Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Inne] Lord'Paulistinha 1kkk expa (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=199390)

Etoric 02-12-2008 21:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Joe666 (Post 2359998)
sluchaj moze taki miszcz jak ty zdradzi mi pare sekretów zeby nie było popeliny jak dorosne cuuooo ?;)

jeżeli ty go nie widzisz, to nie znaczy, że go nie ma;[ a popeliny to raczej nie będziesz miał, trudno żeby taki n3rd like you kogokolwiek poznał, no co najwyżej panienke na redtubie'.-(

Valariazz 03-12-2008 23:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vil (Post 2359565)
sam sobie zaprzeczasz.

gdzie on zaprzeczyl? przeczytaj caly post moze? Jennyyyy, co za moderator. To oni nie mysla?

Vil 04-12-2008 00:07

Specjalnie dla tobie podobnych wyselekscjonowalem fragmenty w ktorych sobie zaprzecza.
Na wypadek gdybys nadal nie rozumial - jesli w jednym zdaniu pisze, ze wbicie levela wymaga ( lub wymagalo - co akurat w tym kontekscie roznicy nie robi ) umiejetnosci ( jakich ? tego juz niestety nie zdradza .. ), a w drugim ze gdy sie siedzi po 10h online to level sam leci, to w sensie logicznym jak najbardziej sobie zaprzecza.

Makuu 04-12-2008 13:13

Nic nie mam do tego typa ale po co on wrzucal ten film?Zebym mial takiego eka to bym bocil i mial wyjebane na takich zawistnych klaunow z pl czy br.

Valariazz 04-12-2008 16:53

Vil, ja tego goscia rozumiem. Kiedys 200 lv BYL czyms wielkim, a teraz mam go nawet ja xD! Wiem o co ci chodzi ale koles i tak ma racje

OldWerladyn 04-12-2008 21:56

ehh co wy do niego macie...
bot? wiem zazdrość was ochłonęła, że ma parę razy większy lvl
gruby? wielu ojców tak wygląda w jego wieku, do tego jeszcze praca przy kompie(kafeja)
btw. większość ma ten brzuch od piwa...

niech wbija 400lvl i botuje dalej ciekawie będzie wyglądało 8k hp :P

Joe666 05-12-2008 12:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etoric (Post 2360003)
jeżeli ty go nie widzisz, to nie znaczy, że go nie ma;[ a popeliny to raczej nie będziesz miał, trudno żeby taki n3rd like you kogokolwiek poznał, no co najwyżej panienke na redtubie'.-(

jezeli chodzi o panienki z redtube to chyba z nas dwóch ty sie mozesz na ten temat wypowiedziec ;) podobnie jak ktos tam wyzej tez sie zastanawiam czy nie masz jakis kompleksów i próbujesz siebie samego zaspokoić w sposób cisniecia WSZYSTKICH za WSZYSTKO na forum, proponuje isc do psychologa jezeli to ci nie pomaga.

oskapl 17-02-2009 17:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etoric (Post 2356346)
podrośniesz synku i zobaczysz prawdziwą różnicę między stanikiem, a jego brakiem;[

dokladnie chcialem to samo napisac ! zal typa ktory nie widzi ze ta laska ma stanik :]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vil (Post 2356378)
ile osiagnal ? prowadzi w kategorii zabitych potworkow i pare razy zrobil z siebie idiote ?

za to ty jestes zajebisty cytuje : wogole idz do szkoly synku

Piio 17-02-2009 19:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez oskapl (Post 2467968)
za to ty jestes zajebisty

No Ty to już całkiem archeologu....

suchy89 17-02-2009 20:15

nie wiem po co dawales jego zdjecia perwnie dlatego zeby go wysmiac tylko jest taki problem ze nie ma z czego go wysmiac aha i wiadomosc dla tych malolatow co sie smieja ten typ wyglada pewnie o wiele lepiej niz wasi starzy bez obrazy ale pewnie taka prawda przeciez ona ma 35 lat wiekszosc osob w takim wieku jest z miesniem piwnym to po pierwsze a po drugie to pewnie wyglada lepiej od niejednego z was wy biedni wychudzeni (nie sugerujcie sie moim nickiem:D) bladzi z monitora graczeaha stawcie sobie w avatar zdjecie jakiegos klubu zeby sie bardziej dowartosciowac:)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:13.