![]() |
Cytuj:
|
Teraz to je dobito :S
|
bujaka jamajka;]
8oWlasnie na to czekalem:) teraz moge oddac bez problemu;p hahahaha;0 a jesli chodzi o czaszki to swietny pomysl (jesli chodzi o wojny to inna sprawa) ile razy gdy szedlem do dp to jakis idiota z czerwona czacha mnie atakowal a teraz to zacznie wychodzic z mody bo kazy sie bedzie bal i swietnie:}:}:}:}:}
|
Nie wiem czy zauważyliście, ale wyszło inaczej niż miało być. Teraz jest więcej pk... Zwłaszcza zaraz po update większość RS zabijało kogo popadnie żeby wbić czarną czachę i przynajmniej na moim świecie nikt praktycznie nie bije ich. Dlaczego?? Jeżeli ktoś ma powyżej 30lv to zna większość ludzi z wysokim poziomem i może wozić się z czarną czachą. Zabija bo może-bana nie dostanie a zanim padnie to ładnego loota nazbiera, czasami z takiego 20lv można Bohy czy golden armor wyłapać...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
według mnie to zrobili to bez sens. Jakieś czarne czaszki w których wogóle nie wiadomo o co comon... ech dobrze ze przestalem w to grac :D narazie co sie odzwyczajam od nalogu(6 lat gralem) i juz nie gram 2,5 tygodnia:cup:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:08. |