![]() |
M16/Ak.
W Cs umiem bardzo dobrze ogarnac recoila, tu natomiast kule leca na wszystkie strony. |
ok do jutro gram bo dopiero teraz mi neta naprawili... czas EXP... nabić...
|
Cytuj:
@top Tez cos nie gram teraz problemy zdrowotne, z kompem... Jak wszystko bedzie ok to zagram ;) |
Wreszcie nowa myszka, to zainwestowałem w mp7 mod(byłem strasznie najarany ze względu że uwielbiam mp5), a tu zonk broń ma najgorszy z najgorszych odrzutów dla mnie, czyli głównie w boki, z zoomem to już kompletnie sie nie da:p
|
Odświeżam temat.( z powodu maksymalnej zajebistości tej gry)
Gra jest zajebista 0.0. Jak narazie słabo mi idzie ^^. |
tak jak ktos juz wspomnial przypomina warrocka w 90% w ktorego gralem ponad rok i wiele zdobylem ;d (pochwale sie 1/3 mistrzostwa polski doszlismy).
kilka pytan odnosnie gry : -jak jest z lagami ? czy servery sa ang, niemieckie ,br itd ? -czy scina wam sie gra (przy jakich wymaganiach gracie?) -czy jakis zapalniec gral w warrocka i gra teraz w to i moze chociaz kilka roznic podac ? bo nie wiem czy ma sens znow piac sie w gore skoro gra jest jak kropla wody? |
Ściągnę sobie i może pogram do czasu wydania Modern Warfare 2. O ile mi się spodoba ; )
|
Krótko i na temat : na 1 server przypada ze 2 cziterów ^^
|
Up
tak to może jest w warrocku, tu się zdarzają ale nie tak często. kuras - http://www.youtube.com/watch?v=QyCnJReZxzg zobacz sobie fizykę gry itp. ja dziś też trochę pogram. Na poczatku jest kicha, nie można nawet sniperki kupic przez kilka lvli i ciężko z kasą ;/ |
Łe, nie podoba mi się gra. Więc muszę dalej czekać na MW2 przy gta4 : P
|
Witam panów po małej przerwie....Coś się z CA zmieniło? Dawno nie grałem i w ogóle. Jakieś nowe mody?bronie?mapy?
|
Mam pytanie, tylko na początku dostaje się po 70-80 *jednostki_pieniężnej_w_grze_ale_zapomniałem_chole rnego_skrótu*, czy tak jest przez całą grę? Bo to trochę mało tej kasy.
|
Vasp
Zależy jak dobrze pójdzie ci w grze ;] |
Zależy ilu zabijesz, chyba.
Jakie nicki macie? |
Ja jestem Krulis (aka Kruliś).
A właśnie, nie ma tutaj czasem czegoś takiego jak w S4, że są servy dla podobnych poziomami postaci? Bo jak wchodzi sobie taki noobek, co ma R, na server gdzie przeciwko niemu jest 5 tych złotych sztabek, to coś nie halo jest. : < |
Są serwery od jakiejś rangi, ale ja się nie oriętuje ^^
Wiem że dla "R" i "T" jest oddzielny serwer. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Raczej nie, bo dodatki kupujesz nie do jednej broni, ale do wszystkich danego gatunku. Niestety, czarna skrzynka jest gównem jeśli nie masz nx. Zniknie po paru dniach. Pzdr Rangav |
Krulis (aka Kruliś)
Jeśli kupiłeś broń a np za 10 minut tłumik czy tam sight (ofc to i to na 1 dzień) to pierw zniknie ci broń, ale tłumiki i sighty będziesz mógł nałożyc na inną, lecz znikną po 10 minutach. Jo, bless i w ogole jp. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:35. |