![]() |
Cytuj:
PS. gz setnego posta @edit ok. 20.00 to TS chyba padnie jak po DDoS-ku, tyle będzie się logować, a na non-pvpkach nie będzie kolejek =D |
Znam powód, dlaczego większość nie może się zalogować - CIPSOFT chce nauczyć dzieci pokory :]
|
Ciekawe, o ile spadłaby ilość ludzi na test serwie gdyby Tibia.pl nie umieściła o nim informacji na stronie głównej. Pewnie o jakieś 20 - 30%.
|
Cytuj:
|
bo tibia pl to zal.. jak chcesz sciagnac to z tibia com z linku.
|
<już nic, wyjaśnione>
@down gz wbicia się :D |
Cytuj:
|
kurde juz z 5-10 minut mi sie lista charów ładuje X(
|
Jejku a ja tez nie moge wbic xD
|
@Aaro
Spoko, rozumiem. Czy ktoś może mi powiedzieć czy jak na Ts'ie włączasz Enter Test to w tym okienku są jakieś napisy? Odp. |
Mi już niby od 10 ponad minut loguje liste charów i nic nie wiem może się to zwiesiło :D ale nie chce wyłączac heheh
|
A ja jestem, wbiłem na char z rooka, nic się nie dzieje, a się nie mogę przelogować ("you may login with only one character blahblah").
|
@Smerf'pallek
W okienku nie masz napisu statusu konta, bo na ts nie ma różnicy czy masz facc czy też pacc. |
<już nic, wyjaśnione>
|
Cytuj:
Tylko jak jest account name i password to pod nimi powinny być napisy jakieś chyba ta? Bo ja nie mam :< |
Ok wybralem postac ale nadal sie loguje xDD chociaz to kolejke mam xD
|
Ale mam jedno ale... czemu RL tibia jest na 8.31 a test server tez na 8.31 :P
i czemu zadnych zapowiedzi nie bylo ze bedzie uptade albo cos :/ tylko odrazu TS :P Ps. dalej sie wbic nie umie ... -.- |
Smerf'pallek U mnie tak wygląda
http://images27.fotosik.pl/290/1f89ebd1fd23c467.jpg ja też sie nie moge lognąc ;/ |
Smerf'pallek
Na normalnym kliencie tak, ale nie tu :p |
<już nic, wyjaśnione>
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:16. |