![]() |
No cóż mamy już 5 stopień :[]
|
Trzeba bylo walnac kilka glowic jadrowych w siedlisko choroby, tj. Meksyk i nie byloby teraz histerii. Tyle tych rakiet maja, a wykorzystac ich nie potrafia slusznie.
|
Tylko czekać na ten 6 stopień : /. Damit!
|
Spoko, chyba nie będzie aż tak źle. Chociaż trzeba przyznać, że medialna nagonka nawet w sceptyku obudzi pewien niepokój.
|
Możliwe, że będzie pandemia, ale widząc zaniepokojenie mediów i różnych organizacji na pewno coś zrobią aby zaradzić chorobie. Dlatego ja mam taki stosunek do tego zamieszania: JEBAĆ!.
|
Cytuj:
I coś http://www.sfora.pl/Swinska-grypa-za...wyczajna-a5957 |
Cytuj:
http://magda-na-tropie.blog.onet.pl/...900,index.html Przeczytajcie sobie... Czy nie wydaję wam się to dziwne? Aby kilka chorób się połączyło w mutanta? No to trochę brzmi nie wiarygodnie... Chociaż to my wszyscy i tak mamy przesrane, wyginie 1/3 ludzi i będzie spokój. A jak nie to pomoże nam Kononowicz i "nie będzie niczego". xP |
Tak płaczą o świńskiej grypie, a o AIDS nic nie mówią.
I tutaj nie ma propagandy? : ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
HAHAHAHAHAHAHA, jaki bullshit. :D Ale dobre, poprawiło mi humor. |
Cytuj:
|
Okei, ale media nie dostają padaczki na ten temat. Śmiertelność na AIDS jest nadal wysoka w Afryce, więc dlaczego media robią taką wielką nagonkę na prosiaczkową grypę? : [
|
Bo się dopiero co pojawiła i zagraża nam pandemią *w tej chwili*, a HIV mamy już od lat? I od lat z nim walczymy, ale pandemia w krajach zachodnich w bliskiej przyszłości nam nie grozi. Porównywanie HIV i świńskiej grypy to bardzo dziwny pomysł.
|
Śmiesznie by było jakby wirus HIV nam zmutował, że mógłby przenosić się drogą kropelkową. Tak teoretycznie, wyobraźcie to sobie.
|
Cytuj:
|
Raczej homo hiv erectus. Do sapiens to społeczeństwu jeszcze trochę brakuje. Tyci tyci. A może i bardzo tyci.
@ot: wolałem, kiedy tą grypę nazywano po prostu 'hiszpanką'. |
Coraz więcej ofiar i coraz bliżej polski
|
Ponoć już jest w Polsce. Pierdzielę, nie ruszam się z domu, o!
@down Już mam, podobnie jak jakiś kilkuletni zapas Knorr Gorący Kubek i klucz do schronu. |
Cytuj:
Najpierw ludzie na forach gadają, że media niepotrzebnie straszą, a potem sami napędzają panikę podawaniem jakichś newsów. Spokojnie, w tej chwili nie ma żadnych powodów do obaw, myj ręce, jak wracasz "z dworu", a będzie dobrze. |
Cytuj:
Gdyby tak pomyśleć to hmmmm ten koniec świata w 2012 roku jest coraz bardziej prawdopodobny. xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:31. |