![]() |
Cytuj:
Jestem przez to gejem? Czy moze technojebcem? Stary dorosnij,sam slucham/łem rocka/metalu, mialem takie samo pojecie o technie/trance etc jak Ty(gwizdzki,rekawiczki) ale bylem pare razy na dysce i od razu zmienilem zdanie ale w sumie nawet lepiej ze ludzie tacy jak Ty siedza wieczorami w domach. Co do hh, mam respekt ale tylko dla niektorych pfk,ostr,k44, a sram na rap czarnuchow,łancuchy, amerykanskie terenowki i inne gowna lansujace wiesniakow. @OT Fajnie sie patrzy na tą plątanine nóg :p |
Cytuj:
Do ludzi,którzy dla odróżnienia słuchają jakiegoś tam techna 'na poziomie', a nie manieczek nie mam nic. Acz do takich,którzy nazywają mnie 'zjedzkotem','szatanem' czy 'brudasem' nie mam chociażby ksz/rzty szacunku i z góry na nich pluję. Nie odzywam się do nich trzymam się dosc daleko, nie prowokuje ale,gdy idę przez szkolny korytarz i ktoś krzyczy jakieś obelgi w moim kierunku nie wytrzymuje. Już paru takich było jedni starci,drudzy młodsi dostali przysłowiowy wpi.e.rdol następnego dnia nawet nie popatrzyli. Nie chodzi mi tu o jakieś poglądy moskiewskich dresiarzy byle pobic,acz obelg za darmo nie przyjmuje zbyt milo. pozdroffionka słitaśne kote$hki skomentujecie mi blogaska? |
Cytuj:
nie czytalem wczesniejszych stron odrazu mowie,ale jezeli masz jakies wonty do sensu + i - kalibra bo tak to zrozumialem to chyba kolego nie rozumiesz przeslania ;x |
Film słabo...
Nie kłucić sie... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Gówno mnie obchodzi twoje mniemanie, tym bardziej, że jest z kosmosu wzięte. @edit To twoje mniemanie jest na podstawie tego co kreują media (strasznie proste) raczej, bo gdyby było na podstawie twoich przemyśleń, doświadczeń, charakteru, uczuc itp. to myśle, że bys tak nie pieprzyl, ze TO piwo jest dla kobiet lub TO piwo jest dla mężczyzn. |
Xr3 mysle ze maly wpierdol by Cie nauczyl tolerancji.
Juz Cie denerwuja to podejdz i powiedz im o co chodzi. |
Cytuj:
|
to jest kozak kawalek
http://onepato.wrzuta.pl/audio/2ecKe..._-_wyrok_ulicy HG@MOLESTA@WWO@DIXON37@KIRMA@JWP@BC@JLB@ Jeba.c Frajero.w |
jeb się żydzie z żydzewu
|
jeb .ac lks
chcialbym zeby wam zerwali umowe i was rozwiazali ;] nie wiem jak ty mozesz byc za lksem przeciez to taka zydownia jest ze ch.uj |
Cytuj:
|
xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
|
Cytuj:
@topic Ja tam na tym się nie znam to nie będę się wypowiadać :F |
Banda dzieci sądzących, że znają się najlepiej. Nie po to człowiek został stworzony, żeby się kłócić z innymi, rozumię wymianę poglądów, ale to co się dzieje na tym forum zamienia się w polityczną łapankę rodem z TV, sprostuję - banda kretynów piszących bezsensowne wypowiedzi, do tego żaden nie ma racji. Metal nie zrozumie Skina, czemu lubi hip-hop, Skin nie zrozumie OI'a który nie lubi skinów, Rastafarianin nie zrozumie człowieka słuchającego Disco. Każdy człowiek ma prawo wyrazić swoje zdanie, ale nie powinno sie kogoś krytykować za to, że słucha takiej muzyki a nie innej, osobiście lubie Rap, Reagge, Metal i jego podgatunki, Rock i jego podgatunki czasem nawet dobrze jest sobie disko posłuchać, ludzie, ogarnijcie sie, jeden słucha Slayera, drugi PDG, trzeci Sabatonu, czwarty Manowar, jeszcze inny Vavamuffina, co poradzisz? Człowiek nie zmieni swoich gustów z tego powodu, że wjeżdżasz na niego, każda muzyka jest godna uwagi, bo każda ma inne przesłanie (OT. dla osób uwielbiających refleksje polecam płytę Romana Kostrzewskiego pt. "Woda"). Pozdrawiam wszystkich słuchaczy wszelkiej muzyki i zacznijcie sie jakoś zachowywać, bo nie macie po 12 lat, żeby kłócić się o takie bzdury jak gusta muzyczne. Każdy dobrze wychowany człowiek przecież wie, że O GUSTACH SIĘ NIE DYSKUTUJE.
Pozdrawiam, Karej Topyx. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
http://www.youtube.com/watch?v=zA9wL3T3Jy4 |
Cytuj:
|
rap rap i jeszcze raz rap
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:51. |