![]() |
Cytuj:
prosze mi tu niemowic o zwalonych antyvirach , bo sami uzywacie ad-aware co nic nieumie ... jest takie powiedzenie "lepiej dmuchac na zimno" , radze sie go trzymac... pzdro ;d |
Cytuj:
|
Kurde, Wy jeszcze się tu kłócicie?? :)
Cytuj:
I co, ma ktoś już jakiś dowód, że nawet jeśli uda się umieścić keyologgera w .rec, to jest on w stanie się uaktywnić przy oglądaniu filmu?? Nadal uważam, że nie można uruchomić programu, anwet jesli udałoby się go umieścić w działającym rec. A Autor tematu od kilku miesięcy nie zrealizował mojej prośby, nie umiescił tego filmu i ssa ze skanowania.., lub list'u kodu. Najs bajka... Co prawda mam pewien pomysł jak moznaby uaktywnić kod ukryty w pliku rec, ale nie wiem czy jednak to zadziała, a poza tym na 100% zostałoby to działanie wykryte przez skanery. O ile plik .rec dałoby się otworzyć po takiej modyfikacji. Ale spróbujemy.. Jeśli nawet jakiś skaner znajdzie Wam wirusa w .rec, to nie znaczy, że ten k-logger może się uaktywnić. Ktoś wyżej sprytnie podał jako przykład bibliotekę Team Speak'a. |
No więc.....
OMG, że też dotrwałem do końca tego tematu :D. Oto kilka odpowiedzi na wasze pytania
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Konkludując, keyloggerem można zarazić KAŻDY plik, lecz od tego jakiego keyloggera użyjemy i jak misternie ukryjemy go w ciele ofiary zależy czy zostanie on wykryty czy nie... BTW: Cytuj:
EoT (nareszcie :D) |
Na poczatku w to nie wierzylem ale teraz juz wiem ze to nie zart-zostalem tak hackniety, keylogger byl w filmiku galanawar.rec z tibia.de
Trudno sie mowi, nowy serv czeka :P |
Cytuj:
Jakoś na słowo Ci nie uwierzę. |
Cytuj:
Co zatym idzie mapy. :) Papap Dobry Pomysł |
Ctrl + Alt + Del to gówno... lepiej tasklista i taskkilla uzywac. ;) Tam sie nic nie ukryje :P
|
Uwaga
Ostatnio gdy ściągałem filmy z tibia.pl nigdy ich nie sprawdzałem.Tego samego dnia grałem w tibie.Następnego dnia przychodze i chce wejść na moją postać a tu nagle że acc lub hasło nie pasi.Więc mnie hakneli ;( teraz dobrze radze wszystkim tibijczykom zawsze sprawdzajcie co ściągacie X(
|
wisruski
Ja nierozumiem jak można do tak małego pliku dać keylogera
i niewiem też jakon sie włącza i przesyła na komputer hakera nierozumiem też was i nienawidze hackerów :) |
...
Przeglądając sobie na tutejszym forum fimiki, natrafiłem na "Hunt na Warlockach" sciągnąłem odpalam i...... Microsoft Anti Spyware has blocked TIBIA***** beacose it was modifiled by another aplication. Normalnie wszycho działa, chyba coś nie tak z tym rec'em :/ (http://rapidshare.dee/files/1513292/DlaTibiaPl.rec.html) (link "zepsułem" do .de dopisałęm e jak chcecia sami zobaczyć to skasować e :P) Oczywiście nie che tu nikogo oskarżać ani nic w tym rodzaju :)
|
jaka wała
No nie jak ja nie cierpie tych ludzi ktorz zrobili te je**** hacki w filmikach juz nigdy zadnego nie sciaghne prze to bo sie normalnie boje ze jakis debil schaczy mi konta przez to a tak apropo poco grac skoro na 14 ma sie juz ,,zdobytego" g-arma? Gra traci sens przez takich n00b0w.
|
keyloggery, keyloggery... byl ostatnio temat Multi Demons HUNT i co?
keylogger oczywiscie. noobów na forum nie brakuje.. |
ta wlasnie cos mi smierdzialo w tych recach co waza 2 mega i trwaja mniej niz filmy o pol mega pojemnosci...
|
Cytuj:
Microsoft anti spyware hahaha czlowieku lepiej sprawdz ad-aware , ten filmik zamiscilem ja i napewno niema w nim keylogera zreszta sprawdzany byl przez modkow napewno ;) |
Ja sie na tym nie znam ale ktos powiedzial ze ten kl przesyla 2 pierwsze bity czy jakos tak.To moze wystarczy sie pomylic w wpisywaniu passow ?bo jesli sie pomylisz to on dostanie 2 pierwsze bit y(bleden passy) a wpiszesz ponownie to juz kolejne 2
jak juz powiedzialem NIE ZNAM SIE NA TYM tylko taki pomysl mialem |
Wowwwo
Cytuj:
|
NIE MA WIRUSÓW W REC JAKIES GOSCIE WYMYSLILI BZDURY I WSZYSCY POWTARZAJA! JA NIE WIERZE W KEYE W REC! DZIWIE SIE DLACZEGO DO KAZDEGO FILMU NA FORUM JEST przynajmniej 1 KOMENTARZ - KEYLOGER! LUDZIE! TO KLAMSTWO!
|
Cytuj:
Nie da sie wepchnąć wirusa w każdy plik, ale tylko w pliki wykonywalne (np. exe) i możesz nawet zapytać Panów od Kaspersky'iego że jest to NIEWYKONALNE! A co do pliku .jpg to jest (był) bug IE pozwalający wcisnąć pliki wykonywalne do jpg. Siejecie panike a nie ma praktycznie żadnego powodu by to robić. Nawet zbindować się nie da pliku wykonywalnego z rec do rozszerzenia rec. |
te wirusy w rec. som przyj..... zhakowali mnie na nebuli i stracilem lvl i po 6 skili z karzdego
piep.... hakerzy Xolliv roren |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:41. |