![]() |
Połączyłem oba tematy, bo jeden zaczął bardzo przypominać tematyką drugi ;-)
|
Ghost:
-NIKT SIE NIE SPODZIEWA HISZPANSKIEJ INKWIZYCJI! Nasza metoda jest zaskoczenie! I strach! Zaskoczenie i strach! Strach i zaskoczenie! Mamy dwie metody, strach i zaskoczenie! I fanatyczne oddanie papiezowi. Mamy trzy metody... Wejde jeszcze raz. -Nie spodziewalem sie hiszpanskiej inkwizycji. -NIKT SIE NIE SPODZIEWA HISZPANSKIEJ INKWIZYCJI! Uzywamy roznorodnych metod: Strach, zaskoczenie i fanatyczne oddanie papiezowi! I sliczne czerwone mundurki. Ach, cholera! Monty Python plx?:D |
Cytuj:
PS. Drom jeśli to czytasz załóż grupę o nzwie WUK - Wielbiciele Urody Kasi. Lederzy to Ja i Raul!!! |
ey ludzie!! która ładniejsza?? ta co stoi przed nim czy za nim??
http://www.losux.za.pl/58.JPG B) mi sie zdaję ze ta z tyłu a wam? |
Nie gustuje w postaciach z komisu, ale zdecydowanie Kasia (ta po lewej)
|
za nim.
PS : Drom! Zaloz jeszcze jedna grupe! WUL - wielbiciele urody Lary<nie wiemy jeszcze jak sie nazywa ale moze byc> Leaderzy to ja i Joey |
Zajrzalem-przeczytalem-usmialem sie :D . Fajny komix, ale avka nie zmienie ;p. I jesli mialbym wybierac miedzy Kasią a Larą.... to wybieram Larę :)
|
mauahahahahH!!!
Za******* |
Nowy odcinek jest ql!
<Cytuje z pamieci> Balwan : Po***ało cie?Piwa daje do płatkow kukurydzianych.WODKA WODKA WOOOOODKA!!! |
Lol
Cytuj:
|
LARA xD
ZDECYDOWNIE LARA
a kasi to troche taka ""glupia blondynka"" smieje sie ze wszystkigo co powie ziomoslaw :P xD |
Co do sondy:
Ja bym na miejscu kasi ustawił sobie "Amerika"(oczywiście Real Music ;) ),ale moze byc i O-Zone:p. Co do komiksu: Tak jak w tytule-"iezły Hardkor" :D |
o gustach sie nie dyskutuje... ale lara ladniejsza ^^ pozdro dla She :p
|
Cytuj:
|
niepalmy Doba na stosie, przeciez to nie prezerwatywa :D
co do laseczek to lara moim zdaniem lepsza. z postaci to jednooki balwan z kosmosu, 100Lec i muszki syfka :D btw. czemu niejestescie na lekcji fizyki :P |
dzon
Komix Wymiata :D
•Najlepsza postać "Garbaty Dzon" Wymiata :D nie ma to jak masturbowanie sie i słuchanie afrykańskiego hip-hopu •Cytat "Ty Daj koledze zeszyt a ja idę walić głową w umywalkę" omal nie padłem ze śmiechu Khra! khra! |
Natalia rulez:P
Heh komiks the best^^ dawno tak sie nie usmialem. Pudzian 4 ever. "Ty bronic lepiej niz wczesniej ja ci wstawic piatke" hah to bylo nice i tekst z umywalka:) ale nic nie przebije Garbatego. Mandaryna rox |
To najśmieszniejszy komiks jaki czytałem (odkupicie mi teraz fotel, bo śmiałem się, spadłem i połamałem :( :D)
Fajnie by było, żeby mój wuefista też nabierał się na paragony z warzywniaka :D (mój umieć czytać :| ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:14. |