Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Nebula (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=202)
-   -   Nowa Wojna ... ? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=195499)

Safe 15-11-2008 00:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seredo (Post 2335166)
Jak vo opierdoli to może wrócę sobie popykać.

czyli nei wracasz, szkoda, bo fajnie bylo.

btw trzeba wiedziec komu passy sie daje, bsp listow nie robil ; )

PS pokazalismy chyba jednak kto ma honor, sunze wzial cale scierwo do siebie, lykna spyow, a gdy xnazy,exsiliun i cala ta stara omega chciala do nas dojsc i zajebac backstabba, poprostu ich zabilismy (sorry jacus :( )

Thunderbolt 15-11-2008 11:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Safe (Post 2336061)

btw trzeba wiedziec komu passy sie daje, bsp listow nie robil ; )

PS pokazalismy chyba jednak kto ma honor, sunze wzial cale scierwo do siebie, lykna spyow, a gdy xnazy,exsiliun i cala ta stara omega chciala do nas dojsc i zajebac backstabba, poprostu ich zabilismy (sorry jacus :( )

Jedynym ścierwem na nebuli to jesteś ty ;/ myślę ze wielu się ze mną zgodzi

Wolgler 15-11-2008 21:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thunderbolt (Post 2336275)

zupelnie was nie rozumiem, nazywacie go scierwem a mozna wiedziec dlaczego?

Thunderbolt 15-11-2008 22:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wolgler (Post 2337188)
zupelnie was nie rozumiem, nazywacie go scierwem a mozna wiedziec dlaczego?

Bo potrafi sprzedać nawet kumpli jak tania dziwka

blackdd 16-11-2008 02:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thunderbolt (Post 2337407)

Tu chyba pol tiadu sprzedalo sie dla wladzy a tu chuj lipton < wojne temu phoenix zdradzil ale kto teraz pamieta z tiadow przeciez to przyjaciel :DDDD ) " Swoj swojego pozna ".

Requ 16-11-2008 10:18

Phoenix moze i sprzedal, ale z oczywistych powodow....

Safe 16-11-2008 16:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Requ (Post 2337811)
Phoenix moze i sprzedal, ale z oczywistych powodow....

Bo u nas byl zerem, a u was bogiem?

@Thunderbolt
wez mi napisz konkretny przyklad a nie biadolisz.

--Ogorek-- 16-11-2008 16:52

Co to było dzisiaj przed venore ??

Abbadim 16-11-2008 20:21

Jeżeli ścierwem jest osoba która jako jedna z nielicznych ma swoje zdanie w gildi, i pomaga znajomym kiedy tylko trzeba.. a również dowodząc nie popełnia błędów tak jak inni .. i wymieniać tak dalej.. to Tana jak najbardziej jest ścierwem..

Panie Thunderbolt.. z gorącym Uznaniem.. gratuluje panu.. że po raz kolejny wyzywa się Pan na forum.. ehh i współczuje bo znów pewnie coś na rl się stało,że sie tu wyżywasz ;] .. No i powracając do tematu.. Skończ dyskusje na temat zawartości ścierwa u Safe.. bo go nie znasz ;] byłbyś w vo.. uznawałbyś go za kumpla.. jestes po przeciwnej stronie.. jest dla CIebie nikim.. Nie zapominaj o takich istotnych rzeczach.. jak Szacunek.. nawet do przeciwnika.. TYm cechują się wybitni ;] NO i już tak na koniec .. Nie wspominaj w najbliższych postach,że jestem dupolizem.. itd.. bo po co zaśmiecać forum skoro i tak mała garstka ludzi Wie co to jest koleżeństwo i przyjaźnią.. a Ci co dobrze mówią o innych graczach odrazu są porównywani do Wielkiego Brązowego Języka..

Pozdrawiam
/Fikus

Thunderbolt 16-11-2008 20:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Abbadim (Post 2338745)
Jeżeli ścierwem jest osoba która jako jedna z nielicznych ma swoje zdanie w gildi, i pomaga znajomym kiedy tylko trzeba.. a również dowodząc nie popełnia błędów tak jak inni .. i wymieniać tak dalej.. to Tana jak najbardziej jest ścierwem..

Panie Thunderbolt.. z gorącym Uznaniem.. gratuluje panu.. że po raz kolejny wyzywa się na forum.. ehh i współczuje bo znów pewnie coś na rl się stało,że sie tu wyżywasz ;] .. No i powracając do tematu.. Skończ dyskusje na temat zawartości ścierwa u Safe.. bo go nie znasz ;] byłbyś w vo.. uznawałbyś go za kumpla.. jestes po przeciwnej stronie.. jest dla CIebie nikim.. Nie zapominaj o takich istotnych rzeczach.. jak Szacunek.. nawet do przeciwnika.. TYm cechują się wybitni ;] NO i już tak na koniec .. Nie wspominaj w najbliższych postach,że jestem dupolizem.. itd.. bo po co zaśmiecać forum skoro i tak mała garstka ludzi Wie co to jest koleżeństwo i przyjaźń.. a Ci co dobrze mówią o innych graczach odrazu są porównywani do Wielkiego Brązowego Języka..

Pozdrawiam
/Fikus

Popatrz kto kogo pierwszy wyzwal od scierwa ;) tak masz racje stalo sie cos na rl rozlalem herbate :(

Requ 16-11-2008 21:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Safe (Post 2338394)
Bo u nas byl zerem, a u was bogiem?

@Thunderbolt
wez mi napisz konkretny przyklad a nie biadolisz.

moze byl zerem u was, nie wiem bo skad? u nas nie byl zadnym Bogiem hahaha, a czemu was sprzedal to chyba sami powinniscie wiedziec no chyba ze Majk nie mowil do konca prawdy xD ale c..j w to, walka nadal trwa

Wolgler 17-11-2008 10:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thunderbolt (Post 2337407)

widzisz mowisz a CHUJA WIESZ ;'']']']']'];];];]

Thunderbolt 17-11-2008 17:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wolgler (Post 2339227)
widzisz mowisz a CHUJA WIESZ ;'']']']']'];];];]

Chuja to dostaniesz do japy na battlu

JozekCoPchaWozek 17-11-2008 18:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thunderbolt (Post 2339651)
Chuja to dostaniesz do japy na battlu

^Uwaga, zły tibijczyk sieje spustoszenie na forum. Nie odpisywać, nie zwracać uwagi, nie przejmować się, nie denerwować się (Dla mało inteligentnych - mieć go w du*ie). Jedynie co robić to mu współczuć.

/Jozek.

Abbadim 17-11-2008 20:25

nie pierwszy raz sieje spustoszenie.. widocznie ma miesiączkę.. bo przeważnie co miesiąc w tym samym okresie wyżywa się na forum ;] No chyba,że Józku masz inny pomysł na to , dlaczego tak się dzieje z ludźmi,ze tak brutalnie tutaj piszą :D no i jakże nie stosownie.. Jakby to powiedziała nasza nauczycielka od polskiego.. używa za dużo Gwary.. 1.. siadać :]

Zioomz 17-11-2008 22:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Abbadim (Post 2339971)
nie pierwszy raz sieje spustoszenie.. widocznie ma miesiączkę.. bo przeważnie co miesiąc w tym samym okresie wyżywa się na forum ;] No chyba,że Józku masz inny pomysł na to , dlaczego tak się dzieje z ludźmi,ze tak brutalnie tutaj piszą :D no i jakże nie stosownie.. Jakby to powiedziała nasza nauczycielka od polskiego.. używa za dużo Gwary.. 1.. siadać :]

Fikus ale smuty walicie ja nie moge xD

Seredo 18-11-2008 01:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Safe (Post 2336061)

siii ju in TIbia !! 8o

Efax 18-11-2008 20:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thunderbolt (Post 2336275)

Nie jedynym ale najwiekszym.

Safe 19-11-2008 21:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Efax (Post 2341208)
Nie jedynym ale najwiekszym.

mmm... podniecasz mnie kotq ;];;];;];]

Efax 22-11-2008 18:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Safe (Post 2342421)
mmm... podniecasz mnie kotq ;];;];;];]

Ciesze się, w ogóle jestem fajny :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:24.