![]() |
Cytuj:
|
nie spieszcie sie, serwery jeszcze wylaczone
|
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Toczy się tutaj rozmowa na temat PACC i FACC. Jednak bardzo mnie wkurzyła ta wiadomość (znajomy mi przesłał fragment jego czatu):
Cytuj:
|
ja tez nie lubie botow... byla kiedys akcja banowania botow itp. sporo zbanowali ludzi wtedy.
|
Cytuj:
Cytuj:
Gdyby o to dbali to dawno by były zabezpieczenia. Cytuj:
Nie ma racji, udowodnię ci to. Są jeszcze tacy rookstayerzy co pomagają innym lepiej niż ten samouczek dając itemy i rady. Zgadzam się, że zdecydowana większość rookstayerów 40+ to botterzy. Takich należałoby wypieprzyć z gry. Wprowadzić ograniczenia levelowe, to by było dobre. |
Cytuj:
|
servy dzialaja. wbijam
|
Cytuj:
down@ nie mogę ściągnąć Klienta (czy jak sie to pisze) mam błąd 404 |
UWAGA!!!!
Klient Tibi już sam pobiera aktualizacje (wiem bo gdy się teraz zalagowąłem mi pobrał :D). I DZIAŁA DZIAŁA TIBIA JUŻJEST |
<3 facc ppl's którzy płaczą że nic nie dostaną.. cieszyć sie sępy że aby zalogować sie możecie..
|
Eee? 10 min przed czasem? :D No nareszcie się postarali :) Ja już zalogowany :)
|
tibia.com nie działa a mówicie że się zalogowaliście
|
tibia.com działa możemy się logować \o/
|
#Rocket~
Od kilku lat nie czułem takiej ochoty by komuś wpierdolić... Szkoda ale na 99% nie będziemy mieli okazji... Może i przesadziłem lekko ale ty raczej też. Kupując pacc utrzymujesz severy ale również uzyskujesz nowe lepsze opcje. Ja grając facc nie utrzymuje serverów ALE to nie oznacza że pasorzytuje jak tam jeszcze ktoś napisał. Nigdzie nie pisałem że chce iśc na expowiska dla pacc, jak będe chciał to kupie sobie pacc i tyle. Jeżeli Cię obraziłem to sory ale to co ty wcześniej napisałeś że gram za pieniądze ludzi którzy kupują pacc to nie prawda. Ty grasz za swoją bo masz różne dodatki a ja gram bez nich i tyle. A co do serverów to chyba urtrzymani ich nie jest tak kosztowne (nie jestem do końca pewien). Jak Cie to tak bardzo dotkneło tro graj sobie w gry gdzie mogą grać tylko ludzi co kupią oryginał i nie bedziesz miał do nikogo pretensji KONIEC!! |
już się ściąga:)
|
Cytuj:
|
lol doszly mnie sluchy ze loot jest x2 prawda? Potwierdz ktos ze to ni prawda
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:12. |