia codziennego na rzecz tej pojebanej gierki,wiec tu,na forum,przez internet czuja sie bogami,czuja sie nietykalni bo wiedza ze nikt im nic nie zrobi,moga pisac co chca o kim itp wiec watpie zeby te forum odzyskalo dawny klimat-bez spinek etc
pozdro ; ]

Kogo interesuje Twoja sytuacja zyciowa. Takie rzeczy to pisz sobie na blogach.

Maxu50 30-08-2009 21:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tentotrix (Post 2341813)
Powiedz mi jakie przesłanie ma Hip hop? coś w stylu "yoyoyo dziwiki sa nasze lobię pic wódę i tańczyć z sukami w klubie yoyooyy ziomus jaraj dużo i w ogóle trzymaj sie to nasza ekipa yo!" do tego co jest w tej muzyce?powtarzający się w kółko bit , prosty do granic możliwości?K A Ż D Y debil może sobie nagrać swój kawałek a w metalu nie...zresztą jak widzę łysych , 2m karków wysiadających z czarnego BMW a w głośnikach ten wasz hip hop to jaki można mieć pogląd do tej "muzyki"?(a raczej pseudo muzyki , bo jak nazwać coś co ma bit stworzony w 5 minut , tekst napisany w 2 minuty i nagranie tego 5 min?)...Można stwierdzić ze HH jest dla właśnie takich bezmózgich karków ;)Nie mówię tutaj ,że wszystkie piosenki hip hopu takie są..(sam jako wielki przeciwnik HH znam kilka piosenek dosyć fajnych i z jakimś mądrym tekstem...) ale mówię o jakiś donach guralewsko czy tam don kurewsko czy jak temu bezmózgowi naimie..juz po jego pseudonimie artystycznym widąc jak bezsensowe sa jakie utwory...

jestes zerem nie masz jakiegokolwiek pojecia o dobrym rapie... i jezeli uwazasz ze nie ma przeslania to idz sluchaj vivy albo metalu, z ktorego nie rozumiesz zadnego slowa i niech Ci tylko uszami nie wyjdzie to przeslanie

http://www.youtube.com/watch?v=zA9wL3T3Jy4

Szczur_Guardii 31-08-2009 13:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etoric (Post 2341824)
sander kleinenberg, francesco diaz, laurent wolf, tiesto, van buuren ;d

^ ^ pedaly

Szczur_Guardii 06-09-2009 21:23

rap rap i jeszcze raz rap

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:51.