Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Mam talent (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=194369)

Suhayl 11-10-2008 21:30

Ten gościu co naśladował polityków i Benedykta XVI chyba. Po za tym Babcia Kartka.

Xantro 11-10-2008 21:31

Babcia rox :>

Lasooch 11-10-2008 21:42

Ha, tym razem szpanującą ekipę wyj*bali : )

kombossik123 11-10-2008 21:43

LOL
gościo był
baba : jak Cię zwą
gościo : ryba

buhahaha xD
ryba widzę twój talent!

EDIT
no ta babcia niezła widac że się stara ale... w tych czasach to już takie trochę lipne? ;/ (no sorry ale trzeba byc obiektywnym)

robek 11-10-2008 21:46

babcia Bronia rox 3>
reszta sredniawka, a ci co byli w NY to juz tragedia...

@edit
ma ktos liste wszystkich 40 osob/zespolow ktorzy przeszli? licze na audiofeels : P

Rekin Master 11-10-2008 23:09

No i nasz elo milczący pro zią elektro boogi-man odpadł :(. Jaka szkoda...

Przecież był wicemistrzem świata!
i to dwukrotnym!!

Ashlon 11-10-2008 23:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rekin Master (Post 2294303)
No i nasz elo milczący pro zią elektro boogi-man odpadł :(. Jaka szkoda...

Przecież był wicemistrzem świata!
i to dwukrotnym!!

Jak to mowia - zbyt wysokie progi na jego krotkie nogi :P Ja nie ogladalem, ale jutro o 14.50 mysle, ze powtorki troche obejrze ;)

Reach' 11-10-2008 23:14

Ha, lepszy Elvis przeszedł! :)

Babcia dobra była dobra, ten 'naśladowca' też niezły i barmani. ;)

.Ryuuzaki. 11-10-2008 23:19

Rybkaaaaa <lol>
@roobek
przeszli o ile dobrze widziałem ; P

Babcia niezła byłą :D

Arcan 12-10-2008 00:25

Przeszli moi ulubieni - gość z żonglerką kontaktową, facet grający na liściach. Szkoda, że babci z papierem nie przepuścili dalej ;)

Ciągle mnie ciekawi, jak będzie wyglądała żonglerka kontaktowa 11 kulami.

Lechista 12-10-2008 00:30

Babcia miała świetną osobowośc xD Super babcia ;) Mogłaby wygrac 100kkafli
Gosciu nasladujący Benedykta itd fajny ;)
Ciesze się, że wyjeb#^$#^ tą grupe która "zdobyła 7 pucharów świata" ^^ I Ten Kurarczy, czy kucharzyk(ten co tanczy electro cos tam) nie przeszedł do pół finału xD

Barosa7 12-10-2008 00:32

Mnie zdenerwowało, że jury nie przepuściło tej 20 letniej dziewczyny, co na 2 szarfach wywijała. To było piękne, powinna przejść.

Slythia 12-10-2008 00:33

Pewnie nie widziałam najlepszych fragmentów, jak zawsze, ale cóż. Tak już jest, że w necie nie ma wszystkiego ; ).

Ciekawy jest tylko jeden fakt. Dziewczyna wygrywa w You Can Dance, a tutaj odpada. Nie miałam okazji obejrzenia jej występu, może zwyczajnie jej nie poszło...

Babcia jednak była genialna!

Granteon 12-10-2008 09:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arcan (Post 2294437)
Przeszli moi ulubieni - gość z żonglerką kontaktową, facet grający na liściach. Szkoda, że babci z papierem nie przepuścili dalej ;)

Przecież przepuścili ją dalej...

Ten Elvis też jest zajebisty :)

robek 12-10-2008 09:12

Pełna półfinałowa czterdziestka:

Fly Cube - grupa akrobatyczna; Abbatio - chór męski; Ziemowit Świtalski - pianista; Józef Seget "Ziutini" - iluzjonista; Andrzej Maroszek - parodysta; Karol Galos - tancerz; Art Faktory - akademia artystyczna; Piotr Bugzel - sobowtór Elvisa; Klaudia Kulawik - wokalistka; Piotr Boruta - brzuchomówca; Agnieszka Niedziałek - tańcząca z psem; Asia Si - wokalistka; Jacenty Ignatowicz - gra na liściach; Swing Step - tancerze boogie-woogie; Ewa Lewandowska - wokalistka; Kamil Dziliński "Dzielny" - żongler kontaktowy; Klaudia Walencik - wokalistka; Flair Factory - duet barmański; Magda Staszewska - gimnastyczka; Józef Porowski i Irena Adamczyk - duet wokalno-taneczny; Audiofeels - zespół muzyczny; All Sounds Allowed - zespół muzyczny; Pipes and Drums - orkiestra; Marcin Daszewski "Ninja" - fakir; United Breakers - zespół breakdance; Jacek Witkowski - akrobata; Filip Piestrzeniewicz - iluzjonista; Sebastian Olejniczak - parodysta Maryli Rodowicz; Nasty Ladies - zespół muzyczny; Paulina Lenda - wokalistka; Piotr Wąsik "Ssnake" - akrobata; Adrian Lipiński "Lipskee" - tancerz; Piotr Plichta i Karol Drzewoszewski - duet stepujący; Mateusz Ziółko - wokalista; Funky Masons - zespół breakdance; Mellkart Ball - duet akrobatyczny; Elektra - grupa taneczna; 4-Te - kwartet smyczkowy; Krzysztof Kadela "Blady Kris" - beatboxer; Marianna Szarykow-Różańska - wokalistka.

jakby ktos chciał...

Kup.Se.Musk 12-10-2008 09:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez robek (Post 2294168)
babcia Bronia rox 3>
reszta sredniawka, a ci co byli w NY to juz tragedia...

@edit
ma ktos liste wszystkich 40 osob/zespolow ktorzy przeszli? licze na audiofeels : P

Tu wszystko, elegancko jest opisane.
http://mamtalent.plejada.pl/uczestnicy.html

GargoinX 12-10-2008 11:01

A jak wam się podobał Michał Sławecki? ;)
Przyjaciel mojej rodziny xD
Ma chłopak piękny głos, szkoda, że do półfinału się nie dostał.

Kajulec 12-10-2008 11:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Barosa7 (Post 2294449)
Mnie zdenerwowało, że jury nie przepuściło tej 20 letniej dziewczyny, co na 2 szarfach wywijała. To było piękne, powinna przejść.

Moze dlatego, ze dziewczyna sobie w zyciu radzi calkiem spoko jako kaskaderka.. =p

Czarna_Mamba 12-10-2008 11:13

Babcia mnie rozbroiła i te jej Wilcze Oczy Tuska. xD Fajnie, że zobaczyła ją cała Polska.

No, zdarzyło się parę naprawdę fajnych talentów, bardzo jestem ciekawa półfinałów. : )

Xelius 12-10-2008 11:34

Ten "dziwny" bachor Kamil Kucharzewski odpadł Jeeejejejee!;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:55.