![]() |
Cytuj:
|
Eh...
Powyższy temat był już wspomniany.
Ciekawe ile jeszcze teorii powstanie :). Albo tematów - fake'ów. |
Cytuj:
|
double post =_=
|
taa? a co powiecie na to? ^^
http://img459.imageshack.us/img459/3...ndagger9yp.jpg bylem wlasnie wyczyscic tradycyjnie mino hell a tu...; D ps. nik zamazany bo debil ze mnie i niewylaczylem tibi gg : P |
Instykt masz najlepszy lvl na rooku prawda? moze to nie ma znaczenia wiekszego ale na serio nie wiesz jak to zdobyc? Ja to mowia wszyscy: gdy zadam pytanie: "do you have poison dagger" ? - This is my secret, wiec ja tez tak odpowiem, mam 13 lvl i wcale to nie zalezy od lvl, zadne uzywanie pick-ów itp. :) . rookstayerzy powinni wiedziec co mam na mysli :). jak cos na elysi, to by bylo to by mnie kusilo i sprzedalbym ale NIE teraz ;)
PS. ale i tak bysmy sie z toba nie skontaktowali, bo zapewne masz pacca i blokujesz PW w tibii ;/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ktoś wyrzej wspomniał dlaczego jeśli ktoś już ma PD nie chce go pokazać. Nie miłe jest nekanie n00bków i newbie. Ale np @Rookguardian de'Bove chyba wie co znaczy odpowiadać na pytania młodych ~upierdliwych graczy, i nawet jakby ktoś mu go pokazał to nie sądze żeby wydał nick tej postaci albo nawet chwilił się tym, że widział PD na rooku i ma ss'a. Tyle mam dopowiedzenia na ten temat. Mimo iż mam dopiero 18 lvl ;).
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pokazujesz mi na rooku, a ja daje 100k na mainie [Aurea] mysle nawet ze dorzuce jeszcze z 50k a co mi szkodzi. |
Cytuj:
[zaraz beda odpowiedzi, ze nie pokaza bo nie maja pewnosci ze zaplace. Daje slowo ze dam cale 150k , a zreszta co im szkodzi, taka kasa nie lezy na ziemi wiec mysle ze warto sprobowac.] |
Moim zdaniem PS może być do zdobycia. Ktoś napisał, że Eliot'Bum z beryli go ma i pokaze za 2-3 platynki. Uzbieram je. Jeśli rzeczywisice go ma to zrobie ss'a i go wkleje.
PS. Rookguardian de'bove jak to jest piszes ze jestes na emeryturze i rettired a ciągle expisz :D To taka moja ciekawosc |
@catek
Najwyższy lvl ma sunrise. |
Cytuj:
|
Ludzie! Czy na tibia.com pisze, że z minosa nie wypada Poison Dagger? Nie.
Są tam wymienione pewne przedmioty, ale też jest napisane, że też inne rzeczy. Cytuj:
|
Double <10 znaków>
|
ludziska kochane!
i po co wam to? przeciez z tego robi sie zwykla klotnia z elementami przechwalanek. temat jest bezsensowny- jak ktos nie ma p daggera to mowi ze ma a jak ktos ma to nigdy nie pokaze(to nie do Ciebie, Instynkt). po co sie o to pytacie? to jest kolejny glupi temat! klocicie sie jak dzieci! ludzie, opanujcie sie! X( |
A looknijcie sobie na tibia.erig.net i zobaczcie minotaura...... daje troche do myslenia
|
Sprzedałem Poison Dagger rookstayerowi za 5k. Zajęło mi to moze 20 minut. Nie mówię, że zawsze tak jest, ale jak się już ma, to warto spróbować. Wkońcu w 20min na mainie dużej kasy nie zarobisz.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:08. |