Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [Przyjaciele] Quintii & Camaxlti (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=231876)

Pardan 22-08-2010 19:44

Pozdrawiam,
Camaxlti.

Naki 22-08-2010 20:40

Jak na ogol nie komentuje, bo poprostu mi sie nie chce tak tutaj musze.
Temat naprawde dobry, bardzo ladnie zdjecia wyciete, poprostu zajebiscie :)
Przycisnij tam kolege pallka, zeby cos dodal bo sie obija chlop ! :P
Keep goin'.

Kristo16 22-08-2010 21:30

@Up
No widać, że chłopaki się starają - mają z tego frajdę i temacik ładnie wygląda.
Już długi czas oglądam tematy na forum i większości nie komentowałem, ale jak już mówiłem w poprzednim poście - lepszego tematu nie wiedziałem :D

Czekam na więcej bo jest na co czekać ;]

Ten great shield kozacko wygląda :D

DansujTaksizwany 23-08-2010 08:23

Piękne ss'y. Dawać więcej.. !!!!

Pardan 23-08-2010 09:43

Pozdrawiam,
Camaxlti.

DansujTaksizwany 23-08-2010 12:09

gz questu :D:D Też za niedługo go zrobię ;]
100 stron ! Bo 100 postów już jest :):)

Quintii 23-08-2010 12:14

Bry, bry!

Wreście mam czas cośik wkleić xDD A nie wklejałem dlatego, że byłem na weekendzie na wsi \o/ Ogólnie dzisiaj będzie jeszcze około miliarda zdjęć bo idziemy banute robić z camaxltim. Yeyeye go go full shaman! ^^

Czyli ogólnie mówiąc, będzieee się działo !! xDD

Signed,
Quintii!

Mcin 23-08-2010 15:33

@Pardan i Quintii
gz lvli , z huntem wyszlo na +?

Kup.Se.Musk 24-08-2010 10:47

ogólnie teraz nie opłaca się huncić barbów ;)
ssy jak zwykle bdb

EliteScooter 24-08-2010 11:11

jedziecie chłopaki dalej :D ;)

Pardan 24-08-2010 18:37

Pozdrawiam,
Camaxlti.

Quintii 24-08-2010 22:17

Hejołł~!

Dziękujemy wszystkim za komentarze! ; * Przyszła pora na ss'y z djina, banuty i kilka malusich awansów:

Signed,
Quintii!

PS. Czekamy na komenty! xDD

ZonaRomana 25-08-2010 02:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zero_skillu_szczylu (Post 2774203)
zajebista jakość zdjęć, teraz już ludzie tak nie komentują jak kiedyś, gdy tibia kryła w sobie tyle tajemnic, ludzie aż z zaciekawieniem oglądali inne zdjęcia za czasów tibi 7.6~ i sami by chcieli tam pójść, a teraz ludzie kupują tonami pieniądze na allegro i mogą iść wszędzie sami nie obawiając się waste :)

nie poddawać się i powodzenie wam życzę z całego serca :)

@Zgadzam się z Użytkownikiem zero_skillu_szczylu. To nie te czasy, kiedy oglądało się ssy z huntem jakiegoś paladyna na poh i myślało się kiedy samemu będzie tak można, czy szło się pohuncić wspólnie chociażby Black Knighta na Venore, ucząc sie przy tym bo na resp trzeba było czekać :)

@Co do tematu, według mnie jest świetny. Miło się patrzy z myślą że kiedyś się tak naprawde robiło, uwieczniało się jakis hunt SS'em czy coś :)
Nachodzi ochota dołączyć do was oglądając to wszystko. Myśle, że bede stałym bywalcem w tym temacie :)

DansujTaksizwany 25-08-2010 18:52

Gz ;p A może jakiś stan postaci teraz. ?

_novy_ 25-08-2010 21:12

widzialem caly wasz poprzedni temat i jak wiekszosc przyznam ze byl jednym z najlepszych jesli nie najlepszym na forum, zycze wam zeby i tak bylo z tym tematem , jak na razie idziecie w dobrym kierunku ;p

nigdy nie chcialo mi sie komentowac ale widze ze was to motywuje wiec lapcie ;d

Pardan 25-08-2010 21:50

Pozdrawiam,
Camaxlti.

ZonaRomana 25-08-2010 22:01

@Pardan
Nie chce Ci sie pewno podbić skills-ów do 80 co? A pewno wyszłoby Ci to na dobre :)
@Quintii
Jako iż za mojej kadencji przeważnie grałem paladynem, z większą uwagą patrze na Twoje fotki. Mógłbyś pokazać stan postaci? I jak ktoś wyżej napisał, musisz troche przycisnąć bo naprawde z chęcią ogląda się wasz temat. A prośba do Was z mojej strony, trzymajcie tak dalej, bez monotonnych expowisk w tych samych miejscach. Paladyn ma jeden ogromny +, moze expić samotnie w naprawde wielu miejscach - odkrywaj je i czekam na zdjęcia!

Powodzenia dalej :)

Quintii 25-08-2010 22:05

@_novy_: Motywuje, i to bardzo! Dzieki! ;'))
@ZonaRomana: Właśnie wklejam ss'a ze stanem :') Co do expowisk masz racje, ale na takim malusim lvl'u nie da się za dużo wyczarować xDD

Signed,
Quintii!

ZonaRomana 25-08-2010 22:50

@Quintii
Przyznaj sie do jakiego skilla biegałeś ze spearem w ręce? Na mlvl nie ma co narzekać, grałeś bez pacc a to jednak troche wolniej idzie :) Na 55 palka nie ma dużo miejsc? A co np z Tombami? Nie wiem ile teraz jest miejsc do klepania mobów, ponieważ nie grałem długi okres czasu na real tibii, ale na pewno coś wykombinujesz, żeby temat stał się jeszcze ciekawszy! :)

_novy_ 26-08-2010 10:51

pojdzcie razem na hunta jakiegos , dle albo frosty :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:55.