![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie ma chickenow na rooku , wiec rookstayerzy zdolowaniu , bo nie bedo mieli outfitow -.- X(X(
Przesadziliii |
Cytuj:
|
Moim zdaniem te żółwie to przesada. Ktoś idzie sobie poexpić (jakiś mały lvl) właśnie na żółwie, pójdzie dajmy na to na chwile do kuchni po coś do picia, wraca a tu dead :P A przecież taka osoba botterem nie jest. Jakby takie coś zrobili na faccu to z gry zrezygnowałoby sporo graczy...
|
I dobrze, że na pac dali, bo facc nic nie dostał w tym upie.
|
Mam pytqanko za ile w koncu sella sie voodoo dolle.
Slythia napisala ze za 4k a ja looknolem teraz na wikie i pisze ze za 500 gp. Przy okazji gdzie sa jakies adyepty magi i od ktorego lvla mozna na nich expic i z jakimi skilla jestem palkiem. |
Cytuj:
|
Uff ulzylo mi juz myslalem ze bede musial bulic okolo 25 k na dolle zeby na nargor moc plywac.
|
to jest juz przegiecie ze strony cipow zal, ja mam kicki i myslalem ze chociaz na slabych potworkach bede bezpieczny, a te za*****e czipsy musialy all zdupczyc omg, teraz to tylko retired albo trenic chyba ze slimy tez maja w swoich szeregach oddzialy antybotterskie i antygraczowe...
|
Cytuj:
|
do nowości należy dodać lagi (przynajmniej na securze) które sa bardzo uciazliwe
|
Pytanko te super creepy(tak je nawzwe) wprowadzono tylko na terenach pacc czy w calym swiecie tibii zarowo pacc jak i facc.
|
Cholerne lagi na Poziomie z Mutated Monsters i nizej z 3 bossami. Poprostu nie da sie normalnie funkcjonowac . W innych miejscach lajcik , (przed upem tez) .
|
Cytuj:
|
Na hHonerze też lagi, don't worry, poupdatowe zamieszanie. Szybko się uspokoi.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ogranij , pisze ze TYLKO tam mam lagi... |
Cytuj:
|
co zauwazylem
vampy daja rzadziej haste teraz potrzeba 400 zielonych tunicow zeby zrobic green poca :( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:01. |