![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Specjalnie dla tobie podobnych wyselekscjonowalem fragmenty w ktorych sobie zaprzecza.
Na wypadek gdybys nadal nie rozumial - jesli w jednym zdaniu pisze, ze wbicie levela wymaga ( lub wymagalo - co akurat w tym kontekscie roznicy nie robi ) umiejetnosci ( jakich ? tego juz niestety nie zdradza .. ), a w drugim ze gdy sie siedzi po 10h online to level sam leci, to w sensie logicznym jak najbardziej sobie zaprzecza. |
Nic nie mam do tego typa ale po co on wrzucal ten film?Zebym mial takiego eka to bym bocil i mial wyjebane na takich zawistnych klaunow z pl czy br.
|
Vil, ja tego goscia rozumiem. Kiedys 200 lv BYL czyms wielkim, a teraz mam go nawet ja xD! Wiem o co ci chodzi ale koles i tak ma racje
|
ehh co wy do niego macie...
bot? wiem zazdrość was ochłonęła, że ma parę razy większy lvl gruby? wielu ojców tak wygląda w jego wieku, do tego jeszcze praca przy kompie(kafeja) btw. większość ma ten brzuch od piwa... niech wbija 400lvl i botuje dalej ciekawie będzie wyglądało 8k hp :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
No Ty to już całkiem archeologu.... |
nie wiem po co dawales jego zdjecia perwnie dlatego zeby go wysmiac tylko jest taki problem ze nie ma z czego go wysmiac aha i wiadomosc dla tych malolatow co sie smieja ten typ wyglada pewnie o wiele lepiej niz wasi starzy bez obrazy ale pewnie taka prawda przeciez ona ma 35 lat wiekszosc osob w takim wieku jest z miesniem piwnym to po pierwsze a po drugie to pewnie wyglada lepiej od niejednego z was wy biedni wychudzeni (nie sugerujcie sie moim nickiem:D) bladzi z monitora graczeaha stawcie sobie w avatar zdjecie jakiegos klubu zeby sie bardziej dowartosciowac:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:13. |