![]() |
Albertus poprostu myśli ,że patola jaka ma w okolicy i wzbudzanie respektu poprzez spranie kogoś jest wszędzie. Myśli ,że w naszych szkołach również wszyscy lubią takich kozaczków jak on. Myśli ,że my zaraz będziemy uważali go za lepszego bo może kogoś sprać. Myśli ,że nie powiedzielibyśmy mu tego w twarz (przez co chyba chce nam powiedzieć żeby nas zlał)
|
Cytuj:
Chodziłem do najgorszego gimnazjum w mieście, a takich chorych akcji nie było. Wiadomo - ktoś wyzywal dziewczyne jakiegoś typa czy coś w ten deseń to dostał buta jednego czy dwa, ale nie było jakiegoś dręczenia młodszych czy coś... |
68 z testu-zawodówka, wszystko jasne.
Tak to już jest, ze w gimnazjum spotykają się dobrzy uczniowe i słabi, taka mieszanka bo w większosci nie ma testów diagnozujących a w lic/tech/zaw jest to już podzielone i wiadomo, ze jak pojde do dobrego/sredniego liceum/technikum to raczej patoli nie bedzie bo ludzie są z reguły inteligentni a do takiej zawodówki przechodzą wszystkie największe patole z osiedli i tworzy się taka atmosfera... A w ogóle co to są za teksty w stylu: jestem pewny ze większość z was nie podeszła by do mnie na ulicy ?? Ty człowieku chyba naprawdę leczysz kompleksy na tym forum a udajesz ze tego nie robisz |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
PS. Nikomu nie grożę ani nic , myślicie ze nie mam nic lepszego do roboty niż grożenie internetowym kozakom którzy udają wielkich inteligentów? Ja po prostu chce se pogadać na rożne tematy. I dodam jeszcze raz dla tych co nie umieją czytać po Polsku , ze za darmo raczej się nie dostanie (są wyjątki) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
To co napisałeś jest bez sensu. Każdy lubi towarzystwo takie, jakie lubi. Ja np. nie darze sympatią ludzi, który szukają zaczepki, dla zartów się nap*** i mają mniej kultury niż świnia. Więc dlaczego mam nie omijać takiego towarzystwa? Skoro mi nie odpowiada? |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Na szczęście ja należę do "frajerów" i prawdziwi koledzy też, chociaż z tego co wiem to nikt ich nie gnębił nigdy, ale cóż. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
zrozumiałem ze 68 pkt w tych czasach to mało , ale ja jestem z tego zadowolony.
|
Cytuj:
Ps. i z czego jesteś zadowolony? Z tego ze masz ciężką prace za małe pieniądze? |
Cytuj:
tak , jestem zadowolony bo mam fajna prace , która wcale ciężka nie jest (no ale wielkie królewicze z forum każda prace fizyczna nazwa ciężka) Ja pracuje od małego i umiem poznać prace lekka i ciężka. Ludzie zrozumcie ze w życiu nie liczą się tylko pieniądze i wykształcenie... myśląc tak będziecie mieli dużo kasy , ale będziecie nikim. Lepiej być niż mieć Dzisiaj gadalem se z tym kolega co jest po podstawowce a zarabia spora kase robiac to co lubi (opowiadalem wam o nim) no i pytam go , Wiesiu czemu teraz nie robisz jakis szkol zaocznie? a on mi na to odpowiada -sluchaj , mi juz nie potrzebne zadne szkoly ja mam to co chce i mi niczego nie brakuje. i opowiedzial mi taka historyjkę Lezy se koleś biedny pod jabłonią pali papieroska i zajada jabłka I przechodzi bogaty w garniturze no i mowi : -Ty czemu tu tak lezysz , dam ci pare groszy to cos kupisz -No i? -No i sprzedaż drożej , później kupisz więcej i znowu sprzedasz , jak się dorobisz to zbudujesz własna fabrykę , zatrudnisz ludzi i będziesz bogaty - I co wtedy? - No i wtedy będziesz se leżał i nic nie robił - Czyli nic się nie zmieni... |
a skąd wiesz czy w ogóle ktoś tutaj pasuje?
|
Cytuj:
@up Ten kto nie zignoruje, proste nie? xD |
Teraz Lechista i Otakuma nie ma racji. Skoro jego 68pkt satysfakcjonuje to w czym problem? Liceum to może lepsze wyjście?
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
http://www.youtube.com/watch?v=SmrFYM7wFZw |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:08. |