![]() |
Powiem wam tyle. Lubię jak wchodzi update, bo zawsze jest kłótnia xD
A i te party mnie ciekawi, sam gram na non-pvp i ucieszylbym się, jak by weszła funkcja ubijania summonów, całkiem zmieniłoby to styl skillowania na non-pvp. |
Cytuj:
|
a jak dla mnie to powinni zrobic kilka serwerow 7.5 ew 7.6 i podejzewam ze wielu graczy wrocilo by do tibi...
kazdy kto umial to grac to byl ktos teraz nic sie nie liczy, tylko lvl skill i kto ma wiecej kasy no i oczywiscie jak szybko wciska klawisze<hotkeye...> z roku na rok ta gra jest coraz gorsza.... a odnosnie tej inteligentnej rasy jeszcze... to w tych laboratoriach beda czolgi karabiny itp a w nastepnym update<letnim> przyleca te ludki z tamtej rasy w F16 i po zrobieniu qesta u nich bedziecie mogli uzywac tych czolgow.....;(;(;(;(;(<ta gra robi sie zalosna>;(;( teraz to 80%+ graczy to dzieci neo albo ludzie ktorzy robia hary na botach i sprzedaja je dzieciom neo......na jedno wychodzi.... to dla Cipsoftu:cup::cup::cup:<za spie***... tej gry> |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja tylko czekam aż napiszą że Tibia będzie grą dla jednego gracza lub więcej (będą roomy) i będzie można ją zapisywać...
|
Cytuj:
|
Więc skoro się wam tak tibia nie podoba to poco w nią gracie nie rozumiem tego :/ Ciągle 50% narzeka a servery dalej przepełnione... A co do upa będzie fajny ;D pozostaje tylko bić skile kupic pacca i grać xD
|
Po co tak sie rozpisuja i opwiadaja fabule kogo w grze to obchodzi tak czy owak wazna bedzie nagroda i quest a nie fabula tego questa... czy tam miasta.
|
Trzymając się ściśle tematu oceniam aktualizacje za interesująca co będzie dalej?nie wiadomo póki co wstrzymam się od zbytecznej krytyki i emocji?
Uważam ,że zmiany są czymś pozytywnym ...mimo wszystko. Dlaczego nikt nie potrafi za akceptować zdania innych?? Tylko od razu powstaje kłótnia i wzajemne wyzywanie się i staranie przewyższenia się nawzajem(głupotą co najwyżej) ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wlasnie najfajniej jest jak jest fajna fabula, posluchac co mowi npc i samemu cos odkrywac. Nie moge sie doczekac test serva na ktorym bedzie mozna bez spoilerow i spokojnie odkryc nowe questy i tereny :) |
Hmmm...
Nie wiem dlaczego mówicie że Tibia miała klimat 3 lata temu? W takim razie chcecie żeby nie było updatów? Prosze bardzo nie grajcie ale moim zdaniem Tibia powinna sie rozwijać... Chcielibyście expic na jednych dragonach cały czas? Nie sądzę... A wielu z was którzy mówią, że Tibia miała klimat 3 lata temu na pewno mają już taki lvl na którym expią na Frost Dragonach.. Nie było by tego expowiska gdyby nie update... Jeśli wam się nie podoba to nie grajcie! Proszę was nie żalcie się na forum! Moglibyście uzasadnić swoja wypowiedz a nie "tibia miala klimat 3 lata temu".
Co do tematu to update jest zajefajny...:p Historia miasta jest bardzo dobrze napisana. I jeszcze nie wiem dlaczego mówicie, że fabuła do dupy jak sami pewnie nie umiecie napisać lepszej... Co do tłumaczenia.. Fureyka jesteś botem i tyle.. Taki tłumacz się znalazł tylko, że skopiowała wszystko od Zuo jest bardzo zue (Z hunted.pl) i zamieniła 5 wyrazów!! WOW Postarałaś się! Bardzo po prostu jesteś nie myślącą głupią kreaturą (:D)która sama nie umie nawet na końcu napisać: "Za tłumaczenie dziękuje Zuo jest bardzo zue." Ale nie... nie umiesz dziecko samo przetłumaczyć?? Dodam jeszcze, że zuo jest moim bratem i naprawde to było wielkie chamstwo z twojej strony... Powiem jak niektóre "nupki":D... Żal mi ciebie! X( |
Wiele ludzi mowi ze sp****lili tibie... jezeli tak to ludzie czemu dalej gracie? odpowiedzcie sobie na to pytanie wpierw a pozniej piszcie posty tutaj
co do update wiadomo ze kiedys byla fajna tibia... ale ja patrze na to inaczej - nowe potwory, nowe rzeczy, iecej expowisk... bo ta gra nie ma sie konczyc na monotonnym expieniu na rotach, zolwiach itp ogolnie fajnie tylko mi sie to miasto malo podoba... czekam na next zapowiedzi :) |
Cytuj:
|
To nie tylko tibia się zmienia, ale też ludzie, którzy w nią grają :confused:
|
Uptade
Mi się podoba ten uptade. Ciekawie bedzie zwiedzać to miasto. Szczególnie zaciekawiło mnie laboratorium i nowe funkcje w party.
|
Cytuj:
PS: Sorry za double posta |
Cytuj:
nie poprostu culty pomalowaly sie na zolto i wyszly na miasto poszpanowac xd |
Co zrobić jak się pomysły skończą ? Zrobić mixa ! Ojjjj kochanym twórcom pomysły się kończą :)
Rzal & Bul |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:47. |