![]() |
pytanie
A wiec jak to teraz liczyc jak np. 50 lvl traci 1lvl przy padnieciu to ile straci z blessami np. 4-ema
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale mi akurat chodziło o 1 punkt wypowiedzi tego pana bo co do 2 to jestem zgodny i popieram takie rozwiązanie w 100%. RS to nie nagroda. Chcesz pkować isc na PvP-e . |
Cytuj:
Z hlvlami na faccu chodzi o to że może kupić tylko 4 blessy. Teraz kupuje je za 40k, do tego dokłada aol i jest razem 90k, spada niedużo expa i żadne itemy. Po upie 4 blessy będą kosztować 80k, będą zmniejszać ryzyko spadnięcia itemów ale nie do 0. Żeby mieć 100% pewność że nic ci nie spadnie musisz dokupić aola za 50k. Razem 130k. 40k więcej a efekt ten sam. :) |
Cytuj:
|
Ehh jedyny minus to FRAGI NA OB I SPRAWA RS...
niech ogarną, że jeżeli masz rs to spada ci all ale bless będą za 50k :o |
A ja bym jeszcze jedną rzecz zmienił..
Pomysł fajny, jak dla mnie w 100% pozytywny. Ale ja mam jeszcze inną koncepcję.. Gdyby to tak na serwach pvp podczas gdy zostaniemy zabici przez GRACZA (nie potwora) nie tracilibyśmy doswiadczenia (albo tracilibyśmy ale nieznaczną część) . Owszem eq nadal tak ale nie doswiadczenie. Bo cóż to za przyjemność dla słabego gracza gdy zostanie zabity? Albo tym bardziej dla powergamera gdy to rozwiązując porachunki z "kolegą" też zdaży mu się paść i tracić niepotrzebnie lvl.. Co wy na taki pomysł?:p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zapowiada się ciekawie, no i FACC niech się cieszy bo aol'e zostawili, a te blesy dla niskich leveli też są fajne.
|
Cytuj:
W takim wypadku nikt by się nie bał bycia huntowanym. No bo co to za problem, jak padniesz raz na kilka dni i ci zleci bp warty kilka(naście) k skoro w tym czasie możesz sobie spokojnie expić i straconą kasę odrobisz w godzinę-dwie. A expa i skilli nie tracisz więc de facto jesteś do przodu. O ile cała idea mniejszych start przy dedzie (taka jak przedstawiona przec cipsoft) jest dobra o tyle dalesze rozgraniczanie na zabijanie przez graczy i nie-graczy nie ma żadnego sensu. |
gra dla małych dzieci i tyle
|
straszne ; ((
|
Widać ze cipkom juz pomysłów na update brakuje to teraz takie duperele wymyślają
Jak to dobrze że już nie gram w tę gre :P |
Pomysł - średni. Ja już wolę by wprowadzili amulet of life (tak się nazywał?) ponownie za cenę powiedzmy 300-400K i ludzie będą zadowoleni :) Przynajmniej ci na non-pvp ;>
Co do PVP to proponuję zostawić AOL (jednakowoż podwyższając jego cenę do 100K), ale za to znacznie zniwelować straty po śmierci (tak by były niemalże niezauważalne). |
aol powinien zostać droższy ale zostać, i działałby tylko z 4 innymi blessami
|
ooo zajebiscie !!! o ja pitole poprawili moim zdaniem najwieksza wade tibi, jak kolega padnie w innej grze to go to nic nie obchodzi tylko gra dalej a jak ja padne w tribi to wieszac sie chce i pije na potege dzieki cip softowi moze zostane abstynentem :D dziekuje dziekuje narescie nie bede musial aola nosic bede se z jakims amulecikiem popykal :D
PS. co jak ktos ma obecnie 5 blesow i aola? aola sprzedam i bede mial 5 blesow nowych? czy jak to bedzie co sie stanie ze starymi blesami? PS x2 : mowicie o tych warach , dobra byla by opcja zeby na oficialnej stronce dalo sie wypowiedziec wojne gildi na gildie i zabicie osoby z przeciwnej gildi nie konczylo by sie fragiem tylko 15 minut pz i tyle . lider wypowiadal by wojne drugiej gildi i tamten lider by to akceptowal i jazda :D to by bylo dobre |
jak dla mnie to kolejna latka majaca na celu zmusic (zachecic:D)graczy do kupna pacc nawet na niskim lev (mniejsze straty skili)do tego spowoduje to iz niskopoziomowy mag bedzie mogl huncic solo demce (mozliwosc uzywania d necklacke czy ssa) - ots .. nie wiem czy to az tak dobre
|
?
a co jeśli mam wszystkie 5 blessów kupionych na pacc i skończyła mi się promocja? ten 5 od eremo tez się liczy? tzn że nic mi nie moze wypaść z eq na facc ?
|
Cytuj:
<ilość znaków> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:44. |