![]() |
Mam pytanko bo wybralem squad zrobilem druzyne wpisalem kod zeby dolaczyc do ligi tibia i co dalej mam robic ?:P
|
nic. zostaniesz dodany do ligii po kolejnym updejcie punktowym. pozniej czekasz na ligową kolejkę i śledzisz ile twoi zawodnicy zdobyli pts. możesz robic ewentualne zmiany przed dedlajnem, czyli zazwyczaj jakoś 2h przed rozpoczeciem 1szego meczu kolejki ligii.
|
Deadline jest w sobotę o 12:30, afair.
|
Tabela po 2 miesiącach gry:
1 Aew Upiorro Nightmarish 362 2 chelsea Lechia Wisła 359 3 Miami Heat Matt Zab 356 4 Air 空气 Pasłęk Tomasz Prezes 355 5 YohArsenal Yoh Asakura 345 6 AwayFromHome Tomek Kroczek 337 7 Orzeł Pasłęk marooo kooooozla 335 8 FC Tornado Piast Barca Fintex 334 9 BW Liverpool Szymon Bała 332 10 Manyoo David Schneider 320 11 Arsenal F.C Patrick Arsenal 318 12 Sroki Max Mux 313 13 Barca Atletic Xendriel . 312 14 Fc Wrocanka Krystian WKS 292 15 Betju betju ;> 291 16 FC Blekitni Raciaz Rafal Kowalski 273 17 Premier Team Krystian Jaśkiewicz 255 18 Turów Zgorzelec hoomik . 253 19 FC Unit Adrian Cichocki 245 20 ProXy Team! ;) ... 217 |
Yoh ty grasz dwoma drużynami cziterze?X(
|
Calen też! X(
Wysłałem PW do Droma, czy da się załatwić jakąś kolorową rangę dla zwycięzcy, ale mnie olał :confused: |
W końcu coś. Chyba pierwszy raz mam najwięcej punktów po pierwszym dniu danej kolejki.
http://img62.imageshack.us/img62/720/82776722.png K.Jay |
Żałośnie mi idzie :S
|
Ten gameweek jest beznadziejny.
Btw: na dwóch swoich kontach znowu zdobyłem tyle samo punktów mając inne składy :P |
Cytuj:
K.Jay |
Dla mnie 42 punkty to słaby wynik, chociaż i tak jestem w czołówce pod względem zdobytych punktów w tym GW.
|
jak wasze nastroje po ostatniej kiepskiej kolejce? mi się udało utrzymać prowadzenie w lidze.
dodam że najlepszy wynik w gameweeku to jest 86, czyli pierwszy gameweek w którym najwyższym wynikiem nie był wynik powyżej 100:] |
Cytuj:
K.Jay |
Siema, mam pytanie co to jest ta dzika karta bo niezbyt czaje ;d?
|
dzika karta to taki bonus dzięki któremu możesz zrobić nieograniczoną ilość transferów, ale od czasu jej uruchomienia do czasu next deadline, czyli zapisu składu na następną kolejkę
|
Rotfl, zawsze możesz robić nieograniczoną ilość transferów. Jak użyjesz dzikiej karty, to po prostu nie płacisz za nie. Użyć można tylko raz.
|
Aha, rozumiem. A gdzie trzeba kliknąć żeby móc to zrobić?
|
Przy potwierdzaniu transferów masz opcję "use wildcard"
|
|
@up
Sprzedaj Carraghera, na miejsce Robbiego kup Darrena Benta. Z reszty która Ci zostanie kup Vermaelena. Równie dobrze możesz sprzedać Wayne'a i w jego miejsce dać Drogbę, bądź van Persiego. K.Jay |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:01. |