![]() |
Ale oni chcą KASE a jak z 80% osób ma bota, to maja z nich KASE dlatego banuja jakies sladowe ilosci botterów gm'ami tak "dla zasady"
|
@Topic
Ja bym chcial, zeby postacie na jednym koncie mialy wspolne dp/konto w banku hm? @down zeby bylo wygodniej... Niektorzy gracze graja dwiema postaciami na jednym koncie naraz i wygodniejsze by bylo w takich przypadkach wspolne dp i bank... nie sadzisz? |
@up
Po co? |
jezeli zostal by zniesiony "depo cap" to wtedy postacie z jednego konta mogłyby miec wspulne depo/konto w banku, jezeli to jest to bez sensu
Down\/: no to widac ze dlugo grasz :P |
To co Lipek + coś dla facców na zachętę.
Szczerze mówiąc to po tych 10 latach gó*no zrobili ;> |
Co bym chcial w new update? Zmniejszenie liczby noobow na serwerach :)
Tylko tyle I AZ tyle |
@2Up
No tak, chuj ze 10 lat temu było tylko thais.... |
Cytuj:
|
Ja bym chciał...aby ten temat zamknieto...
|
a ja bym chcial, zeby cipsoft robil cos przez te pol roku. nie wierze, ze to co oni daja wymaga az pol roku pracy. jesli nawet tak to niech lepiej w bierki sobie pograja, moze sie czegos naucza
|
Cytuj:
|
JA MYSLE ZE: update co pol roku to tradycja od kilku lat wiec po co ja zmieniac. Przypuszczam ze ich prace wybiegaja przynajmniej 1 update do przodu, wiec jezeli moja teoria jest sluszna mogli by dodac juz teraz letni update ale po co skoro dodadza to co maja dodac zyski wzrosna a oni i tak maja caly czas cos w tak zwanym rekawie :P nie wszystkie update musze byc rewolucja jak dodzaja nawet to jedno miasto z expowiskami i qestami to juz bedzie cos :)
down x2\/: a wiec mialem racje nie sprawdzalem tego :) |
To może przy zakupie pacca, niech dodadzą gratis grę "Przygody Prosiaczka Kwika" z dostawą do domu...
|
Cytuj:
a na tych niby skradzonych mapach za czasow 7.7 co okradli niby cipow z mapy tam bylo wyraznie widac poczatki projektu poi |
mogliby zrobic mozliwosc robienia wlasnych potionow (lub na wlasna reke), jakies nowe miasto... dla PACC ofc, i pare nowych czarow dla knighta
|
Cytuj:
|
Ja bym chcial zeby tibii nie bylo.
|
@Praca cip
Taa, bo wstawianie krateczek w edytorze to NAPEWNO trwa pół roku :< |
Cytuj:
|
Co by mogli dodać? Bo tego jakoś nie poruszył.
Mogloby "wymusić rpg". Czyli potwory bez schodów (wiadomo czemu), tak silny że trzeba iść w zgranym teamie i z dobrym albo ciekawym lootem. Bo teraz jedyne takie to demon bossy z INQ. xd Oczywiście mogliby wreszcie dodać coś ciekawego knightom bo nowe bronie od czasu do czasu to porażka, broń ma ileś tam ataku więcej ale to nadal to samo. |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:16. |