Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Gildia] Massacre - epic fail by Psiak and his friends... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=199613)

paluch89 02-12-2008 18:37

Psiak do każdego filmu, na którym zachowujesz sie jak kretyn itp. masz wymówke.

Żenujące.

Prostynick 02-12-2008 18:52

Powiedzcie mi po co dalej podtrzymywać ten temat?
Film fajny i można się pośmiać, ale w końcu nic nowego na guardii - ok.
90% ludzi wypisujących brednie w tym temacie - to już nie jest fajne.

Więcej kretynów zobaczyłem w tym temacie niż filmie...

Cytuj:

Ten massacre był troche przed tym jak g shield polecial ;] tak mi sie wydaje
Mi też bo na końcu filmu z g shieldem można tak wywnioskować, ale może się mylę.

A co do szkół to wiecie głąby, że teraz prawie każdy chodzi do LO, a później nawet na studia? Przecież w Polsce w co drugim LO jest tak niski poziom, że nawet nie ma co wypisywać takich głupot, a na studia płatne dostaniesz się z każdą najgorzej zdaną maturą. Gdyby MEN wziął się za ortografię to każdy z Was by sprzątał i mielibyśmy porządek na ulicach.

To obrazuje stan dzisiejszej nauki (bash)

Cytuj:

<kopernik> wiesz, od dzisiaj jestem za wprowadzeniem matury z matematyki
<Amfiarz> a co zmieniło Twoje zdanie?
<kopernik> obczaj, jadę sobie pociągiem rano i widzę dwie lasencje. Obie w wieku 20-21 lat, z rozmowy wynika, że po liceum, obie pracują w barze. I jedna mówi do drugiej:
<pierwsza_laska> Wczoraj mój brat rozwiązywał zadania z matmy i dziś mi przysłał sms z jednym z nich. Nie mogłam sobie poradzić..
<druga_laska> to przeczytaj, może ja pomogę
<pierwsza_laska> (czyta) "Mors i foczka ważą razem 25 kg. Mors jest cztery razy cięższy od foczki. Ile waży mors a ile foczka?
<druga_laska> (zastanawia się na głos) 25 podzielone na dwa to 12,5 i to podzielone na cztery... Ty, mi wychodzi, że foczka ważyła 3 kg, a mors ponad dziewięć.
<pierwsza_laska> ej Ty, to troche za mało. Chyba foczka ważyła 4 kg, a mors 16.
---chwila ciszy---
<pierwsza_laska> a tak w ogóle, jeśli jest, że coś jest o 4 lżejsze to się odejmuje, A jak cztery razy lżejsze to się dodaje?
<Amfiarz> LoL rzeczywiście, niech w końcu wprowadzą tą maturę z matmy!!

PsiakoS 02-12-2008 19:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 2359483)
Słabszy moment nie znaczy zachowywanie sie jak kretyn.

@Paluch

no możesz tak mówić i się nie dziwie, ale niektórzy tak jak ja i moi znajomi piszemy różne głupoty i nikt się nie obraża, tak już mamy, a że tipia.pl jest sztywne to już nie moja wina (chodzi mi tu o dialogi)

@Stawiam, ze pieluchomajty zalozyl przed wejsciem do PoI <- dżast in kejs.

@Faktycznie.. jest co przezywac..
Mam nadzieje, ze nie popusciles wtedy?
Czy sie myle? :O

Dzieciom apdejtów podziękujemy, idźcie na frosty poexpić bo z tymi wyprawami na Poi pewnie byś się zdziwił jeden z drugim :<

Recon9 02-12-2008 19:11

haha dobrze ze zajebaliscie tego idiote co gadal ze "caly recon w 5 sec by zabil na poi dlach" XDD

Koksowy 02-12-2008 19:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Recon9 (Post 2359656)
haha dobrze ze zajebaliscie tego idiote co gadal ze "caly recon w 5 sec by zabil na poi dlach" XDD

Dupoliz mode on plx ?

psiakos nie tlumacz sie bo nie ma po co

Gelt 02-12-2008 19:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PsiakoS (Post 2359641)
no możesz tak mówić i się nie dziwie, ale niektórzy tak jak ja i moi znajomi piszemy różne głupoty i nikt się nie obraża, tak już mamy, a że tipia.pl jest sztywne to już nie moja wina (chodzi mi tu o dialogi)

Wulgaryzmy potrafią śmieszyć, ale nie przedstawione w TAKIEJ postaci.

Ruces 02-12-2008 19:33

Te, Konfidenci, może zamiast w tibie ciągle grać, to byście poszli do szkoły na lekcję języka polskiego? Polecam ;)
A co do filmiku, to leżę i kwiczę.

Valariazz 02-12-2008 19:33

@up

Da, Zespół Reprezentacyjny.

herv114 02-12-2008 19:38

to moze teraz cos ode mnie, nie wiem kim jest dark angel ale wiem ze stary owner (tj.1-64lvl) byl moim rl a osoba wymadrzajaca sie na forum to ktos kto sciagal otsy z t orga i mial przez to 2 razy hacka xd

A jezeli chodzi o psiaka to jest dosc mily czlowiek tylko ze jezeli alethya (karacz co padl na inq z sucursem) gra na jego postaci robia sie rozne nieciekawe sytuacje, ale psiaka to nie obchodzi bo przeciez jego bardziej obchodzi to czy alethya mu expi a nie co robi
a tak na marginesie gdyby ktos byl zainteresowany mc charem aleethya/pablo koziro to nick: skilowy

^Trial^ 02-12-2008 20:59

:)

Cytuj:

@Paluch

@Stawiam, ze pieluchomajty zalozyl przed wejsciem do PoI <- dżast in kejs.

@Faktycznie.. jest co przezywac..
Mam nadzieje, ze nie popusciles wtedy?
Czy sie myle? :O

Dzieciom apdejtów podziękujemy, idźcie na frosty poexpić bo z tymi wyprawami na Poi pewnie byś się zdziwił jeden z drugim :<

Kundel na miejsce..

Darek_16 02-12-2008 21:00

lal

[quote=herv114;2359726]to moze teraz cos ode mnie, nie wiem kim jest dark angel ale wiem ze stary owner (tj.1-64lvl) byl moim rl a osoba wymadrzajaca sie na forum to ktos kto sciagal otsy z t orga i mial przez to 2 razy hacka xd

co ty pierdzielisz?! owner dark angela nigdy sie nie zmienil ... wiec moze jestes moim rlem moze nie . Hacka mialem raz :> nie przez otsy lecz przez znajomego haj Szczygiel you is pl

paluch89 02-12-2008 21:04

Cytuj:

@Paluch

15:36 Psiak of guardia [209]: ZABIEJ CIE

15:38 Psiak of guardia [209]: WEZ MU CSO
15:38 Psiak of guardia [209]: POWIEDZ
15:38 Psiak of guardia [209]: KURWA

15:38 Royals Shoot [176]: CORY
15:38 Royals Shoot [176]: JESYTEs

15:38 Psiak of guardia [209]: BRONEK
15:38 Psiak of guardia [209]: JEBENITY JETSES

15:38 Psiak of guardia [209]: BLOKALE
15:38 Psiak of guardia [209]: SPUNSIZA

15:38 Psiak of guardia [209]: MAM 4 MIN
15:38 Psiak of guardia [209]: I WYCHDOZE

22:14 Psiak of guardia [209]: JA BLOKAM
22:14 Psiak of guardia [209]: I CHUJ

22:16 Psiak of guardia [209]: ODJESC
22:16 Psiak of guardia [209]: KRUWA
22:16 Psiak of guardia [209]: BO POPADACIE

22:19 Psiak of guardia [209]: ODEJSC
22:19 Psiak of guardia [209]: AJ ZBLOCZ
22:19 Psiak of guardia [209]: EI KONIEC

21:25 Psiak of guardia [209]: CHOCIE
21:25 Psiak of guardia [209]: CHOCIE

PRZEKOMICZNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Darek_16 02-12-2008 21:24

...

chyba otsy pomyliles mlodziencze...

ChachaŁ 02-12-2008 21:35

A moze ty pomyliles camy...?

Xr3 02-12-2008 21:39

Człowiek bierze Tibię for fun, a wy, go z tego powodu odsuwacie na margines społeczny...

PsiakoS 02-12-2008 21:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xr3 (Post 2360019)
Człowiek bierze Tibię for fun, a wy, go z tego powodu odsuwacie na margines społeczny...

próbuje im to uświadomić, ale tu tylko spinatorzy :<

paluch89 02-12-2008 21:47

Cytuj:

Z tego co napisałeś, można wywnioskować iż nie masz pojęcia co to znaczy zabawa, idiotyzm/kretynizm/debilizm.

Bardzo możliwe też, że dla dzieci w wieku 12-15 lat wyzwiska, przeklinanie, kłótnia to zabawa, czyli teraz was rozumiem, bo dla was w tym wieku to zabawa.

Śmiem twierdzić, że większość jest troche starsza od was i bawi sie kulturalnie.

kliknij_tutaj 02-12-2008 21:50

^2up

przyganiał kocioł garnkowi

ChachaŁ 02-12-2008 21:50

Cytuj:

No..., niezly "fun". Swoja droga ja bym go tak nie dowartosciowywal tym marginesem spolecznym.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PsiakoS
próbuje im to uświadomić, ale tu tylko spinatorzy :<

Prosze, obejrzyj jeszcze raz swoje camy. Zwlaszcza ten z ostatniej Massacre oraz ten, na ktorym "JA-KURWA-MIALEM-PONIESC-LOOTA-ODDAWAJ-CHUJU"

Askaral 03-12-2008 20:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ChachaŁ (Post 2360048)
Prosze, obejrzyj jeszcze raz swoje camy. Zwlaszcza ten z ostatniej Massacre oraz ten, na ktorym "JA-KURWA-MIALEM-PONIESC-LOOTA-ODDAWAJ-CHUJU"

Akurat tutaj mu sie nie dziwie, jakby do bossa ktorego bloczylem podbil frajer z ngkiem i zarabal caly loot, to chyba tez bym sie lekko zdenerwowal.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:32.