Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Dyskusje światopoglądowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=205236)

Yakky 31-01-2009 09:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2444131)
Podobnie jak plebsowi...

... tWOJEGO pokroju.

@down: nie wiem, czy tY ironizujesz, ale specjalnie śmieszne to nie jest.

Wbijam w Ciebie.
Co ty masz za avatar -.-
Tolerujesz homków? Żal.
Jeszcze się pewnie okaże, że jesteś z jakieśkociej wiary czy inny syf.
....
I jak już piszesz że Mojego pokroju to pisz, z dużej litery bo dla takich łachmytów jak ty to jestem Pan Yakky ../..

kołbaś 31-01-2009 09:25

Oj wy nie wiecie nawet jak bardzo łatwo i szybko mozna zmienic tolerancje.
http://i14.photobucket.com/albums/a3.../epicboobs.jpg

Kenixia 31-01-2009 11:04

Mnie tam to rybka, w niczym nie przeszkadzają a jeśli sobie tak wybrali to rudno, muszą żyć z tym, że nigdy do końca nie będą tolerowani.

... xd

Voon 31-01-2009 11:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gordorczyk (Post 2444060)
1 .nie jestem skinem
2. nie mam 15 lat
3. powiedz to dla "15 letnich skinow" z mojego osiedla to skonczysz w szpitalu

1. Kłamiesz
2. Kłamiesz
3. Jesteście aż tak zabójczy?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2444143)
bardzo dobrze powiedziane , silny wódz który mocna ręka wytępił by wszystkich wrogów zdrowego narodu

Wytępiłby też bezmózgie gnidy więc nie ciesz się tak.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yakky (Post 2444352)
jestem Pan Yakky ../..

Zaburzenia emocjonalne?

GargoinX 31-01-2009 11:35

Cytuj:

Tolerujesz homków? Żal.

To ja mogę powiedzieć tak:
"Nie tolerujesz homków? Żal."
Jak ma się inne poglądy to nie jest się od razu "żal". I ty masz 18 lat? Zachowaniem tu pokazujesz co najwyżej 15...

Exodus 31-01-2009 12:20

@Yakky
tutaj ludzie staraja sie gadac w miare inteligentnie, jak widac to nie jest miejsce dla ciebie ; /

@Slay,Voon
Slay pierwszy z nim zaczales temat, a teraz jak on odpowie to go wysmiewacie, a moze naprawde ma 20 pare lat i jest napakowany i gdybys go spotkal to bys uciekal dalej niz wzrok siega. Udajecie inteligentnych a bardziej przez tego neta kozaczycie niz on. Chodzi o Gordorczyka.

Frapper 31-01-2009 12:59

A ja gdzies czytalem, ze to jest choroba/schorzenie i oni tego nie wybieraja. Whatever. Lekcja religii z katechetą, ogolnie luzny gosc. 'Co robicie gdy widzicie lesbijki?' 'wlatuje na trzciego' : )

Lasooch 31-01-2009 13:15

Cytuj:

Wbijam w Ciebie.

Zdecyduj się, czy jesteś homofobem, czy homo.

Cytuj:

Co ty masz za avatar -.-

Fajny.

Cytuj:

Jeszcze się pewnie okaże, że jesteś z jakieśkociej wiary czy inny syf.

Bo zaściankowi, kseno- i homofobiczni katolicy to według cIEBIE jedyne słuszne wyznanie? Śmieszne.

Cytuj:

I jak już piszesz że Mojego pokroju to pisz, z dużej litery bo dla takich łachmytów jak ty to jestem Pan Yakky ../..

Od tysiącleci do plebsu najniższej kategorii nikt nie zwracał się per 'pan', co najwyżej 'ej plebsie cho no tu'.

Albertus 31-01-2009 13:25

Chce wam sie takie głupoty pisać? napisała jedna osoba ze nie toleruje bo to schorzenie to już dostał jobow a jak ktoś pisze ze to toleruje i go to nie obrzydza to już zupełnie normalne? zastanówcie sie nad swoimi poglądami. co byś zrobił gdybyś szedł z synkiem na spacer a twój sąsiad na oczach dziecka całował by sie z drugim mężczyzna? dziecko by to zapamiętało (jeżeli jest małe) i później robiło by tak kolegom... co byś powiedział gdyby twój syn przyszedł przedstawić ci dziewczynę a to byłby chłopak? postawcie sie w takiej sytuacji , bo jak sowa wpada miedzy wrony to kracze jak one.

Xr3 31-01-2009 13:26

Cytuj:

Tolerujesz homków? Żal.
Ciekaw jestem, co powiesz swojemu przyszłemu dziecku, jeśli kiedyś wyzna ci, że jest gejem, bądź lesbijką. Wyrzekniesz się go? Wyrzucisz go z domu?

Voon 31-01-2009 13:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 2444617)
@Slay,Voon
Slay pierwszy z nim zaczales temat, a teraz jak on odpowie to go wysmiewacie, a moze naprawde ma 20 pare lat i jest napakowany i gdybys go spotkal to bys uciekal dalej niz wzrok siega. Udajecie inteligentnych a bardziej przez tego neta kozaczycie niz on. Chodzi o Gordorczyka.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gordorczyk (Post 2010855)
Heh, ja mam 14 lat i nie czuje się jeszcze dorosły do tego, mimo to gdyby moja kolezanka sie zgodzila zlamac ten nieszczesny zakaz ;] przestal bym byc prawiczkiem... no ale sie nie zgodzila i jakos mi smutno z tego powodu xD. Ogolnie pomysl do bani ;s.

Przed atakiem wypada poznać przeciwnika. Tym się różni spam i prowokowanie od prześmiewania.

Albertus 31-01-2009 13:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xr3 (Post 2444735)
Ciekaw jestem, co powiesz swojemu przyszłemu dziecku, jeśli kiedyś wyzna ci, że jest gejem, bądź lesbijką. Wyrzekniesz się go? Wyrzucisz go z domu?

tak ja bym sie wyrzekł takiego dzieciaka i go wydziedziczył ,i napewno bym sie do niego nie odezwał do końca życia (lub do powrotu do normalności)

Czarna_Mamba 31-01-2009 13:47

top, nie jestem zbyt tolerancyjna, ale geje i lesbijki mi nie przeszkadzają. Aby tylko nie wychowywali dzieci.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gordorczyk (Post 2443531)
Slay zapraszam na tbs
hanba dla Podlasia to ludzie twojego pokroju

Chłopie, "zapraszam na Białostoczek, pod biedronkę" i wszystkie byłyby twoje.

A tak na marginesie, zapraszam na Jaroszówkę i na gołe klaty!

sphinx123 31-01-2009 13:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2444731)
Chce wam sie takie głupoty pisać? napisała jedna osoba ze nie toleruje bo to schorzenie to już dostał jobow a jak ktoś pisze ze to toleruje i go to nie obrzydza to już zupełnie normalne? zastanówcie sie nad swoimi poglądami. co byś zrobił gdybyś szedł z synkiem na spacer a twój sąsiad na oczach dziecka całował by sie z drugim mężczyzna? dziecko by to zapamiętało (jeżeli jest małe) i później robiło by tak kolegom... co byś powiedział gdyby twój syn przyszedł przedstawić ci dziewczynę a to byłby chłopak? postawcie sie w takiej sytuacji , bo jak sowa wpada miedzy wrony to kracze jak one.

To jest oczywiste dla ludzi takich jak Ty, czyli nieznających się na genetyce, będących wszystkoconiejestJPII-fobami. Dlaczego dzieci posiadające genetyczne uwarunkowania homoseksualizmu nie stają się hetero, widząc całującą się parę hetero? No więc xd

Zresztą sami pod sobą kopiecie dołek, poniżając gejów sprawiacie, że boją się ujawnienia co idzie za tym, że aby przypodobać się społeczeństwu na siłę żenią się z kobietami, mają z nimi dzieci, co może przyczynić się do narodzin kolejnych gejów. Zresztą pogląd "geje=fuj ale lesbijki=super" jest tak żałosny, jedynym argumentem jest to że "całujonce sie dziewczyny som super", więc jesteście subiektywni i wcale wasze troglodyckie poglądy nie są uwarunkowane "służbą Bogu" czy "oczyszczaniu super zaje**stego narodu Polskiego_PL" tylko strachem przed nieznanym i własnymi osobistymi upodobaniami estetycznymi. Także see you in Tibia :*

Ze'To 31-01-2009 13:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gordorczyk (Post 2444060)
1 .nie jestem skinem
2. nie mam 15 lat
3. powiedz to dla "15 letnich skinow" z mojego osiedla to skonczysz w szpitalu

ty z Białegostoku jesteś?
daj spokój przecież tam scena hooligans nie istnieje więc kto miałby Nam wpierdolic? groźni ultrasi ze stadionu przy ul. Słonecznej? Daj spokój... przeprowadź się do Krakowa, do Wrocławia, do Trójmiasta to tam zasmakujesz życia...

Exodus 31-01-2009 14:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ze'To (Post 2444776)
daj spokój przecież tam scena hooligans nie istnieje więc kto miałby Nam wpierdolic? groźni ultrasi ze stadionu przy ul. Słonecznej? Daj spokój... przeprowadź się do Krakowa, do Wrocławia, do Trójmiasta to tam zasmakujesz życia...

ahhaha musial podac tylko miasta ze swojej ekipy xD Swoja droga, wszedzie mozna dostac, nawet na wiosce, a nie musi to byc olbrzymie siedlisko kiboli.

Litawor 31-01-2009 14:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2444770)
i napewno bym sie do niego nie odezwał do końca życia (lub do powrotu do normalności)

To miejmy nadzieję, że będziesz miał dziecko homosekusalne, może szybko przestaniesz się do niego odzywać i wyrośnie na w miarę inteligentną osobę.

Gordorczyk 31-01-2009 14:19

Cytuj:

Nie mamy sceny hooligans?? Kto wpierdolil dla arki w 2005 i dla legii w 2004, a z reszta tak jak mowi Exodus moze dostac wpierdol od pojedynczej osoby np.
Slay to jest dopiero bojówkarz i cale miasto go zna i sie go boji :/

Lasooch 31-01-2009 14:24

Cytuj:

Czy mi się zdaje, czy ty utożsamiasz kiboli ze skinami? Hahaha : D

@Gordorczyk: bo to, ilu ludziom tygodniowo spuszczasz wp*erdol/kradniesz komórki jest wyznacznikiem tego, jak fajny jesteś?

Slay 31-01-2009 14:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gordorczyk (Post 2444835)
Slay to jest dopiero bojówkarz i cale miasto go zna i sie go boji :/

Nie wiem czy cale miasto, ale po ostatniej nocy tWOJA mama na pewno. I wytrzyj okularki, bo cI zaparowaly od tej dzikiej frustracji. =)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:29.