Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Fałszywe dokumenty, gimnazjaliści, alkohol - co ich łączy? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=210897)

Litawor 11-04-2009 23:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gierubesoen (Post 2520391)
Taaa, dlatego dziwię się ludziom, którzy palą i myślą, że to czym nabijają lufkę to naturalna, suszona roślinka bez żadnych chemikaliów...

Ja się raczej dziwię, skąd się biorą wszystkie te niestworzone historie, czym to są konopie spryskiwane.

Snopeczek 12-04-2009 00:24

powiedzcie mi w takim razie, gdzie mam szukać tych dojrzałych, soczystych, nieszkodliwych, pachnących kwiatów, które podlewane są jedynie wodą prosto z przejrzyście czystego potoku górskiego? Chętnie się dowiem. Sam nie wiem.

@down
heheh, dobre ;p

Litawor 12-04-2009 00:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Snopeczek (Post 2520486)
powiedzcie mi w takim razie, gdzie mam szukać tych dojrzałych, soczystych, nieszkodliwych, pachnących kwiatów, które podlewane są jedynie wodą prosto z przejrzyście czystego potoku górskiego? Chętnie się dowiem. Sam nie wiem.

Też nie wiem, ale mimo to warzywa i owoce ze sklepu jadam.

Cacuss 12-04-2009 00:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Litawor (Post 2520154)
(choć warto tutaj wymienić też kofeinę czy czekoladę, co wiem z doświadczenia; na szczęście już odstawiłem :)).

Tak! ^^ Przy okazji pozdrawiam wszystkich uzależnionych od herbaty. Ja ograniczam ; )

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Litawor (Post 2520154)
Czy uznamy to za uzależnienie fizyczne, czy psychiczne, ja osobiście nie mam wątpliwości, że jest to uzależnienie. Nie żebym chciał kogoś straszyć, wykształca się ono długo i nie jest zazwyczaj silne (choć to kwestia indywidualna), ale nie popieram głoszenia jako faktu, że marihuana nie uzależnia.

A ja popieram głoszenie faktu, że marihuana nie uzależnia FIZYCZNIE. A, że uzależnia to tak... herbata też uzależnia, wiem po sobie...

Ulrikk 12-04-2009 02:12

Jakby mnie czekolada/herbata uzalezniala, to bym alkohol omijal szeeeeeroookim lukiem..

Snopeczek 12-04-2009 03:38

masturbacja też uzależnia. jesteście w niebezpieczeństwie.

Litawor 12-04-2009 09:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cacuss (Post 2520522)
A ja popieram głoszenie faktu, że marihuana nie uzależnia FIZYCZNIE. A, że uzależnia to tak... herbata też uzależnia, wiem po sobie...

To kwestia terminologii, ale takie rozgraniczenie nie ma większego sensu.

Czarna_Mamba 12-04-2009 10:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ulrikk (Post 2520547)
Jakby mnie czekolada/herbata uzalezniala, to bym alkohol omijal szeeeeeroookim lukiem..

Jak dla mnie, uzależnia wszystko, co przynosi człowiekowi ulgę w chwili złego samopoczucia, doła. Niektórzy swoje smutki topią w alkoholu, inny napychają się czekoladą, jeszcze inni tną się - ja podpalam co się da i patrzę na ogień lub... jem Nutellę.

Właśnie, szukam namiarów na małą ilość kruszącego materiału wybuchowego, potrzebnego do zdetonowania ANFO. : )

Pozdrawiam kochani, szczęśliwych świąt Wielkiej Nocy życzę. : )

Rethfing on Aldora 12-04-2009 11:19

@Mamba
Zrób sobie thermit xdd tlenek miedzi taki z rdzy normalnej + cos jeszcze, poszperaj, poszukaj.

Wielkimanitu 12-04-2009 12:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Litawor (Post 2520457)
Ja się raczej dziwię, skąd się biorą wszystkie te niestworzone historie, czym to są konopie spryskiwane.

Sami wymyślają. Ewentualnie mają kumpla, który ma kumpla...

Aż dziw bierze, że nawet rasowe ćpuny w to wierzą!

Gonzo 12-04-2009 13:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Snopeczek (Post 2520558)

To ja już wiem skąd Ty masz takiego dużego bica w prawej ręce. :p

Argen 12-04-2009 20:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Snopeczek (Post 2520558)

Było wcześniej mówić, bo teraz za późno. (wyciera ręke).

Erhion 12-04-2009 21:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Argen (Post 2521136)
Było wcześniej mówić, bo teraz za późno. (wyciera ręke).

No i przejebane. Oślepniesz. :(

Czarna_Mamba 13-04-2009 15:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rethfing on Aldora (Post 2520701)
@Mamba
Zrób sobie thermit xdd tlenek miedzi taki z rdzy normalnej + cos jeszcze, poszperaj, poszukaj.

Chyba wkradło Ci się małe przejęzyczenie, bodajże chodziło Ci o tlenek żelaza (III), w użyciu jest także tlenek żelaza (II, III). Jednakże słyszałam również o używaniu tlenku miedzi (II) i wieeelu innych, więc się nie myliłeś.

Poza tym ta, trzeba dodać jeszcze, najczęściej, pyłu aluminiowego. Można również magnezowego.

Nie takie rzeczy już się robiło. : )))

Poza tym, od termitu, pomimo bardzo wysokiej temp spalania, ANFO nie pójdzie. : )

Pozdrawiam.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:53.