![]() |
Ten Elephant Ivory to to samo co Elephant Tusk -.-
|
Ey Ja mam Problem DOstałem taki papier:
18:07 You see the alchemists' formulas. It weighs 2.00 oz. MAm go spalic a potem isc do 3 bosow po papiery?? PS spaliłem go w lb i co teraz?? mam zabic 3 bosy? i papiery odac komu? |
Ej a jak w 9 misji wybralem Yalahari to w 10 nie pisze mi Final Battle tylko The Ritual. To to samo?
|
Tak, on zaprasza cie na "rytual" ;)
|
Aha dzieki za odp bo juz sie balem. Nara
|
Hey, mam problem otoz w 2 misji kiedy musze zapytac o raport 7 straznikow oni mi odpisują coś takiego: 13:14 Hal: What the h... heck are you talking about? Jesli mozecie to pomozcie mi, bede bardzo wdzieczny ;]
edit. juz zrobione ;p |
Podajcie mi stronke gdzie cały qest jest opisny bo ja niewiem u kogo i jak zaczac 1 missie
|
|
Ey ja Mam problem poszedłem zabic bosy zabilem 2 i NIC NIE POLECIAŁO za to 10k waste
|
Cytuj:
|
No chyba jakieś papiery?
|
Te papiery znajdziesz w budce z drzwiami z migającą klamką na północy od pierwszego Bossa.
|
Czyli jest tylko 1 papier a ja mam zabic 3 bosy tyle?
|
Cytuj:
|
Teraz robie 7 misjie i mam do wyboru albo isc do syrenki albo zabic bosy.
Słyszałem że syrenka droga do syreny jest łatwiejsza niz do bosow. W ktorej misji wybieram w 100% czy jako 2 addon bede zly czy dobry?czy to zależy od całego questa czy od 9 misji? Dotychczas wszytko robiłem do 7 misji "dobra stroną mocy" Cytuj:
|
W 9 misji wybierasz i to decyduje jaki addon otrzymasz.
|
Cytuj:
|
U mnie jest właśnie team organizowany.30k biorą do 1 osoby
|
Cytuj:
U nas typek napisał na forum i w kilka dni zebrał 15 osób i spokojnie zrobili |
no to niech teraz ktoś poradzi i napiszę które misje robi się łatwiej po której stronie bo i tak w 9 misji wybiorę ciemną stronę mocy :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:02. |